gal pirma apsispresk kokios nori:teflonines ar nnn...kaip cia vadinasi...gal metaline .as turiu ta metaline berhofa(metalo amziui panasios)tai ji is tikruju gerai kepa mesa be riebalu,na oblynam reikia aliejaus,bet maziau nei pigiai tefloninei kuria turejau.na o bulviu tai isvis neina iskept net su riebalais(ta pati girdejau ir apie zepter)Žodiu,bulvem jau reikia teflonines.tokios yra ir berhofo:yra2 rušiu 28 skersmens su 2 rankenom ir 25 skersmens viena ilga rankena.tokia padovanojau puseserei ji labai patenkinta
Tigi mano vis neįsidirbganti keptuvė irgi
BEEm vadinasi. O aš jau maniau, kad aš ką
ne taip padariau
BEEm vadinasi. O aš jau maniau, kad aš ką
ne taip padariau
QUOTE (naminukas @ 2004 03 18, 19:02) |
gal pirma apsispresk kokios nori:teflonines ar nnn...kaip cia vadinasi...gal metaline . |
Teflonine, metaline, shpizhine ar dar kokia... Na is ko padaryta man visishkai dzin
Svarbiausia, kad VISKA GERAI KEPTU ir nereiktu vargt, kad kazko neishkepa, kazka traukia etc.
Jeigu yra galimybė, geriausia, kad iš užsienio kas nors parvežtu. Ten vis tiek kokybė visai kita. Vyras iš Vokietijos atvežė BEKA firmos vokišką keptuvę. Ji sunkoka ,bet maistas ne tik neprilimpa,bet pats net atšoka. O plaunant , užtenka tik po vandens srove pakišti .
Glac.jei nori kad viskam tiktu-pirk teflonine gali berhofa jau isbandyta
QUOTE (Glac @ 2004 03 19, 06:47) |
Svarbiausia, kad VISKA GERAI KEPTU ir nereiktu vargt, kad kazko neishkepa, kazka traukia etc. |
geriau tureti pora ketuviu:
viena mesai, zuviai, vistienai
o antraja saldiems kepiniams , pvz sklindziams
QUOTE (eglek @ 2004 03 18, 11:08) |
Aš irgi turiu tokio tipo kaip Berghofas,pirkau "Metalo amžiuj", bet man va blynai tai kimba prie jos, nė aš jos suraižiau nei ką. Kai pirkau pardavėja sakė, kad pradžioj kibs, nes tipo turi keptuvė įsidirbti, tai va jau 3 metus laukiu kada ji įsidirbs. Nežinau gal pas mane koks brokas papuolė? Ar jum taip nebuvo? |
As irgi turiu tokia keptuve is Metalo amziaus. Pradzioje nemokejau su ja elgtis, tai lipo, kibo viskas Bet po kokio menesiuko pripratom - nezinau, ar ji apsitryne, ar temperatura ismokau atitaikyt - bet kepa labai neblogai Mesyte visiskai be riebalu kepu (na, nebent karbonadui truputeli aliejaus ipilu), blynams irgi maziau riebalu pilu, nei kad tefloninej man reikdavo
Tik va vienas trukumas - kepant bulves ju apskudint neiseina Iskepa skaniai - bet neapskrunda. Tam jau kitokios keptuves reiktu
Beje, plaut labai patogu, ir irankius metalinius naudot galima. Is pradziu dar kazkaip bijojau - bet pasirodo, kad tikrai galima
As irgi TEFAL turiu,specialiai pirkau didesne,gilesne kad viskam tiktu,ir neatsidziaugiu- nieks neprikepa,mazai riebalu reikia,ilgai ir gerai laiko karsti.Zodziu- kepu,troskinu ir dziaugiuosi ruosdama gera maista
Pas mane tarnauja Tefal,jau beveik 4 metus,ir tikrai galiu pasakyti,kad labai gera keptuve,nebuvo niekas dar prisviles ir blynai puikiai iskepa,o beto,as su metaliniais saukstais maisau,kai nusipirkau,tai gal menesi su medine mentele vatciau,bet man didziausia nesamone su ta medine mentele,taigi vartau mesa su sakutem,maisau su saukstais ir visvien nieks nesvyla,ir su fairy plaunu.
Mokejau apie 100Lt,yra indikatorius,kuris parodo ar ikaito keptuve
Keptuve
Mokejau apie 100Lt,yra indikatorius,kuris parodo ar ikaito keptuve
Keptuve
tukiuk kaip tu sugebi iskept bulves metalinej pas mane berghofas bet bulves traukia prie dugno kaip pasiutes
naminuk - siek tiek teko paprakaituot, kol ismokom bulves iskept
Keptuve reikia pasistengti ne per daug ikaitint, ipilu siek tiek aliejaus, sumetu bulves - tada jos zinoma prilimpa tada uzdengiu ketuve, ir po keleto minuciu jos pacios atsoka nuo dugno - gramdyt nebereikia, uztenka pamaisyt... o kai jau atsoka - tai kartais uzdengtoj, kartais atviroj keptuvej kepu. Iskepa skaniai, tik neapskunda
Ir draugai, kurie turi panasia keptuve, sake, kad iskepa viska, tik bulves neapkepa. Tai jie specialiai bulvems kept dar kitokia keptuve pirko
Keptuve reikia pasistengti ne per daug ikaitint, ipilu siek tiek aliejaus, sumetu bulves - tada jos zinoma prilimpa tada uzdengiu ketuve, ir po keleto minuciu jos pacios atsoka nuo dugno - gramdyt nebereikia, uztenka pamaisyt... o kai jau atsoka - tai kartais uzdengtoj, kartais atviroj keptuvej kepu. Iskepa skaniai, tik neapskunda
Ir draugai, kurie turi panasia keptuve, sake, kad iskepa viska, tik bulves neapkepa. Tai jie specialiai bulvems kept dar kitokia keptuve pirko
tukiuk sirdingai dekui uz konsultacija bandysiu ir as tas bulves sudoroti.o kotletus visai be riebalu kepi man tai kartais pritraukia kartais ne .nesuprantu kada ir ka ne taip darau