Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią keptuvę pirkti?

QUOTE(niedulis @ 2008 03 02, 10:25)
O gal kur nors matete keptuviu su lengvai nuimama rankena. Kazkada turejau tokia Tefal firmos, spusteldavau knopkute, rankena nusiimdavo, galedavau i orkaite deti.

aš pirkau WOLL su nuimama rankena - keptuvėj orkaitėj pyragus kepu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2008 03 12, 20:13)
As nieko ypatingo nedariau, praploviau ir tiek. Praplovus ir nusausinus galima riebalais istepti, bet kai jau ka kepsi tai man rodos ir taip issiteps, nes juk pries tai aliejaus ipilsi  smile.gif . Jau naudoju apie pusmeti, niekas nesvyla, puikiausiai kepa  thumbup.gif

šiandien kepiau kiaušinių, įdomiai aliejus taip į šonus nuplaukė. įpyliau vos vos
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2008 03 13, 09:22)
aš pirkau WOLL su nuimama rankena - keptuvėj orkaitėj pyragus kepu  blush2.gif

O ta rankena lengvai nusiima, nereikia ten šriūbukų sukinėti? Kokioj parduotuvėj pirkot ir kokio skersmens?
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2008 03 13, 09:22)
aš pirkau WOLL su nuimama rankena - keptuvėj orkaitėj pyragus kepu  blush2.gif

QUOTE(niedulis @ 2008 03 13, 15:40)
O ta rankena lengvai nusiima, nereikia ten  šriūbukų sukinėti? Kokioj parduotuvėj pirkot ir kokio skersmens?

Ir kokia kaina? g.gif
Dangtį atskirai prie jos reikia pirkti?
Atsakyti
O man vyras padarė dovaną-nupirko iš EASTCON keptuvę,bei dangtį. Na su keptuve tai gali žmogų užmušti,jau toks svoris .... doh.gif Na karštis pasiskirsto po visą dugną vienodai, nepridega, valyti labai lengva. Dangtis (su rankena)man labiau patiko už pačią keptuvę, nes surinkdavo garus, ir buvo atviras. dar galima buvo pritaikyti netik ant keptuvės, bet ir ant mažesnio puodo. Tik gaila, kad netyčia per žioplumą sudaužiau doh.gif ,tai teko paprastą nusipirkt.
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2008 03 13, 14:40)
O ta rankena lengvai nusiima, nereikia ten  šriūbukų sukinėti? Kokioj parduotuvėj pirkot ir kokio skersmens?

rankena nusiima labai lengvai smile.gif
user posted image

tą raudoną mygtuką reikia į save patraukti ir viskas smile.gif

QUOTE(Surfinija @ 2008 03 13, 15:04)
Ir kokia kaina? g.gif
Dangtį atskirai prie jos reikia pirkti?

dangtį reikia atskirai pirkt. pirkau Savas prekybos centre WOLL saloj, mokėjau iš viso 307 lt - lygtai 26 cm keptuvė ir dangtis. tikrai nesigailiu - tokios geros keptuvės dar neturėjau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žemuogienė: 14 kovo 2008 - 10:54
neabejoju uz tokia kaina jau turi gera buti keptuve
Atsakyti
as tai perku paprastas teflonines po 15-20 lt kas pusmeti ar kas metai ir man gerai blush2.gif Bet pribrendo reikalas ir reik nusipirkt gera biggrin.gif pasiskaitinejus- daumumas geros, bet kaip issirinkt doh.gif man svarbiausia, kad butu galima gelez. saukstu maisyt, ar tai visose galima g.gif
Atsakyti
QUOTE(1000inis @ 2008 03 14, 16:14)
as tai perku paprastas teflonines po 15-20 lt kas pusmeti ar kas metai ir man gerai blush2.gif  Bet pribrendo reikalas ir reik nusipirkt gera biggrin.gif  pasiskaitinejus- daumumas geros, bet kaip issirinkt doh.gif  man svarbiausia, kad butu galima gelez. saukstu maisyt, ar tai visose galima  g.gif

maniškę perkant sakė kad galima. paskaičiau ir gamintojo puslapyje, kad nesibraižo. pas mus namie maišymas šaukštu yra toks įprastas dalykas doh.gif kengviau buvo keptuvę nesibraižančią nusipirkti negu atpratinti unsure.gif o ir aš pati kartais peilio galu pamakaluoju blush2.gif prieš tai turėjom tefloninę už 150 lt gavę dovanų - per pusę metų suvarėm tokiais savo maišymais unsure.gif
Atsakyti
gal kas issamesne info ar nuogirda galite pateikti apie tuos pavirsius: silitinius, tefloninius, ketaus, lydyto aliumo ir dar visokie tokie... Pries einant i parduot. noreciau zinot apie ka ir ko klaust blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2008 03 14, 10:52)
rankena nusiima labai lengvai smile.gif
user posted image

tą raudoną mygtuką reikia į save patraukti ir viskas smile.gif
dangtį reikia atskirai pirkt. pirkau Savas prekybos centre WOLL saloj, mokėjau iš viso 307 lt - lygtai 26 cm keptuvė ir dangtis. tikrai nesigailiu - tokios geros keptuvės dar neturėjau  mirksiukas.gif

Keptuve tai labai liuksiska thumbup.gif Bet va pridege man is isores, ir dugnas, tai neisivaizduoju su kuo atsveist doh.gif

Del susibraizymo, tai jinai susibraizo kazkiek, bet tai neturi jokios itakos kepimui, ne taip kaip subrazytas teflonas fui schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 16 kovo 2008 - 18:55
o tos woll keptuves tikrai verto tu savo pinigu. Man kazkaip ir tefal teflonine atlaike 3 metus, Na kitai dar tik 1.5 metu, bet viskas saunu. Ir kainave po 100 lt. Gal ir noretusi tos woll, bet kaina tai zveriska sakyciau.
Atsakyti