na as taip pat svarstau kokia keptuve isigyti, apie tefali prisiklausiusi pakankamai - tai tikrai ne. Susidomejau Berghoff keptuvemis ir keptuvemis padengtomis titano danga. Bet va man iskilo klausimelis, su Berghoff tai viskas aisku, zinau kad joje galima kepti viska, taciau kaip su keptuvemis padengtomis titano danga? Ar puikiai iseina iskepti lietinius, su riebalais ar be? Nesinoretu man kazkaip dar ir antros keptuves lietiniams pirkti
QUOTE(JaNNeTe @ 2007 04 04, 14:02)
na as taip pat svarstau kokia keptuve isigyti, apie tefali prisiklausiusi pakankamai - tai tikrai ne. Susidomejau Berghoff keptuvemis ir keptuvemis padengtomis titano danga. Bet va man iskilo klausimelis, su Berghoff tai viskas aisku, zinau kad joje galima kepti viska, taciau kaip su keptuvemis padengtomis titano danga? Ar puikiai iseina iskepti lietinius, su riebalais ar be? Nesinoretu man kazkaip dar ir antros keptuves lietiniams pirkti
Lietiniai titano keptuvej iskepa kuo puikiausiai
nusipirkome Tefal, patinka, viskas gerai kepa ir skanus maistas, kita didesne keptuve pirksiu Berghoff, paliginimui
QUOTE(La princesse @ 2007 04 03, 19:29)
Nusipirkom BALLARINI focus katik isbandem, kepa puikiai ziuresim ar ilgai su nuolaida tik 75 LT
bet čia ne titaninnė?
Labuka
Turiu ballarini keptuvę jau 5metus. Maniškė aukštais šonai... Daba tokių nematau, o maniškė jau sensta... Gal žinot kur prekiauja?
Turiu ballarini keptuvę jau 5metus. Maniškė aukštais šonai... Daba tokių nematau, o maniškė jau sensta... Gal žinot kur prekiauja?
Sveiki, daug skaiciau bet ne viska as turiu keptuve tefal bet dar nenaudojau, vyras parveze is vokietijos tai tikiuosi kad ne pufla nupirko nezinau ar jus tai zinote, kad keptuviu negalima plauti kol jos dar karstos reikia palaukti kol visai atvesta, nes jei plaunate karstas ar siek tiek pravesuses tai paskuj nepykit kad gumbai issoka ar pradeda maistas prilipt
QUOTE(dalbol @ 2007 04 20, 13:46)
Sveiki, daug skaiciau bet ne viska as turiu keptuve tefal bet dar nenaudojau, vyras parveze is vokietijos tai tikiuosi kad ne pufla nupirko nezinau ar jus tai zinote, kad keptuviu negalima plauti kol jos dar karstos reikia palaukti kol visai atvesta, nes jei plaunate karstas ar siek tiek pravesuses tai paskuj nepykit kad gumbai issoka ar pradeda maistas prilipt
Ne visu negalima plauti Titanui tai nekenkia Cia fufliakui teflonui skirta, bet jei tavo is vokietijos tai gal ir ilgiau laikys nei lietuviskos
sveikos mergaites gal kas galit patarti man,uzsimaniau pirkti naujus puodus tefal jamie oliver.gal kas galit patarti,ar tikrai verta,visgi kaina ne is pigiuju.tai kas kart nuejusi i parduotuve varvinu seile,nes jau tokie grazus ir patvarus atrodo
Maniškei tefal jau keturi metai su trupučiu ir nėra jokios problemos su kepimu.
Esu labai ja patenkinta. Tiesa ta , kad ne visos prekybos vietos siūlo orginalias Tefal keptuves va del to ir atsiranda nusivylusiu žmonių.
Keptuves su teflonu,nesvarbu pigios ar brangios, yra kenksmingos sveikatai-tai jau seniai irodyta, todel nesuprantu ju tokio populiarumo tarp sio forumo mamu. Tom, kuriom gaila uz keptuve moketi 300 litu, siulau keptuve is ketaus: ir sveikiau, ir skaniau-isbandyta
Turejau is eastcon,prakeikimas,nieko man ten nesigavo su tais blynais ,ir riebalu daug pilt reikejo,na aliejaus ir jie persisunke jo,arba svilo be aliejaus...nesamone kazkokia...dabar kaip tik ieskomes naujos,tai galvoju,gal is Berghoff???