O gal kas turit keptuvę keramikiniu paviršiumi, čia nusižiūrėjau vieną, parduotuvėj gyrė, bet ten viską giria. O kaip iš tikro yra - nežinau.
QUOTE(LĖTA @ 2008 04 15, 20:31)
O gal kas turit keptuvę keramikiniu paviršiumi
Hmm, o kaip atrodo tas keramikinis keptuvės paviršius?? Aš dar nesu apie tokias girdėjus
QUOTE(mikke @ 2008 04 15, 21:58)
Hmm, o kaip atrodo tas keramikinis keptuvės paviršius?? Aš dar nesu apie tokias girdėjus
as irgi skaitau ir bandau isivaizduoti kaip tokia keptuve atrodo
koks pavadinimas gamintojo? reiktu pagooglinti nes idomu pasidare...
QUOTE(dzhina @ 2008 03 20, 13:12)
pirksim WOLL greiciausiai nes kai pasiskaiciau Jusu atsiliepimus tai susigundziau labai!
Ne tu viena - įtariu ir aš jau susigundžiau
QUOTE(Surfinija @ 2008 04 16, 15:27)
Ne tu viena - įtariu ir aš jau susigundžiau
mes tokia keptuve nusipirkom ir negalim atsidziaugti, tik dangti prisitaikem tuo tefal keptuves
dabar ruosiames nusipirkti dar viena...
dar padaro 7 proc nuolaida
QUOTE(mikke @ 2008 04 15, 21:58)
Atrodo, kaip iš akmens, bet nė
ra labai sunki. Pardavėja sakė, kad galima ir metaliniais įrankiais kepti - nebijo braižymosi. Ir perkaitimo nebijo. Tik pavadinimo nepamenu, žinau kad kaina vidutinio dydžio apie 200 Lt su trupučiu.
Ir aš nebažinau, WOk keptuvėmis taip pat susigundžiau. Bet paskaičiau internete, tai kažkas sakė, kad blynai prikepa. Kaip jums? Už tokią kainą norėtųsi, kad niekas neprikeptų.
QUOTE(LĖTA @ 2008 04 16, 16:44)
Atrodo, kaip iš akmens, bet nė
ra labai sunki. Pardavėja sakė, kad galima ir metaliniais įrankiais kepti - nebijo braižymosi. Ir perkaitimo nebijo. Tik pavadinimo nepamenu, žinau kad kaina vidutinio dydžio apie 200 Lt su trupučiu.
Ir aš nebažinau, WOk keptuvėmis taip pat susigundžiau. Bet paskaičiau internete, tai kažkas sakė, kad blynai prikepa. Kaip jums? Už tokią kainą norėtųsi, kad niekas neprikeptų.
pirkom WOLL keptuve per velykas ir dar nenusivyleme tik vienas minusas kad sunki bet kartu ir pliusas, kad verciant blynus ar maisant nereikia su kita ranka prilaikyti kai kitoje rankoje lelius kabo
o blynai neprikepa, kepem ir lietinius ir su cukinija...
kita keptuve planuojam pirkti lietiniams
QUOTE(dzhina @ 2008 04 16, 16:39)
mes tokia keptuve nusipirkom ir negalim atsidziaugti, tik dangti prisitaikem tuo tefal keptuves
Pirkot tokią mažą - 16 cm diametro? Rankena nenusiima? Ir kaina tokia pati, kaip matosi- 229Lt?
O 7% nuolaida kokia proga?
QUOTE(Surfinija @ 2008 04 16, 20:16)
Pirkot tokią mažą - 16 cm diametro? Rankena nenusiima? Ir kaina tokia pati, kaip matosi- 229Lt?
mes pirkom 26 cm su nenusiimancia rankena
o nuolaidos papraseme ir dave be problemu
mano vyras megsta sakyti "ka nusideresi-uz ta nemokesi"
QUOTE(Tučka @ 2008 03 16, 19:54)
Keptuve tai labai liuksiska Bet va pridege man is isores, ir dugnas, tai neisivaizduoju su kuo atsveist
Del susibraizymo, tai jinai susibraizo kazkiek, bet tai neturi jokios itakos kepimui, ne taip kaip subrazytas teflonas fui
Del susibraizymo, tai jinai susibraizo kazkiek, bet tai neturi jokios itakos kepimui, ne taip kaip subrazytas teflonas fui
Man irgi titano lydinio keptuvė po poros metų susibraižė. Ne Woll firmos, bet labai panaši, kaina irgi buvo panaši. Kepa gerai, tik kad subraižyta. Ar tie subraižymai nekenkia sveikatai? Teflonas kenkia, o kaip čia? Dabar visą laiką pergyvenu, ar nenuodiju šeimos
QUOTE(mamutas @ 2008 04 16, 21:29)
Man irgi titano lydinio keptuvė po poros metų susibraižė. Ne Woll firmos, bet labai panaši, kaina irgi buvo panaši. Kepa gerai, tik kad subraižyta. Ar tie subraižymai nekenkia sveikatai? Teflonas kenkia, o kaip čia? Dabar visą laiką pergyvenu, ar nenuodiju šeimos
o Jums garantijos nedave? WOLL duoda 3 metus
Nu turbūt ir aš WOLL pirksiu, taip jūs čia visos giriate.