Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią keptuvę pirkti?

QUOTE(Mare @ 2007 07 27, 22:49)
Keptuves su teflonu,nesvarbu pigios ar brangios, yra kenksmingos sveikatai-tai jau seniai irodyta

Klausimas, kiek įrodyta, kiek kitų gamintojų rinkodaros darbo rezultatas g.gif
Atsakyti
manau, kad butent kenksmingu teflono keptuviu buvimas pardavime ir yra ju gamintoju rinkodaros rezultatas: nes jas gaminancios imones yra per daug dideles ir galingos, kad taip lengvai pasiduotu biggrin.gif Cia panasiai kaip ir su GMO naudojimu maisto produktuose: svarbiau ne vartotojas, o lobistiniu kompaniju interesai verysad.gif
Atsakyti
Aš tikrai neginu teflono, bet nėra garantijos, kad po kelerių metų kas nors neįrodys (tikrai ar tariamai), kad pvz. titaninės keptuvės irgi labai kenkia sveikatai ax.gif
Atsakyti
pritariu, tikrai negali zinoti...Todel ir siulau rinktis ketaus keptuves, nes jos buvo pradetos naudoti daug anksciau nei teflonines ar titanines smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mare @ 2007 07 29, 00:03)
pritariu, tikrai negali zinoti...Todel ir siulau rinktis ketaus keptuves, nes jos buvo pradetos naudoti daug anksciau nei teflonines ar titanines  smile.gif

As irgi pritariu,bet dabar turiu titano,kol ko blogo nesuzinojau,man ji thumbup.gif Irgi buvo rinkausi tarp titano ir ketaus,bet nezinojau kur rasti,tai pirkau titano.Vakar Kaune prie stoties uzejus pamaciau dideli pasirinkima ketaus keptuviu,bet jau sunkios blink.gif ,sunkesnes net uz titano.Man tai butu nieko,as pakelciau,esu "nenupiepus",bet visa laika man kirbejo mintis,kad joje reikia kepti su daug riebalu..Ar tikrai?Nesinori,kad pvz.mesa plauktu riebaluose..Tai jau lietiniams reiktu kitos keptuves?kokia bebutu gera ta titanine,vis tiek neamzina,gal visai neblogai ketaus? g.gif Tai jau visam amziui tokia ir sako,kad skanus maistas joje keptas?Kainos irgi visai padorios..Kas turit ,atsiliepkit,nes reikia mazos kokiam kiausiniui ar svogunus pakepinti aciuks.gif
Atsakyti
nelabai seniai Senukuose isigijau ketaus keptuve, tiesiog pabandymui, ir nors ja naudotis siek tiek sudetingiau nei pav. teflonine, bet maisto skonis nepalyginamai geresnis. Riebalu reikia kaip ir bet kurioj kitoj keptuvej, tik svarbu keptuve labai gerai ikaitinti. O nauja keptuve pries naudojant reikia istepti riebalais ir palaikyti orkaitej apie 1 h 180 laipsniu,kad susidarytu apsaugine plevele- jei kas noretu suzinoti smulkiau, reikia paieskoti, as visa info radau internete.
Beje, apie tokias keptuves sakoma, kad kuo ilgiau ja naudoji, tuo ji pasidaro geresne.
Atsakyti
QUOTE(La princesse @ 2007 04 03, 19:29)
Nusipirkom BALLARINI focus smile.gif katik isbandem, kepa puikiai  biggrin.gif  ziuresim ar ilgai  bigsmile.gif su nuolaida tik 75 LT  4u.gif

Turiu Ballarini keptuve lietiniams, tai man ji labai gera thumbup.gif Dabar reiketu kokios mazos svogunams ar mesytei paspirginti ir neissirenku rolleyes.gif O ketaus keptuves ar galima naudoti turint keramikine kaitlente? g.gif
Atsakyti
Aš turiu ketaus keptuvę, bet nemoku ja naudotis - na viskas man joje svyla ! Jau nekalbu apie svorį doh.gif Kiek pamenu, tai nekaitinau jos orkaitėje naujos, tik riebalais ištepiau, tai ar su ja dar įmanoma susigyventi, ar jau ne ? Ką daryti, kad nesviltų ?
Atsakyti
Pries kepant ketaus keptuveje, ja butina l. gerai ikaitinti.
Pridedu nuoroda, kur issamiai paaiskinta kaip paruosti naudojimui ketaus keptuve. Pati pasinaudojau siais patarimais thumbup.gif
http://giedrius-v.li....com/74127.html
Atsakyti
Naudojam Woll firmos keptuvę ir esam labai patenkinti. Jos brangios, bet kai gauta už dyką smile.gif dabar galvojam didesnę pirktis, tik galvoju ar tos pačios firmos ar paprastą ketaus g.gif
Atsakyti
As esu pries teflonines keptuves, na nebent jau saziningai jas keisite kas metus, teflonas kepant ploneje ir jis patenka i musu organizma su maistu ax.gif , o is organizmo jis nepasisalina, o tai blogiausia verysad.gif , tai va rinkites kokia norite tik neteflonine rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krauda: 12 rugpjūčio 2007 - 18:30
Nusipirkau keptuvę firmos "Bergner". Yra kartu dangtis, rankena nekaista. Pirkau parduotuvėje už 45 Lt, Gariūnuose po to mačiau tokias pardavinėja po 36 Lt.
Kol kas esu labai patenkinta, galvoju pirkti ir puodus tos pačios firmos. Nesakau, kad tokia keptuvė prilygsta ketaus, bet šiuo metu man jos pakanka.
Atsakyti