Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią keptuvę pirkti?

Teffal thumbup.gif
Atsakyti
Ruošiamės pirkti brangią kokią, ne Tefal ar kitą teflonu padengtą. Nes baisu į jas pažiūrėti po pusmečio.
Tačiau ką rinktis? Medicininio plieno- troškinimui daugiau, špižinių rast kaip ir sudėtinga, o titano lydinio nuo 170 lt prasideda ir dar be dangčių... Kažkaip gundausi pirkt titano, bet kaina irgi padori...
Atsakyti
Kažkaip gundausi pirkt titano, bet kaina irgi padori...
[/quote]
Pirk, tikrai nepasigailėsi. Turiu tokią. Borner firmos. Pasaka. Mėsyte įmeti kepti ir ramiai eini teliko žiūrėt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingries @ 2006 10 24, 10:18)
Pirk, tikrai nepasigailėsi. Turiu tokią. Borner firmos. Pasaka. Mėsyte įmeti kepti ir ramiai eini teliko žiūrėt. smile.gif

O kiek mokėjot ir kur pirkot?

Radau www.puodai.lt Nuo 170 iki 275 lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 24 spalio 2006 - 10:12
QUOTE(himalaia @ 2006 10 24, 12:01)
O kiek mokėjot ir kur pirkot?

Radau www.puodai.lt Nuo 170 iki 275 lt.

Aš turiu WOLL firmos keptuvę (štai tokią http://www.imperija....&...=307&lng=lt ) esu labai patenkinta. Kepu be riebalų ar aliejaus net pieniškas dešreles bigsmile.gif

Taip pat naudoju metalinius įrankius, tokius kaip peilis ir šakutė. Dedu į orkaitę su rankena, kadangi ji yra atspari iki 250 laipsnių temperatūros.

Žinoma kaina yra ne maža, bet verta už tiek pirkti. thumbup.gif
Atsakyti
Taip pat naudoju metalinius įrankius, tokius kaip peilis ir šakutė. Dedu į orkaitę su rankena, kadangi ji yra atspari iki 250 laipsnių temperatūros.

Mano tokia irgi, tik, kaip jau rašiau, Borner firmos. Pirkau ją Euroviroj ir mokėjau 245 lt. Kad ir brangu, bet nei kiek nepasigailėjau.
Papildyta:
QUOTE(ingries @ 2006 10 25, 14:30)

Mano tokia irgi, tik, kaip jau rašiau, Borner firmos. Pirkau ją Euroviroj ir mokėjau 245 lt. Kad ir brangu, bet nei kiek nepasigailėjau.

Ir čia kaina su dangčiu smile.gif
Atsakyti
Radau tikro ir kokybiško špižiaus keptuves smile.gif
Skeppshult, švedų firma. Jau prisotintos riebalais, labai sunkios, kainos nuo 90 iki 189 lt. Yra metalinėm rankenom ir medinėm, su dangčiais ir be. Tai nusižiūrėjau už 109lt, jau tokia tai tikrai visam gyvenimui smile.gif Rašo, kad tinka visų tipų viryklėms, net ir indukcinėms, gerai įkaitinus neprikimba produktai, negalima plauti plovikliais, tik šiltu vandeniu ir iššluostyti. Indaplovėse negalima plauti taip pat. Man tinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2006 10 25, 21:43)
Radau tikro ir kokybiško špižiaus keptuves smile.gif
Skeppshult, švedų firma. Jau prisotintos riebalais, labai sunkios, kainos nuo 90 iki 189 lt. Yra metalinėm rankenom ir medinėm, su dangčiais ir be. Tai nusižiūrėjau už 109lt, jau tokia tai tikrai visam gyvenimui smile.gif Rašo, kad tinka visų tipų viryklėms, net ir indukcinėms, gerai įkaitinus neprikimba produktai, negalima plauti plovikliais, tik šiltu vandeniu ir iššluostyti. Indaplovėse negalima plauti taip pat. Man tinka thumbup.gif

O kokioj čia parduotuvėj?
Atsakyti
QUOTE(Atgaja @ 2006 10 26, 08:02)
O kokioj čia parduotuvėj?

Ogminoj, bent jau Šiaurės miestelio, kur kartu su BMS megapoliu. Kaip supratau ir kituose miestuose turėtų būti.
Papildyta:
Aš va tokią išsirinkau:

user posted image
Pažiūrėjau, kad jos svoris- beveik 3kg. Ir dar be dangčio smile.gif Galima bus rankų raumenis lavint biggrin.gif
Atsakyti
as uz teffal thumbup.gif
Atsakyti
Siandien Zanoj ziurinejau keptuves. Tu Teffal yra keliu rusiu- aukstesniais, zemesniais krastais. Kurios geresnes?
Atsakyti
Ir as esu maciusi visiskai zemute, manau paskirtis jos tik blynams kept lotuliukas.gif As perku tokia nei per zemais nei per aukstais krastais, universalios paskirties, ir pakept ka ir patroskint
Atsakyti