Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią keptuvę pirkti?

QUOTE(Spyrga @ 2007 03 07, 22:19)
ciupinejau  blush2.gif nu nieko ten neiprasto nepajauciau  verysad.gif
o siaip pas mane net ne dujine, o elektrine virykle. ir kaitlente keramine, tokia lygi. keptuve dedu ant panasaus skersmens kaitlentes 'skyles', todel turetu vienodai silti  g.gif vat todel man ir pasidare neramu, kad visas aliejus subego i naujos keptuves sonus  verysad.gif
o keptuve irgi su raudonu plemu, 28 cm skersmens, tokia aukstesniais krastais, ne ta, kur skirta blynams.
nu zodziu, reikes bandyti kepti ir tiketis, kad ivyks stebuklas  g.gif
aciu labai, mistikaa  aciuks.gif

pabandykite su puodu ta pati eksperimenta, na i puoda įpilkit truputį aliejaus ir stebėkit ar vyksta analogiškas reiškinys, jei vyksta tas pats fizikinis reiškinys kaip ir su keptuve, tai viskas ten gerai, aliejus plečiasi nuo temperatūros ir tą jo judėjimo kryptį sunku supaisyti, tai keptuvei tikrai mazai išsinaudoja aliejaus, visad pilu šlakelį tik, kiek įpilu, tiek po kepimo ir randu, kepkit kuo greičiau, jei blogai ištikrųjų bėkit ir grąžinkit ją ir viskas, parašykit kada kaip viskas pavyko
Atsakyti
QUOTE(mistikaa @ 2007 03 08, 10:41)
kepkit kuo greičiau, jei blogai ištikrųjų bėkit ir grąžinkit ją ir viskas, parašykit kada kaip viskas pavyko

tai va, pabandziau kepti. nors kaip ir nieko neplanavau keptuveje gaminti, bet idomumo delei iskepiau kiausini blush2.gif taip sakant ne veltui nerimavau - stebuklas neivyko schmoll.gif tikrai ten su ta keptuve kazkas ne taip verysad.gif aisku, pasistengiau ta kiausini isleisti paciame keptuves viduryje blush2.gif na ir visas aliejus nubego i sonus, ir kiausinis nekepe, o tiesiog svilo verysad.gif pabandziau paskui dar ant tos pacios kaitlentes 'skyles" pastatyti ir puoda ir ipilti i ji aliejaus, na ir viskas ten buvo normaliai - aliejus pasiskirste tolygiai.
siaip tai ta pacia diena ir mama pirko analogiska Tefal keptuve, tik siek tiek mazesnio skersmens. sake, kad pas ja viskas gerai.
tai dabar bandysiu ieskoti informacijos, ar imanoma keptuve kaip nors pakeisti g.gif nes ceki turiu ax.gif nesinoretu, kd 70 litu pradingtu kaip i bala verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2007 03 08, 20:04)
tai va, pabandziau kepti. nors kaip ir nieko neplanavau keptuveje gaminti, bet idomumo delei iskepiau kiausini  blush2.gif  taip sakant ne veltui nerimavau - stebuklas neivyko  schmoll.gif tikrai ten su ta keptuve kazkas ne taip  verysad.gif aisku, pasistengiau ta kiausini isleisti paciame keptuves viduryje blush2.gif  na ir visas aliejus nubego i sonus, ir kiausinis nekepe, o tiesiog svilo verysad.gif pabandziau paskui dar ant tos pacios kaitlentes 'skyles" pastatyti ir puoda ir ipilti i ji aliejaus, na ir viskas ten buvo normaliai - aliejus pasiskirste tolygiai.
siaip tai ta pacia diena ir mama pirko analogiska Tefal keptuve, tik siek tiek mazesnio skersmens. sake, kad pas ja viskas gerai.
tai dabar bandysiu ieskoti informacijos, ar imanoma keptuve kaip nors pakeisti  g.gif nes ceki turiu  ax.gif nesinoretu, kd 70 litu pradingtu kaip i bala  verysad.gif

per 14 dienų nuo pirkimo datos galite pasikeisti drąsiai, o pati gamyklinė garantija gal ir dar ilgesnė, tiesiog negaiskite, aapvalykit ją ir su čekiu pirmyn, pakeis i kitą ar damokėjus pasiimsite brangesnę arba grąžins pinigus, taip vyksta be problemų, tik nenusileiskite jei pradės gražbyliauti, tvirtinkite iki galo, kad ji nekokybiška, turėtų pasisekti, man kol kas visada be jokių konfliktėlių pvz. Metalo amziuj viską sutvarkydavo
Atsakyti
galiu pasakyt kokia keptuve pas mane ir ji man pati geriausia. mano keptuve storasiene su titano keramikos pavirsium, zodziu kepa super, neikas nesvyla, nieko nebijo, gali su kuom nori ja maisyti kuom nori plauti, o svarbiausia nesvyla ! efektas toks pat kaip su teflono pavirsium, tik daug atsparesnis ir sveikesnis, nes teflons vistiek po truputi valgosi valgosi o tai nera sveika..

dabar jau dvi turiu tokias keptuves, viena 28 cm, aukstais krastais, tai joj ir kepr ir troskint gali... isjungus dar 15 min gali kept ar troskint kaip ijungta siluma laiko, tik svoris jos.... ojojoj zmogu gali uzmust, todel turiu dar kita, lengvesne ir mazesne, vienam keusui, svogunam pakepint...

o tarnauja man jau 5 metai ir nerodo zenklu kad nusitarnavo.
jei pirksit nauja keptuve, nepirkit jokiu tefaliu... geraiusia kur nieko nebijo tai ir tarnauja neribota laika smile.gif
Atsakyti
tefal keptuve su termospot - pati geraiusia iki siol naudota mano keptuve thumbup.gif superinis daiktas. niekas nekimba, aliejaus galima nepilti visai, viskas puikiai iskepa. tiesiog norisi kepti ir kepti. rekomenduoju drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(levrete @ 2007 03 10, 15:52)
tefal keptuve su termospot - pati geraiusia iki siol naudota mano keptuve  thumbup.gif  superinis daiktas. niekas nekimba, aliejaus galima nepilti visai, viskas puikiai iskepa. tiesiog norisi kepti ir kepti. rekomenduoju drinks_cheers.gif

Gera ,kol nauja cool.gif Turejau ne viena,aciu tongue.gif musu seimoje keptuve kartais naudojama po tris kartus dienoj-puse metu ir reikia mesti lauk,nors buvo naudojama pagal taisykles(beveik ax.gif )..dabar turime titano keramikos,tikiuosi laikys ilgiau.Turetu,bent jau pagal kaina tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaika @ 2007 03 10, 18:47)
Gera ,kol nauja cool.gif Turejau ne viena,aciu tongue.gif musu seimoje keptuve kartais naudojama po tris kartus dienoj-puse metu ir reikia mesti lauk,nors buvo naudojama pagal taisykles(beveik ax.gif )..dabar turime titano keramikos,tikiuosi laikys ilgiau.Turetu,bent jau pagal kaina tongue.gif

tikrai blink.gif ??? o as taip dziaugiuosi ja... jei po puses metu teks mesti lauk, tada prastai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaika @ 2007 03 10, 17:47)

Pritariu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Ir as uz titano keptuves thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(levrete @ 2007 03 10, 20:34)
tikrai  blink.gif ??? o as taip dziaugiuosi ja... jei po puses metu teks mesti lauk, tada prastai schmoll.gif

Na,nusiminti neverta biggrin.gif Geros ir "Tefal",tik jas reikia saugoti ir naudoti pagal instrukcija..Tikrai,jokio astraus daikto,labai svarbu neperkaitinti-is karto issigaubs dugnas,svarbu karstos nekisti po saltu vandeniu ir t.t.Sitiems visiems dalykams titano keptuves atsparios(nors as ja stengiuosi saugoti kaip teflonine,bet tik as viena tongue.gif ) Jei jus naudosite ta "Tetal"viena, o ne kokie 4 tos keptuves nesaugantys seimos nariai,tai ir laikys.Deja,su mano seima nepavykdavo susitarti schmoll.gif Ir kai paskutini karta teflonine keptuve issigaube po menesio,kazkas ibreze,truko kantrybe-ieskojau ko nors geresnio(jos ir kaina" geresne" tongue.gif )Sekmes !
Atsakyti
QUOTE(levrete @ 2007 03 10, 13:52)
tefal keptuve su termospot - pati geraiusia iki siol naudota mano keptuve  thumbup.gif  superinis daiktas. niekas nekimba, aliejaus galima nepilti visai, viskas puikiai iskepa. tiesiog norisi kepti ir kepti. rekomenduoju drinks_cheers.gif

Man taip pat si keptuve super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaika @ 2007 03 10, 17:47)

dabar yra gan normaliom kainom... jei geras tefalis kainuoja apie 150 lt, tai titanonkeramikos tokia pat 275lt, ir galima dar 10-15 proc nuolaidos susideret. tai gausis 28 cm skersmens keptuve uz 230lt... turint galvoj kad jos nereikes keisti kas puse metu ir ji tarnaus 5-6 min., nes tokia garantija, tai galima pirkti ir isdalinus i metus daug pigiau nei tefalis ar kas kita.

o titano keramikos indais eurionas prekiauja kaune. ir bazej ju skyrius yra.
Atsakyti
tai va, pridaviau as savaitgali ta savo Tefal keptuve ax.gif nekilo jokiu problemu. galejau arba imti tokia pacia, arba atgauti pinigus. na ir pasirinkau pinigus, nes tokia pacia keptuve imti jau bijojau. nors gal cia tik man kazkokia netokia pasitaike ax.gif dabar vel mastau, kokia cia man keptuve nuspirkus g.gif
Atsakyti