Turiu titaninę Silit firmos keptuvę. Negaliu atsidžiaugt Daugiau jokių tefloninių namuose neturėsiu
QUOTE(Baravyke @ 2007 12 14, 15:01)
Tavo mama pamiršo pridėti skaičiuką 3 prie 60
Iš tikrųju teflonas pasiekus 350 laipsnių temperaturą, pradeda skleisti nuodingas medžiagas (koncerogenus, galinčius sukelti vėžį), todėl tų keptuvių jokių būdu negalima perkaitinti, kepti jose aukštoje temperatūroje ir, ypatingai, naudoti su nubraižytu paviršiumi (tada nuodingos medžiagos labiau pasireiškia).
Iš tikrųju teflonas pasiekus 350 laipsnių temperaturą, pradeda skleisti nuodingas medžiagas (koncerogenus, galinčius sukelti vėžį), todėl tų keptuvių jokių būdu negalima perkaitinti, kepti jose aukštoje temperatūroje ir, ypatingai, naudoti su nubraižytu paviršiumi (tada nuodingos medžiagos labiau pasireiškia).
Butent apie TEFFLONINES keptuves turiu aprasyma, kad jos sukelia vezi ir skleidzia nuodingas medziagas.Tefflonas isploneja. O kur jis dingsta? Mes ji suvalgom.
Ziuriu cia visi taip dziaugiasi turedami Tefflonines keptuves Galiu pasakyt is patirties : turejau ir as tefflonine uz 130lt. 3metus atitarnavo, o paskui viskas kibo prie dugno.Kotletu neimanoma buvo iskepti
Dabar turiu Zepteri ir esu labai patenkinta Mesa kepu savose sultyse ir kai pamatau kiek sulciu atsiranda is mesos, o mes dar alieju pildavom
QUOTE(jautukas2 @ 2007 12 21, 21:36)
Dabar turiu Zepteri ir esu labai patenkinta Mesa kepu savose sultyse ir kai pamatau kiek sulciu atsiranda is mesos, o mes dar alieju pildavom
O kur blynus, bulves, žuvies file, kad nesubyrėtų kepate?
QUOTE(MELDA @ 2007 12 21, 21:45)
O kur blynus, bulves, žuvies file, kad nesubyrėtų kepate?
Blynus kepu Zepteri. Ipilu biski aliejaus ir viskas kuo puikiausiai kepa. Zepteri kepu ir zuvi. Gali kepti su aliejum jei nori apvoliota miltuose kepti, aisku tada nereikia dangcio uzdengti. Nes atsoks zuvis sau, apvoliojimas sau. Jei nori troskinti idedi i salta Zepteri ir troskinasi. Patikekite kiek skyscio atsiranda is zuvies O bulvytes kepu orkaiteje
Berghoff keptuve -super!!!
QUOTE(MELDA @ 2007 12 22, 17:57)
Brangu
Gal ir brangu jei kiekviena diena keptumem. Bet mes labai retai kepam. Man labiau virtos patinka.
Sveiki. Mirtinai reikalinga nauja keptuvė, bet visiškai nenutuokiu, į ką reikia atkreipti dėmesį renkantis. Poreikiai nėra labai dideli, tiesiog norėtųs, kad nereikėtų blynų virti aliejuj (nes dabar jie svyla, jeigu nėra apsemti aliejum), išeitų normalūs lietiniai ir panašiai. Tiesiog paprasta neproblematiška universali keptuvė reikalinga. Kiek reikėtų skirti šitam pirkiniui pinigų, kad daiktas nebūtų trumpalaikis ir į ką reikia atkreipti dėmesį renkantis?
Ir as dziaugiausi titanine Silit keptuve, tik tas dziaugsmas truko nepilnai du metus, ziuriu pasisiause man ta danga, luptis nori. Kazkaip uz tokia suma tikejaus ilgesnio tarnavimo. Dabar jau nebezinau nei kokia rinktis, paziurejau WOLL kainas gera paliko. Plius pas mus kaitlente indukcine, tai ir pasirinkimas nebe toks platus belieka.
Pirkom rudenį eastcon indų rinkinį,tai ir keptuvės yra. Kolkas tikrai smagu gaminti, nesvyla, riebalų nereik.Dėl ilgaamžiškumo nežinau,matysim...
QUOTE(dilditele @ 2008 01 26, 11:51)
Ir as dziaugiausi titanine Silit keptuve, tik tas dziaugsmas truko nepilnai du metus, ziuriu pasisiause man ta danga, luptis nori. Kazkaip uz tokia suma tikejaus ilgesnio tarnavimo.
Ir pas mane tas pats . Bet man atrodo, kad jai nemaža garantija yra, 5 arba 10 metų . Tik neprisiruošiu paieškoti garantinio lapuko ir nueiti pas juos .