Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią keptuvę pirkti?

QUOTE(Gricė @ 2007 08 13, 08:40)
Nusipirkau keptuvę firmos "Bergner". Yra kartu dangtis, rankena nekaista. Pirkau parduotuvėje už 45 Lt, Gariūnuose po to mačiau tokias pardavinėja po 36 Lt.
Kol kas esu labai patenkinta, galvoju pirkti ir puodus tos pačios firmos. Nesakau, kad tokia keptuvė prilygsta ketaus, bet šiuo metu man jos pakanka.

Kartais tos pigios ir paprastos būna labai geros, kaip nekeista. Aš prieš 7 metus, atvažiuodama studentauti nusipirkau paprastą keptuvę už 14 lt ir naudoju iki šiol smile.gif lietinius galiu kepti tik joje ir niekas nesvyla thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai naudoju Woll titaninę ir labai džiaugiuosi. Dar niekas joje nebuvo prisvilęs. Kadangi rankena nusiima, o keptuvė didelė, tai aš joje ir bulvių plokštainius, ir pyragus kepu. Kaina nemaža, bet jei galite sau leisti - rekomenduoju. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2007 08 13, 09:40)
Nusipirkau keptuvę firmos "Bergner". Yra kartu dangtis, rankena nekaista. Pirkau parduotuvėje už 45 Lt, Gariūnuose po to mačiau tokias pardavinėja po 36 Lt.
Kol kas esu labai patenkinta, galvoju pirkti ir puodus tos pačios firmos. Nesakau, kad tokia keptuvė prilygsta ketaus, bet šiuo metu man jos pakanka.

Kokiose parduotuvese ju buna pirkti?
Atsakyti
QUOTE(tigrik @ 2007 08 26, 14:33)
Kokiose parduotuvese ju buna pirkti?

Aš pirkau provincijoje, parduotuvėje, prekiaujančioje buitine technika, indais ir t.t. Kaip ir minėjau, mačiau ir Gariūnų turguje. Manau, kad bet kokiame turguje irgi yra.
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2007 08 27, 10:09)
Aš pirkau provincijoje, parduotuvėje, prekiaujančioje buitine technika, indais ir t.t. Kaip ir minėjau, mačiau ir Gariūnų turguje. Manau, kad bet kokiame turguje irgi yra.

Aciu, reikes kada uzlekti i baze paziureti 4u.gif
Atsakyti
naudoju Teffal smile.gif
Atsakyti
turiu tefal keptuve. kai ja nusipirkau baigesi vargai norint neprisvilinti, nesuplesyti bandant apversti kepamus patiekalus ir t.t. nemainyciau sios keptuves i jokia kita. thumbup.gif
Atsakyti
Maciau per tv keptuve, rodos 'dry pan' vadinasi, bet gal ir klystu. Ji su dangciu, turbut elektrine, keptyves centre yra iskilimas su skylutem - atrodo kaip kekso kepimo forma.
Tai va, rode kaip kepa viska kartu: bulves, mesa, darzoves. Kazko neitiketina. Taip pat toj keptuvej kepe pyraga. Noreciau isgirsti gyvu nuomoniu.
Atsakyti
Pasirodo, tai 'Dry Cooker', paprasciausia keptuve, ne elektrine. Tik neisivaizduoju, kaip joje iskeps pyragas g.gif
Stai ji:
http://www.topshop.l...t...1&pid=12199

Nepasitikiu topshop'u. Ka manot?
Atsakyti
Ojojoj, merginos, tik nepirkit sito slamsto schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif . - "Dry cooker".Nes man vyras toki siurpriza buvo uzsakes. Beje, kartu tuo metu nupirko ir puodus. Po metu naudojimo pradejo luptis emale, po to eme rudyti. Zodziu dabar is tu puodu mano suo lauke eda. O keptuve ismeciau lauk, nes nei tam reikalui netiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruckis: 10 rugsėjo 2007 - 11:42
aciu ruckiui ir internetui, kad nenuusipirksiu slamsto:)
Atsakyti
QUOTE(_braskute @ 2007 08 31, 21:06)
naudoju Teffal smile.gif

first.gif a irgi Teffal keptuvėms ištikima. thumbup.gif
Tik va nežinau kaip jas gerai atšveisti, kai per šonus nulašėjęs aliejus prisvyla.. g.gif devil.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S.N.A.S: 15 rugsėjo 2007 - 21:41