Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią keptuvę pirkti?

QUOTE(Tija @ 2007 08 13, 13:05)
Kartais tos pigios ir paprastos būna labai geros, kaip nekeista. Aš prieš 7 metus, atvažiuodama studentauti nusipirkau paprastą keptuvę už 14 lt ir naudoju iki šiol smile.gif lietinius galiu kepti tik joje ir niekas nesvyla thumbup.gif

O as Senukuose nusipirkau maza keptuve uz 13lt+13lt dangtis, labai dziaugiuosi, nei svyla nei ka, pakepti koki svoguniuka ar mesyte thumbup.gif
O didesne nusiziurejau, kita savaite vaziuosiu jos, kai nusipirskiu, butinai parasysiu atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
Apmirusi tema g.gif
Nusipirkau siandien BIALETTI keptuve, su dangciu suplojau 100lt, paziuresim kaip keps rolleyes.gif
Atsakyti
Anksciau pirkau Teffal, bet dabar isigijau BergHof-man ji kol kas daug labiau patinka thumbup.gif
Atsakyti
nusipirkom "Woll" firmos, titanine keptuve .... ji brangi, bet verta tu pinigu good.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cameja: 18 spalio 2007 - 19:50
gal kas turi ello keptuve?
Atsakyti
QUOTE(_Kere_ @ 2007 09 20, 16:09)
Apmirusi tema g.gif
Nusipirkau siandien BIALETTI keptuve, su dangciu suplojau 100lt, paziuresim kaip keps rolleyes.gif

QUOTE(SuperBaba @ 2007 10 18, 14:08)
Anksciau pirkau Teffal, bet dabar isigijau BergHof-man ji kol kas daug labiau patinka thumbup.gif

QUOTE(cameja @ 2007 10 18, 19:49)
nusipirkom "Woll" firmos, titanine  keptuve  .... ji brangi, bet verta  tu pinigu  good.gif

Parašykit kaip sekasi naudotis. Ar vertos jos tos kainos. Aš irgi ruošiuosi paprašyti Kalėdų senelio.
Atsakyti
Pirkau Tefal tokia sunkia, apie 150 Lt be dangcio, esu labai patenkinta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai giria berghoff keptuves, bet kai as neturejusi tai mano naujoji labai gera.
Atsakyti
Irgi labai domina titanines keptuves, ar tik danga ten titanine, kuri "nusilupa" kaip ir teflonine g.gif
Labai laukiu komentaru 4u.gif
Atsakyti
Aš turiu kelias teffal, tik man jos šiaip sau, gal nemoku naudotis. Laukiu irgi info apie kitas, nes reiks naujų. ax.gif
Atsakyti
Prieš pusmetį pirkom Nowo titaninę keptuvę. Mokėjom beveik 200lt. Bet esu labai patenkinta ketuve, tikrai verta tų pinigų thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dolile: 23 lapkričio 2007 - 11:02
Apie metus(na,gal maziau) turiu"Wool" titanine keptuve-jokio ibrezimo.Teisybes delei turiu pasakyti metalinius irankius naudoju labai retai,bet musu yra 11 zmoniu,tiksliau ja naudojames 2 seimos.Zodziu nera dienos,kad ji butu nepanaudota,o kartais ir po keleta kartu.. :superTik nervuoja,kad apibego keptuves krastai tuom nuodegom.Pavaliau "Jega",pasivale,bet dabar vel.Kiekvienakart panaudojus kruopsciai isplaunu.Bet tiek to-kaina pasiteisino,geru "Tefal"nebuvau iki to sutikus biggrin.gif
Atsakyti
Aš turiu Teffal. Man tai labai patinka šitos keptuvės. Ir prideginti ant tokios keptuvės kepant nelengva. Ir valosi nesunkiai ir šiaip patogios. Kol kas naudoju tik tokias keptuves smile.gif
Atsakyti