Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią keptuvę pirkti?

QUOTE(mamutas @ 2008 04 21, 20:45)
Parduotuvės pavadinimo nepamenu, berods Metalo amžius, ji Kaune Vytauto pr. priešais pat Parodos kalną. Kainos irgi nebepamenu, kažkur tarp 200-300 lt.

O jus ceki turejot? As irgi noriu savaja apkeist i nauja, ale per visus kraustymusis cekio nebeliko
Atsakyti
QUOTE(mamutas @ 2008 04 21, 20:45)
Parduotuvės pavadinimo nepamenu, berods Metalo amžius, ji Kaune Vytauto pr. priešais pat Parodos kalną. Kainos irgi nebepamenu, kažkur tarp 200-300 lt.

Tai ten ir yra Eurovira, www.puodai.lt

Jei kas nors atsitinka garantiniu laikotarpiu tai net nemirktelėję keičia produkta nauju. Bendradarbiui teko keisti, nes puodai su indaplove nedraugavo. Tai be jokių problemų tris(!) kartus keitė puodų rinkinį, paskui nusprendė, kad užtenka kaitalioti ir pasiėmė kitokį rinkinuką.

Mes esame baisiai patenkinti iš jų pirkte keptuve Boerner.
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2008 04 24, 00:54)

Jei kas nors atsitinka garantiniu laikotarpiu tai net nemirktelėję keičia produkta nauju. Bendradarbiui teko keisti, nes puodai su indaplove nedraugavo. Tai be jokių problemų tris(!) kartus keitė puodų rinkinį, paskui nusprendė, kad užtenka kaitalioti ir pasiėmė kitokį rinkinuką.

bet jeigu taip vis genda ar tikrai tada geras produktas? suprantama, kad nieko nera amzino, bet vis tik... g.gif
Atsakyti
As pirkau Ballarini is Topo centro, naudoju ilgiau nei 2 metus ir esu patenkinta thumbup.gif Jau ir mamai tokia itaisiau lotuliukas.gif Pavirsius toks kaip korio imitacija, nesibraizanti (nupiestas peilis ant pakuotes), nieks nesvyla ir nelimpa, o ir kaina tada buvo apie 70 lt.
Atsakyti
QUOTE(saguteb @ 2008 04 24, 16:45)
As pirkau Ballarini is Topo centro, naudoju ilgiau nei 2 metus ir esu patenkinta  thumbup.gif  Jau ir mamai tokia itaisiau  lotuliukas.gif  Pavirsius toks kaip korio imitacija, nesibraizanti (nupiestas peilis ant pakuotes), nieks nesvyla ir nelimpa, o ir kaina tada buvo apie 70 lt.

o kuom pavirsiu padengtas? Teflonu? Titanu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2008 04 24, 06:56)
bet jeigu taip vis genda ar tikrai tada geras produktas? suprantama, kad nieko nera amzino, bet vis tik... g.gif

Na, ten gedimas buvo toks, kad po keltos plovimų indaplovėje atsirado ant puodo (nežinau ar išorės ar vidaus) matinių dėmelių. Funkcionavo puodai ir toliau kuo puikiausiai. Įtariu, kad ten nesusidraugavo puodai su jų naudojamais chemikalais indaplovei.

Vienok daugelyje vietų dėl tokių kosmetinių pakitimų greičiausiai net nešnekėtų, o pastarieji nesiginčydami iškart vietoje keitė į naują komplektą. O komplektukas toli gražu ne porą šimtų kainuojantis buvo...
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2008 04 24, 00:54)

silit produktus pradejo reklamuoti per baltojo katino svetaine...tai dabar padides pirkimas... doh.gif
Atsakyti
o ka manote apie icook keptuves is amway
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muimyte @ 2008 04 28, 17:08)
o ka manote apie icook keptuves is amway
smile.gif

turiu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Turiu WOLL, man ji drinks_cheers.gif thumbup.gif
Be to titanine, nekeisciau i teflona schmoll.gif
Atsakyti