Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią keptuvę pirkti?

QUOTE(levrete @ 2006 12 20, 22:52)
o tose tefal keptuvese su termospot galima kepti viska (lietinius, kotl;etus ir.t.t.)? ar galima kepti be riebalu?

as kepu tik lietinius, blynus, omletus, kiausinius, nes mano keptuve siaip skirta tik blynams, tai ten nera aukstu krastu. o siaip, jei jie butu, manau, kad galima kepti viska. siaip riebalu ten galima nedet. nors as pati kartais kepu be riebalu, kartais su smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lanaa: 28 gruodžio 2006 - 13:59
QUOTE(levrete @ 2006 12 20, 21:52)
o tose tefal keptuvese su termospot galima kepti viska (lietinius, kotl;etus ir.t.t.)? ar galima kepti be riebalu?

Kepti galima viską, o dėl riebalų... Jei kepi ką nors riebaus (pvz. naminį faršą), tai papildomų riebalų nereikia, bet šiaip tikrai reikia 4u.gif
Atsakyti
Mūsų šeima taip pat naudoja Tefal. Tikrai super keptuvė thumbup.gif Kiek ir kokias iki šiol naudojau, tai ši turbūt idealiausia kainos ir kokybės prasme bigsmile.gif O šiaip joje kepame viską thumbup.gif
Atsakyti
Brangosios, ar galit man kvailai paaiskint, kuo skiriasi TEFAL keptuve uz 120 ir uz 180? Nu aisku, pirmas dalykas - kaina biggrin.gif Kiek kilnojau, atrodo ir sunkumas skiriasi. Tad ar verta moketi vebeik 200 ar pilnai uztenka tos uz 120? O kitas klausimas- kad va ir tu uz 120 yra keli variantai (na tiksliau apie ta kaina, vienos brangesnes, kitos truputi pigesnes). Tai tada pradejau ziureti kurios rankena patogesne biggrin.gif
Atsakyti
Mamai prieš metus pirkau už 120 Lt., tai puiki thumbup.gif
Atsakyti
Nepykit, mamytės, jei klausimas kartosis, bet tikrai neturiu laiko skaityti visų temų apie keptuves.. Labai labai reikia jūsų pagalbos ir kuo skubesnės, nes pasimečiau visai cry.gif
Klausimas būtų toks: rytoj labai noriu nusipirkt naują, tikrai gerą keptuvę. Milijonų neturiu, tai būtų labai gerai, jei kaina būtų +-100-130lt. Bet jūs man, prašau, pasakykit, koks pasirinkimas būtų geresnis-
1) Berghoff keptuvė su platinos/teflono lydiniu?
2) ar titano keptuvė, padengta taip pat teflonu (čia, rodos, "Metalo amžiuj" mačiau..)?
Ir dar, sakykit, kodėl viena už kitą geresnė? Kuo? Šiaip svajoju apie keptuvę, kuriai nebūtų reikalingi riebalai, tai ar joms nereikia jų? Lyg ir ne, bet gal klystu? blush2.gif
Labiau lauksiu kuo daugiau patarimų iš asmeninės ar kitokios patirties ir nuomonių, būsiu be proto dėkinga 4u.gif
Atsakyti
mano vyras vakar nupirko 4u.gif 2 TEFAL keptuves su ta nuimama rankena(na kur reklama rodo) ir sumokejo 150 lt. tai va, siandie jau isbandziau, nu super kepa ir nesvyla thumbup.gif . o ir labai patogu, nes galima ir orkaitej naudoti, ir i saldytuva det. dar maciau prie ju yra ir ivairiu dangciu. beje yra ne tik keptuves, o tokie kaip ir puodai lyg. na, dar svarbu, kad ir indaploveje galima plauti thumbup.gif . na man TEFAL keptuves thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
ne tik dabar, bet ir ankscia, tik anksciau tokia ziaaauriai didele doh.gif turejau, tai i kaima isvezem
Atsakyti
Gal kas zinot ka apie keptuves, kur parsiduoda Contacto parduotuvese. ax.gif Ten is titano kazkokios g.gif
Tefloniniu daugiau nebepirksiu schmoll.gif
Atsakyti
as irgi turiu TEFAL keptuve ir labai patenkinta thumbup.gif .ir dar nei karto nenusivyliau.

ten kazkas klause,kodel skiriasi kaino nors jos vienodos.as manau ,kad tai priklauso nuo keptuves skersmens.skersmuo mazesnis,tai ir kaina mazxesne.
Atsakyti
kaina priklauso ne tik nuo skersmens, bet ir kuo padengta ta keptuve, koks dugnas, kokia vidine danga( buna tokios grubletos, kur atseit riebalai geriau pasiskirsto) ir dar nuo kitu dalyku. tiesiog geriau panagrinekit ir pamatysit skirtumus, o jei ne, tai ant pakuociu dazniausiai raso ar zenklai kokie nupiesti buna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2007 01 12, 22:29)
Gal kas zinot ka apie keptuves, kur parsiduoda Contacto parduotuvese. ax.gif  Ten is titano kazkokios  g.gif
Tefloniniu daugiau nebepirksiu  schmoll.gif

Aš jau metus kasdien naudoju keptuvę su titano danga Borner. thumbup.gif daikčiukas. Sumokėjau virš 200 lt., bet nesigailiu, atrodo kaip nauja, o tefloninės,net ir geresnės kainuojančios apie 100lt. ilgiau metų man neištarnaudavo. Pirkau ne Contacto, bet ir ten tikriausiai yra panašių. rolleyes.gif Be to duoda kelių metų garantiją biggrin.gif
Atsakyti
Tefal keptuvių būna su įvairiais užrašais. Kai jau pribręsta reikalas pirkti keptuvę, ieškau su užrašu - Tefal Integral. Patikrintas reikalas. Gal kainuoja ir brangokai, bet puikiai tarnauja. Jų ne nevisada būna. Nesiginčiju, yra ir kitais užvardinimais gerų...
Atsakyti