QUOTE(Spyrga @ 2007 03 07, 22:19)
ciupinejau nu nieko ten neiprasto nepajauciau
o siaip pas mane net ne dujine, o elektrine virykle. ir kaitlente keramine, tokia lygi. keptuve dedu ant panasaus skersmens kaitlentes 'skyles', todel turetu vienodai silti vat todel man ir pasidare neramu, kad visas aliejus subego i naujos keptuves sonus
o keptuve irgi su raudonu plemu, 28 cm skersmens, tokia aukstesniais krastais, ne ta, kur skirta blynams.
nu zodziu, reikes bandyti kepti ir tiketis, kad ivyks stebuklas
aciu labai, mistikaa
o siaip pas mane net ne dujine, o elektrine virykle. ir kaitlente keramine, tokia lygi. keptuve dedu ant panasaus skersmens kaitlentes 'skyles', todel turetu vienodai silti vat todel man ir pasidare neramu, kad visas aliejus subego i naujos keptuves sonus
o keptuve irgi su raudonu plemu, 28 cm skersmens, tokia aukstesniais krastais, ne ta, kur skirta blynams.
nu zodziu, reikes bandyti kepti ir tiketis, kad ivyks stebuklas
aciu labai, mistikaa
pabandykite su puodu ta pati eksperimenta, na i puoda įpilkit truputį aliejaus ir stebėkit ar vyksta analogiškas reiškinys, jei vyksta tas pats fizikinis reiškinys kaip ir su keptuve, tai viskas ten gerai, aliejus plečiasi nuo temperatūros ir tą jo judėjimo kryptį sunku supaisyti, tai keptuvei tikrai mazai išsinaudoja aliejaus, visad pilu šlakelį tik, kiek įpilu, tiek po kepimo ir randu, kepkit kuo greičiau, jei blogai ištikrųjų bėkit ir grąžinkit ją ir viskas, parašykit kada kaip viskas pavyko