Ner uz ka, malonu padet
Toje keptuveje praktiskai visa mesyte be riebalu kepu. Ir kotletus, ir kepsniukus, ir troskinu. Tik karbonada kepant tenka riebaliuku siek tiek ipilt.
Beje draugai, anksciau nei mes nusipirke tokia pat keptuve ismoke - svarbiausia ismokt laiku sumazint karsti - tada ir atsoka viskas, kas buvo prilipe
Turiu ir Berhofa ir Tefal. Kai pirkome Berhofa sake, kad galima bus kepti tik mesa visa kita lips. Tai mesa galima iskepti labai gerai, na ir dar viska kas verda riebaluose. Tefal tai be aliejaus galima kepti blynus, labai skanus
Sveikos didžiosios kulinarės
Prašau jūsų pagalbos- padėkite išsirinkti gerą keptuvę. Tefloninė lyg ir gera būtų, bet labai greit nusidėvi.... Vat ir dabar jau mano Tefal keptuvė vakar prisvilino blynus, reikia pirkt naują....
Prašau jūsų pagalbos- padėkite išsirinkti gerą keptuvę. Tefloninė lyg ir gera būtų, bet labai greit nusidėvi.... Vat ir dabar jau mano Tefal keptuvė vakar prisvilino blynus, reikia pirkt naują....
Gera keptuve- mano, o ypac mano vyro neissipildziusi svajone. Reikia pirkti- bet kokia? Juk nuo kokiu 9.99Lt iki ... Lt. Ar visada kaina atitiks kokybe? Kas turite gera keptuvike ir zinote pavadinima bei apytiksle kaina, davai greitai pparasote. Va vaziuosiu Vilniun penktadieni ir lauktuviu parsivezciau
man tai su tefal keptuvem labai sunku, nes mano vyrui patinka gamint pusrycius ir jei nepaziuri, tai su kokiu peiliu ar sakute jau ir darbuojas... isbraizo ir reik keist keptuve...
Jei stengsiesi peiliais arti, tai jokia gera keptuvė nelaikys..
Aš naudojuosi Tefal Termospot..na ta, kur reklammavo..tas taškas ten įkaista, spjaudyt nereikia, kad įsitikint, jog kept galima..Kainuoja parduotuvėje apie 90 Lt, didoka, berods 28 cm skersmuo..Nu ir ką gi, vyro artyn neleidžiu, tai dar gyva..labai puiki keptuvė
Ir be to, keptuvė- ne vyras, visam gyvenimui neišsirinksi Juk daiktas, o daiktai visi atitarnauja Svarbu, kad antrą dieną po nusipirkimo nepavargtų
Aš naudojuosi Tefal Termospot..na ta, kur reklammavo..tas taškas ten įkaista, spjaudyt nereikia, kad įsitikint, jog kept galima..Kainuoja parduotuvėje apie 90 Lt, didoka, berods 28 cm skersmuo..Nu ir ką gi, vyro artyn neleidžiu, tai dar gyva..labai puiki keptuvė
Ir be to, keptuvė- ne vyras, visam gyvenimui neišsirinksi Juk daiktas, o daiktai visi atitarnauja Svarbu, kad antrą dieną po nusipirkimo nepavargtų
Rasma, as turbut turiu tokia pacia keptuve kaip ir tu Tefal, su tuo raudonu tasku, pirkau pernai, jau buvo naujesnes, daug sunkesnes, su storesniu dugnu, kuris ikaites ilgai islaiko karsti. Na man ji pati paciausia..... jau metus turiu, o atrodo kaip nauja. Nepridega, labai mazai aliejaus reikia ir pan.
O vyras, pabandytu subraizyti..... su ta pacia keptuve kaili isvanociau.....
O vyras, pabandytu subraizyti..... su ta pacia keptuve kaili isvanociau.....
AS irgi tokia pat turiu, turguj pirkau. Ja galima su sakutem irgi braizyti, bent jau man taip sake. Tikrai gera, kiek kartu jau lyg ir pasvile buvo ir nieko. As blynus kartais net be aliejaus kepu, nedega. Tik svoris nemazas, o ypac dangtis stiklinis kiek sveria. Bet gera keptuve ir tas taskas raudonas pasiteisina.
As irgi reklamu prisiklausiau.
As irgi reklamu prisiklausiau.
Na, gera keptuve nebutinai Tefal! As siuo metu naudoju keptuve kuria mano draugas turi nuo fuksavimo laiku- tai jau kokius 5 metelius eina! Ir atrodo dar gerai ir "dirba" ne ka prasciau! O buvo pirkta Gariunuose uz 30 Lt , didele su stikliniu dangciu. Svarbiausia perkant keptuve yra paziureti, kad ji butu sunki su storu dugnu- nes tada tolygiai kepa! Kai dugnas plonas centras kepa labai greitai, o krastai dar zali. Na del teflono tai nezinau kaip atskirti kuris geras, o kuris blogas.
tai kad ir mano buvo su tuo raudonu tašku ir sunki. O išdegė kaip paprasta turginė... :( Ir
Pirkite viena Tefal keptuve sau, o kita "made in China" vyrui, kad butu negaila ismesti, kai sudegins su kiausiniene.... Maniskis tik ant tikros ugnies kepa, bent jau puodu man negadina
as turiu BALLARINI PLATINUM.Kainuoja parduotuveje 200lt.garantija 10metu.Esu labai patenkinta