pirk titanine... oj ilgam o kaip gerai kepa, nieko nebijo
QUOTE(Spyrga @ 2007 03 12, 20:36)
tai va, pridaviau as savaitgali ta savo Tefal keptuve nekilo jokiu problemu. galejau arba imti tokia pacia, arba atgauti pinigus. na ir pasirinkau pinigus, nes tokia pacia keptuve imti jau bijojau. nors gal cia tik man kazkokia netokia pasitaike dabar vel mastau, kokia cia man keptuve nuspirkus
tai džiaugiuosi, kad atsiėmei pinigus, bent jau ne į balą išmesti pinigai, kiti nedįsta grąžinti....turim mes dar kažkokio metalo, ajj nežinau, kabinasi prie jos maistas...reiks kada tais titanais jaučiu apsipirkti
As tai jau pusantru metu turiu Tefal Sensoria tai ja mylejau saugojau ir ji man kuo puikiausiai tarnavo
bet va palikau netycia ijungta dujine, kepe ji man uzdengta dangciu net 9val ant nedideles ugnies
kai gryzau namo ir pagalvojau kad galejau buta sudegint tai dekojau dangciui kad taip sandariai uzsidare ir cirkuliavo visa laika garai.
Nepasakyciau kad kazkas tai keptuvei atsitiko, tik aliejus kai atveso i labai lipnia zelatina (tiksliau "guma") pavirto nezinau kaip dangti nuvalyt nuo tos "gumos"
nei keptuves dugnas issigaube nei spalva pasikeite, bet kolkas nenaudoju jos ir ieskau informacijos kaip suzinot ar keptuve dar galima naudoti
Gal kuri is patirties galit pasakyt kaip suprantat kad keptuvei "sakes"?
gaila man ja ismest nes ji tikrai atrodo gerai nei subraizyta nei...
ar gali but kad teflonas kazkaip kenktu jei ja toliau naudociau
bet va palikau netycia ijungta dujine, kepe ji man uzdengta dangciu net 9val ant nedideles ugnies
kai gryzau namo ir pagalvojau kad galejau buta sudegint tai dekojau dangciui kad taip sandariai uzsidare ir cirkuliavo visa laika garai.
Nepasakyciau kad kazkas tai keptuvei atsitiko, tik aliejus kai atveso i labai lipnia zelatina (tiksliau "guma") pavirto nezinau kaip dangti nuvalyt nuo tos "gumos"
nei keptuves dugnas issigaube nei spalva pasikeite, bet kolkas nenaudoju jos ir ieskau informacijos kaip suzinot ar keptuve dar galima naudoti
Gal kuri is patirties galit pasakyt kaip suprantat kad keptuvei "sakes"?
gaila man ja ismest nes ji tikrai atrodo gerai nei subraizyta nei...
ar gali but kad teflonas kazkaip kenktu jei ja toliau naudociau
QUOTE(jenna @ 2007 03 13, 08:55)
pirk titanine... oj ilgam o kaip gerai kepa, nieko nebijo
Kur ir kokią gerą titaninę galima nusipirkt?
QUOTE(Vasara @ 2007 03 20, 10:56)
Kur ir kokią gerą titaninę galima nusipirkt?
www.imperija.lt As savaja cia pirkau Titan plus serijos
Mačiau Ballarini titaninę, bet ji tokia gan lengva lygininat su kitom, nors pardavėja sakė, kad 7 sl. dugnas. Ar titaninių keptuvių gerumo (ilgaamžiškumo, patvarumo) roiklis yra svoris?
QUOTE(Monica @ 2007 03 20, 11:57)
Mačiau Ballarini titaninę, bet ji tokia gan lengva lygininat su kitom, nors pardavėja sakė, kad 7 sl. dugnas. Ar titaninių keptuvių gerumo (ilgaamžiškumo, patvarumo) roiklis yra svoris?
taip, manoji keptuve labai sunki. O dugnas yra 10 mm. storio.
Sveikutes. Noriu pirkt keptuve. Esu nusiziurejusi Berghoff firmos, tokia juodu pagrindu ir aukstu krastu. Ka galetumet patarti?
aš ie galvoju pirkti Tefal, bet niekaip neišsirenku
QUOTE(/smile/ @ 2007 04 02, 14:49)
as pirkau uk Tefal keptuve,tai labai patenkinta,ir naudoju jau keli metai .
o kokia tefal pirkai?
Nusipirkom BALLARINI focus katik isbandem, kepa puikiai ziuresim ar ilgai su nuolaida tik 75 LT