QUOTE(Mare @ 2007 07 29, 00:03)
pritariu, tikrai negali zinoti...Todel ir siulau rinktis ketaus keptuves, nes jos buvo pradetos naudoti daug anksciau nei teflonines ar titanines
As irgi pritariu,bet dabar turiu titano,kol ko blogo nesuzinojau,man ji
Irgi buvo rinkausi tarp titano ir ketaus,bet nezinojau kur rasti,tai pirkau titano.Vakar Kaune prie stoties uzejus pamaciau dideli pasirinkima ketaus keptuviu,bet jau sunkios
,sunkesnes net uz titano.Man tai butu nieko,as pakelciau,esu "nenupiepus",bet visa laika man kirbejo mintis,kad joje reikia kepti su daug riebalu..Ar tikrai?Nesinori,kad pvz.mesa plauktu riebaluose..Tai jau lietiniams reiktu kitos keptuves?kokia bebutu gera ta titanine,vis tiek neamzina,gal visai neblogai ketaus?
Tai jau visam amziui tokia ir sako,kad skanus maistas joje keptas?Kainos irgi visai padorios..Kas turit ,atsiliepkit,nes reikia mazos kokiam kiausiniui ar svogunus pakepinti