Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią keptuvę pirkti?

QUOTE(AHAVA @ 2007 11 23, 15:07)
Aš turiu Teffal. Man tai labai patinka šitos keptuvės. Ir prideginti ant tokios keptuvės kepant nelengva. Ir valosi nesunkiai ir šiaip patogios. Kol kas naudoju tik tokias keptuves  smile.gif

As ne apie prideginima rasiau,o apie isorinius krastus..Joje nieks neprilimpa ir nepridega,kaip ir tefloninese,bet tik sita mums laiko ir manau ,laikys ilgai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaika @ 2007 11 23, 19:51)
As ne apie prideginima rasiau,o apie isorinius krastus..Joje nieks neprilimpa ir nepridega,kaip ir tefloninese,bet tik sita mums laiko ir manau ,laikys ilgai thumbup.gif

Man tie išoriniai apdegę kraštai atsiplovė, kai pradėjau keptuvę plauti indaplovėje mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip faina,kad atsiplove!O mano indaplove sugedo,nepataisomai ir kazin ar pirksiu kita,kazkaip as ja mazai naudojaus..
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2007 11 20, 18:39)
Parašykit kaip sekasi naudotis. Ar vertos jos tos kainos. Aš irgi ruošiuosi paprašyti Kalėdų senelio.

"Nusipirkau siandien BIALETTI keptuve, su dangciu suplojau 100lt, paziuresim kaip keps" - ir ka gi kepa, troskina labai gerai, nei kiek nesigailiu isleistu pinigu, tik dziaugiuosi thumbup.gif
Atsakyti
nusipirkau Woll keptuvę prieš kelis mėnesius, negaliu atsidžiaugt smile.gif man labai patinka kad rankeną nuėmus galiu kišt į orkaitę - ir apkepą, ir pyragą kepu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2007 09 15, 21:40)
first.gif a irgi Teffal keptuvėms ištikima.  thumbup.gif
Tik va nežinau kaip jas gerai atšveisti, kai per šonus nulašėjęs aliejus prisvyla.. g.gif  devil.gif

Man labai gerai prisvilę šonai nusivalo su amway orkaičių valikliu .Šveisti nereikia thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi naudoju Tefal keptuves. Man jos thumbup.gif
Atsakyti
Hm.. o kaip ten visgi su tuo teflonu? Mano mama baisiai irodineja, jog esant 60C temperaturai teflonas isskiria nuodingas medziagas. Sutinku su tuo, bet ar tas kiekis tikrai jau toks pavojingas?? g.gif

Ka jus manot?
Atsakyti
Manau jei butu tiek nuodingas ju negamintu, o zmones girdedami tokias kalbas irgi nepirktu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kakarieku @ 2007 12 06, 00:33)
Hm.. o kaip ten visgi su tuo teflonu? Mano mama baisiai irodineja, jog esant 60C temperaturai teflonas isskiria nuodingas medziagas. Sutinku su tuo, bet ar tas kiekis tikrai jau toks pavojingas?? g.gif 

Ka jus manot?

Tavo mama pamiršo pridėti skaičiuką 3 prie 60 smile.gif
Iš tikrųju teflonas pasiekus 350 laipsnių temperaturą, pradeda skleisti nuodingas medžiagas (koncerogenus, galinčius sukelti vėžį), todėl tų keptuvių jokių būdu negalima perkaitinti, kepti jose aukštoje temperatūroje ir, ypatingai, naudoti su nubraižytu paviršiumi (tada nuodingos medžiagos labiau pasireiškia).

Iš tikrųjų - visi gaminiai su nesvylančiu paviršiumi pagaminti su medžiagom, skleidžiančiom koncerogenus.

Dėl titano puodų kol kas mažai atsiliepimų, kadangi ne taip seniai pasirodė rinkoj. O poveikį sveikatai gali sukelti ne tiek titanas, kiek kitos priemaišos, apie kurias, deja, neduoda informacijos perkant gaminį blink.gif
Atsakyti
as naudoju tefal, turiu dvi keptuves kurias man vyras nupirko vokieciuose manem kad kokybe gal geresne bus bet didzioji kazkaip pritrauke maista ir blynus kaip kepu vienoje vietoja prisvyla kazkas netaip su ja o naudoju kokio 5men taigi nusivyliau tefalu doh.gif
Atsakyti
Mes turim kelias Tefal keptuves, kiekviena kainavo virs 100Lt, bet uztat jos mums puikiai tarnauja. thumbup.gif Anksciau turejom visokiu paprastesniu uz 30 ir uz 50Lt, bet po menesio pavirsius visas susvildavo, o nugramdyt neimanoma doh.gif
O sios puikiai plaunasi, ne taip greitai svyla, zodziu-liux thumbup.gif Pirkoma indu parduotuvej "Žana".
Atsakyti