Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią keptuvę pirkti?

Pasiskaičiau apie teflono žalą ir siaubas apėmė fear.gif o jeigu ta plėvelė, dengianti keptuvę, truputi nusipupo, tai jau visai ją išmesti? ar gali būti keptuvė ne tefloninė, o kuo nors kitu padengta? Nes pirkta senokai ir tikrai ne už didelę sumą.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikusha @ 2007 01 29, 13:16)
Mano irgi iš eastcon pirkta. Gamintojas SKK.

Ir kiek mokejai, jei ne paslaptis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2007 02 05, 13:47)
Ir kiek mokejai, jei ne paslaptis  rolleyes.gif

Dovanų gavau biggrin.gif
Bet kiek žinau, tai eastcone keptuvės kainuoja gal 300-400 Lt doh.gif pati nebūčiau pirkus schmoll.gif Dabar titano keramikos indų galima daug kur įsigyti, ne tik pas šituos brangininkus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikusha @ 2007 02 05, 16:06)
Dovanų gavau  biggrin.gif
Bet kiek žinau, tai eastcone keptuvės kainuoja gal 300-400 Lt  doh.gif pati nebūčiau pirkus schmoll.gif Dabar titano keramikos indų galima daug kur įsigyti, ne tik pas šituos brangininkus  rolleyes.gif

Tai vat as del to ir paklausiau, nes butent SKK firmos keptuvem prekiauja Contacto parduotuve, tik dvigubai pigiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2007 02 05, 20:09)
Tai vat as del to ir paklausiau, nes butent SKK firmos keptuvem prekiauja Contacto parduotuve, tik dvigubai pigiau  doh.gif

Pažiūrėjau toj svetainėj kur anksčiau nurodei, tai tokia pati ta keptuvė pas mane ir firmos ženkliukas su pavadinimu toks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikusha @ 2007 02 05, 21:27)
Pažiūrėjau toj svetainėj kur anksčiau nurodei, tai tokia pati ta keptuvė pas mane ir firmos ženkliukas su pavadinimu toks  ax.gif

Tai va ir as buvau susigundzius pirkt SKK keptuve, bet vistik pirksiu Wool firmos, nes dar siek tiek pigiau gaunas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2007 02 05, 21:32)
Tai va ir as buvau susigundzius pirkt SKK keptuve, bet vistik pirksiu Wool firmos, nes dar siek tiek pigiau gaunas  thumbup.gif

Va čia irgi labai panašios mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif Jungiuosi prie titano keptuviu gerbeju burio! thumbup.gif Pirkau "Wool" ir daug pigiau pirkau negu cia raso apie kitu firmu titanines..tikrai kokybiskas daiktas ,jau vien moraliskai,kai zinai ,kad i burna su blynu neidedi ir gabaliuko teflono biggrin.gif o kiek laikys -paziuresim!Siaip irgi ne stebuklas-perkaitint negalima,indu ploviklio atsargiai,tik lasiuka,ir tai geriau ne koks "Fairy",o lietuviskas,kad nebutu toks agresyvus..O su tais geleziniais irankiais irgi reikia elgtis ramiai,tik tiek ,kad jei ibresi-taip ir liks,neplis toliau..Zodziu,pasaugot reikia,bet geram daiktui ir ir demesio negaila .Kol kas labai patenkinta,dabar svarbiausia,kad laikytu kuo ilgiau.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaika @ 2007 02 07, 19:15)
4u.gif Jungiuosi prie titano keptuviu gerbeju burio! thumbup.gif Pirkau "Wool" ir daug pigiau pirkau negu cia raso apie kitu firmu titanines..tikrai kokybiskas daiktas ,jau vien moraliskai,kai zinai ,kad  i burna su blynu neidedi ir gabaliuko teflono biggrin.gif  o kiek laikys -paziuresim!Siaip irgi ne stebuklas-perkaitint negalima,indu ploviklio atsargiai,tik lasiuka,ir tai geriau ne koks  "Fairy",o lietuviskas,kad nebutu toks agresyvus..O su tais geleziniais irankiais irgi reikia elgtis ramiai,tik tiek ,kad jei ibresi-taip ir liks,neplis toliau..Zodziu,pasaugot reikia,bet geram daiktui ir ir demesio negaila .Kol kas labai patenkinta,dabar svarbiausia,kad laikytu kuo ilgiau.. biggrin.gif

Smaika, aš tokia WOLL keptuve naudojuosi, jau greitu laiku turėtų būti apie metai. Naudoju tik Fairy ploviklį, karštą plaunu su plovikliu, naudoju geležinius įrankius...na ir kol kas nenusivyliau (žinoma nepiktnudžiauju, ta prasme specialiai nebraižau biggrin.gif ) thumbup.gif tikrai super daiktas thumbup.gif

O mano keptuvė štai tokia:
http://www.imperija....&...=307&lng=lt
Atsakyti
QUOTE(saulute27 @ 2007 02 07, 19:36)
Smaika, aš tokia WOLL keptuve naudojuosi, jau greitu laiku turėtų būti apie metai. Naudoju tik Fairy ploviklį, karštą plaunu su plovikliu, naudoju geležinius įrankius...na ir kol kas nenusivyliau (žinoma nepiktnudžiauju, ta prasme specialiai nebraižau  biggrin.gif  )  thumbup.gif  tikrai super daiktas  thumbup.gif

O mano keptuvė štai tokia:
http://www.imperija....&...=307&lng=lt

Mano su paprasta t.y. su nenuimama rankena,bet bus gerai ir tokia.O siaip visai tokia pat!Tikrai super! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikusha @ 2007 02 05, 22:45)
Va čia irgi labai panašios  mirksiukas.gif

mano keptuve is sito saito, borner firmos. as naudoju ja 2 metai. tevai tokia pacia keptuve, jau turbut geri 4 metai eksploatuoja. pavirsius titano keramika - patvarus, nesibraizo ir nesiseria. keptuves lengvai priziurimos, o ir kaina manau nesikandziojanti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lanaa: 07 vasario 2007 - 18:44
QUOTE(lanaa @ 2007 02 07, 20:42)
mano keptuve is sito saito, borner firmos. as naudoju ja 2 metai. tevai tokia pacia keptuve, jau turbut geri 4 metai eksploatuoja. pavirsius titano keramika - patvarus, nesibraizo ir nesiseria. keptuves lengvai priziurimos, o ir kaina manau nesikandziojanti smile.gif

Kainos nesikandzioja, bet siek tiek brangesnes nei WOLL firmos 4u.gif
Atsakyti