Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią keptuvę pirkti?

O gal kas turit keptuvę keramikiniu paviršiumi, čia nusižiūrėjau vieną, parduotuvėj gyrė, bet ten viską giria. O kaip iš tikro yra - nežinau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(LĖTA @ 2008 04 15, 20:31)
O gal kas turit keptuvę keramikiniu paviršiumi

Hmm, o kaip atrodo tas keramikinis keptuvės paviršius?? g.gif Aš dar nesu apie tokias girdėjus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2008 04 15, 21:58)
Hmm, o kaip atrodo tas keramikinis keptuvės paviršius?? g.gif Aš dar nesu apie tokias girdėjus unsure.gif

as irgi skaitau ir bandau isivaizduoti kaip tokia keptuve atrodo g.gif
koks pavadinimas gamintojo? reiktu pagooglinti nes idomu pasidare... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2008 03 20, 13:12)
pirksim WOLL greiciausiai nes kai pasiskaiciau Jusu atsiliepimus tai susigundziau labai! lotuliukas.gif

hihihi.gif Ne tu viena - įtariu ir aš jau susigundžiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Surfinija @ 2008 04 16, 15:27)
hihihi.gif Ne tu viena - įtariu ir aš jau susigundžiau biggrin.gif

mes tokia keptuve nusipirkom ir negalim atsidziaugti, tik dangti prisitaikem tuo tefal keptuves thumbup.gif
dabar ruosiames nusipirkti dar viena... cool.gif
dar padaro 7 proc nuolaida mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2008 04 15, 21:58)

Atrodo, kaip iš akmens, bet nė
ra labai sunki. Pardavėja sakė, kad galima ir metaliniais įrankiais kepti - nebijo braižymosi. Ir perkaitimo nebijo. Tik pavadinimo nepamenu, žinau kad kaina vidutinio dydžio apie 200 Lt su trupučiu.
Ir aš nebažinau, WOk keptuvėmis taip pat susigundžiau. Bet paskaičiau internete, tai kažkas sakė, kad blynai prikepa. Kaip jums? g.gif Už tokią kainą norėtųsi, kad niekas neprikeptų. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(LĖTA @ 2008 04 16, 16:44)
Atrodo, kaip iš akmens, bet nė
ra labai sunki. Pardavėja sakė, kad galima ir metaliniais įrankiais kepti - nebijo braižymosi. Ir perkaitimo nebijo. Tik pavadinimo nepamenu, žinau kad kaina vidutinio dydžio apie 200 Lt su trupučiu.
Ir aš nebažinau, WOk keptuvėmis taip pat susigundžiau. Bet paskaičiau internete, tai kažkas sakė, kad blynai prikepa. Kaip jums?  g.gif  Už tokią kainą norėtųsi, kad niekas neprikeptų.  schmoll.gif

pirkom WOLL keptuve per velykas ir dar nenusivyleme thumbup.gif tik vienas minusas kad sunki rolleyes.gif bet kartu ir pliusas, kad verciant blynus ar maisant nereikia su kita ranka prilaikyti kai kitoje rankoje lelius kabo mirksiukas.gif
o blynai neprikepa, kepem ir lietinius ir su cukinija... drinks_cheers.gif
kita keptuve planuojam pirkti lietiniams thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2008 04 16, 16:39)
mes tokia keptuve nusipirkom ir negalim atsidziaugti, tik dangti prisitaikem tuo tefal keptuves thumbup.gif
dabar ruosiames nusipirkti dar viena... cool.gif
dar padaro 7 proc nuolaida mirksiukas.gif

Pirkot tokią mažą - 16 cm diametro? Rankena nenusiima? Ir kaina tokia pati, kaip matosi- 229Lt?
O 7% nuolaida kokia proga?
Atsakyti
QUOTE(Surfinija @ 2008 04 16, 20:16)
Pirkot tokią mažą - 16 cm diametro? Rankena nenusiima? Ir kaina tokia pati, kaip matosi- 229Lt?
O 7% nuolaida kokia proga?

mes pirkom 26 cm su nenusiimancia rankena thumbup.gif
o nuolaidos papraseme ir dave be problemu drinks_cheers.gif
mano vyras megsta sakyti "ka nusideresi-uz ta nemokesi" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2008 03 16, 19:54)
Keptuve tai labai liuksiska  thumbup.gif  Bet va pridege man is isores, ir dugnas, tai neisivaizduoju su kuo atsveist  doh.gif

Del susibraizymo, tai jinai susibraizo kazkiek, bet tai neturi jokios itakos kepimui, ne taip kaip subrazytas teflonas fui  schmoll.gif

Man irgi titano lydinio keptuvė po poros metų susibraižė. Ne Woll firmos, bet labai panaši, kaina irgi buvo panaši. Kepa gerai, tik kad subraižyta. Ar tie subraižymai nekenkia sveikatai? Teflonas kenkia, o kaip čia? g.gif Dabar visą laiką pergyvenu, ar nenuodiju šeimos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mamutas @ 2008 04 16, 21:29)
Man irgi titano lydinio keptuvė po poros metų susibraižė. Ne Woll firmos, bet labai panaši, kaina irgi buvo panaši. Kepa gerai, tik kad subraižyta. Ar tie subraižymai nekenkia sveikatai? Teflonas kenkia, o kaip čia?  g.gif Dabar visą laiką pergyvenu, ar nenuodiju šeimos  unsure.gif

o Jums garantijos nedave? WOLL duoda 3 metus thumbup.gif
Atsakyti
Nu turbūt ir aš WOLL pirksiu, taip jūs čia visos giriate. g.gif g.gif g.gif
Atsakyti