Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią keptuvę pirkti?

QUOTE(lile @ 2008 03 17, 09:20)
o tos woll keptuves tikrai verto tu savo pinigu. Man kazkaip ir tefal teflonine atlaike 3 metus, Na kitai dar tik 1.5 metu, bet viskas saunu. Ir kainave po 100 lt. Gal ir noretusi tos woll, bet kaina tai zveriska sakyciau.

kaip minėjau - pas mus namuose maišymas šaukštu, karštos keptuvės plovimas buvo įprastas reikalas, tai tas teflonas kaži kiek ilgai negalėjo kentėt unsure.gif vėl pirkti tefloną už 100-150 nenorėjau, atgailėjau tų 300, bet kol kas nesigraužiu. kaina tikrai nemaža, netgi labai nemaža sakyčiau, bet gal gi bus kokybė verta tų pinigų smile.gif
Atsakyti
na tikriausiai reiks ir man pabandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lile @ 2008 03 17, 09:20)
o tos woll keptuves tikrai verto tu savo pinigu. Man kazkaip ir tefal teflonine atlaike 3 metus, Na kitai dar tik 1.5 metu, bet viskas saunu. Ir kainave po 100 lt. Gal ir noretusi tos woll, bet kaina tai zveriska sakyciau.

Jei niekada nemaisot su metaliniais irankiais ir neplaunat karstos keptuves, tai garai biggrin.gif Tada galit naudot ir tefal keptuves. tongue.gif Bet siaip kai atsiranda menkiausias ibrezimas ant tokios keptuves reikia mesti lauk be gailescio doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 17 kovo 2008 - 10:42
Ir mano"Woll"keptuve prikepe is vidaus(tik krastai) ir is isores,o jau taip saugodavau,kad nors is vidaus nepridegtu.Paskaiciau,kad indaploveje atsiplauna-teisybe gryniausia,jau baigia atsiplauti,bet dabar pradejo kepant traukti prie dugno viska.Na,atsiprasau,koks cia kepimas?Ar tik as nebusiu sugadinus savo gerosios keptuves?Reiskia ji buvo padengta kazkokia danga dar,dabar indaploveje ji nusiplove?Gal kas zinot,gal galima,dar ja"pataisyti"?Labai prasau,zinancios atsiliepkit! help.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaika @ 2008 03 18, 14:59)
Ir mano"Woll"keptuve prikepe is vidaus(tik krastai) ir is isores,o jau taip saugodavau,kad nors is vidaus nepridegtu.Paskaiciau,kad indaploveje atsiplauna-teisybe gryniausia,jau baigia atsiplauti,bet dabar pradejo kepant traukti prie dugno viska.Na,atsiprasau,koks cia kepimas?Ar tik as nebusiu sugadinus savo gerosios keptuves?Reiskia ji buvo padengta kazkokia danga dar,dabar indaploveje ji nusiplove?Gal kas zinot,gal galima,dar ja"pataisyti"?Labai prasau,zinancios atsiliepkit! help.gif

mano draugė ją plauna visada indaplovėje unsure.gif
Atsakyti
Cia tikriausiai ant kokios turbut pataikai. As ir tefal ikaitintas kisu po saltu vandeniu, plaunu indaploveje, tik su saukstais ir sakutemis nebraukau, visuomet tik su medinemis lopetelemis. Ir man laiko. Na po 3 metu jau traukia prie dugno, matos keptuve spalva pakeitus, siaip ibraukimu kaip ir nera beveik, bet muset kazkas atsitiko vistiek. O va pazistamiem tos teflonines yra sueje po metu, bet yra pastebeje mazus spurgiukus pavirsiuje, tikriausiai kazkoks brokas, kurio pasekoje susigadina visa keptuve.
Atsakyti
QUOTE(Smaika @ 2008 03 18, 14:59)

Tikrai cia indaplove nei prie ko schmoll.gif Nes tada jau mano keptuve reikru ismesti nuo plovimo tongue.gif As su stipriausiais plovikliais vidu plaunu ir nieko jai neatsitinka schmoll.gif Pabandyk ipilti i ja daug aliejaus ir pavirinti koki pusvalandi 4u.gif Nezinau ar pades, bet blogiau tikrai nebus mirksiukas.gif O kur pirkai savo keptuve? g.gif
Atsakyti
o gal kuri turit keptuvę iš Amway? girdėjau, irgi pasaulio stebuklas kažkoks g.gif . Ką manot?
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2008 03 19, 17:32)
Tikrai cia indaplove nei prie ko  schmoll.gif  Nes tada jau mano keptuve reikru ismesti nuo plovimo  tongue.gif  As su stipriausiais plovikliais vidu plaunu ir nieko jai neatsitinka  schmoll.gif  Pabandyk ipilti i ja daug aliejaus ir pavirinti koki pusvalandi  4u.gif  Nezinau ar pades, bet blogiau tikrai nebus  mirksiukas.gif  O kur pirkai savo keptuve?  g.gif

Taip,as ir pavirinau uzvakar su aliejumi biggrin.gif Vakar kepiau stintas,pries tai pabandymui iskepiau kelis blynelius,tai nebetrauke tongue.gif Na,nezinau...po stintu kepimo bijojau net plauti su "Feiriu",isploviau tik su vandeniu,bet man vis vien tokie dalykai nepatinka g.gif Juk tuoj ji prikeps visa blink.gif Supykau visai g.gif Vakar jau apziurinejau kitas,tai net ant paprasciausiu tefloniniu yra zenklas ,kad galima plauti indaploveje blink.gif O pirkau "Urmo bazeje",kampe buvo isipraudusi tokia parduotuvyte,tai gal cia bus koks padirbinys ?g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaika @ 2008 03 20, 08:39)
Taip,as ir pavirinau uzvakar su aliejumi  biggrin.gif Vakar kepiau stintas,pries tai pabandymui iskepiau kelis blynelius,tai nebetrauke  tongue.gif  Na,nezinau...po stintu kepimo bijojau net plauti su "Feiriu",isploviau tik su vandeniu,bet man vis vien tokie dalykai nepatinka g.gif Juk tuoj ji prikeps visa blink.gif Supykau visai g.gif Vakar jau apziurinejau kitas,tai net ant paprasciausiu tefloniniu yra zenklas ,kad galima plauti indaploveje blink.gif O pirkau "Urmo bazeje",kampe buvo isipraudusi tokia parduotuvyte,tai gal cia bus koks padirbinys ?g.gif

Visko gali buti. As tai pirkau "Imperijoj" tai viskas liuks thumbup.gif
Atsakyti
Na as taip isipraudusioj kampe Urmo bazes pirkus esu Berghof puodu rinkini su termometrais dangciuose, Patys puodai kaip ir nieko. Bet net nereikejo ir indaploves ir visos dangciu rankenos su termometrais nutrupejo sad.gif Puodus esu pirkus pries 5 metus, naudoju po siai dienai, tik del tu nutrupejusiu rankenu netvarkingi dangciai smile.gif
Atsakyti
supykau ant Tefal keptuviu siaubingai! blink.gif
jau antra keptuve keliaus i konteineri o pirktos tikrai ne turguje ir moketa beveik po 200 lt doh.gif
pirksim WOLL greiciausiai nes kai pasiskaiciau Jusu atsiliepimus tai susigundziau labai! lotuliukas.gif
gal kas kokiu nuolaidu gali gauti blush2.gif
Atsakyti