Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią keptuvę pirkti?

Mano Tefal 3 metai, tvarkingai naudoju (viryklė - elektrinė) beveik kas dieną ir jokių problemų. Aną mėnesį mama buvo užsukusi, tai apako ją pamačiusi, sakė: 'tai gal pasogai laikai?'.
O dėl Ballarini tai turiu ją 1,5 metų ir neseniai pastebėjau, kad prie sienelių (viduje)pradėjo svilti ir tie svilėsiai net su CIF'u nenusišveičia - kad prikibo. Va tau ir Roberto receptai. Beje dabar jis kepa Tefalyje, matyt ta jau išsikraipė lotuliukas.gif

[/quote]

O man atvirkščiai gavosi. Teko nusivilti Tefaliu jau po metų, cry.gif o vat ballarini naudoju 1,5 ir labai džiaugiuosi... clap.gif Patinka kai daiktų kokybės ir kainos santykis geras. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
[quote=jooratuke,2006 06 14, 19:20]
Mano Tefal 3 metai, tvarkingai naudoju (viryklė - elektrinė) beveik kas dieną ir jokių problemų. Aną mėnesį mama buvo užsukusi, tai apako ją pamačiusi, sakė: 'tai gal pasogai laikai?'.
O dėl Ballarini tai turiu ją 1,5 metų ir neseniai pastebėjau, kad prie sienelių (viduje)pradėjo svilti ir tie svilėsiai net su CIF'u nenusišveičia - kad prikibo. Va tau ir Roberto receptai. Beje dabar jis kepa Tefalyje, matyt ta jau išsikraipė lotuliukas.gif

[/quote]
O man atvirkščiai gavosi. Teko nusivilti Tefaliu jau po metų, cry.gif o vat ballarini naudoju 1,5 ir labai džiaugiuosi... clap.gif Patinka kai daiktų kokybės ir kainos santykis geras. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

[/quote]
Jeigu galima ir as įsiterpsiu smile.gif Pirkau keptuvę WOLL (taip vadinasi) super super super! Kaina gal ir nemaža (nuo 170-250Lt), bet kokybė labai labai gera! Kepa tai super galima net su metaliniais įrankiais naudotis, o įkaista tai super greitai, neatšala labai ilgai!!!! thumbup.gif Kai sakė pardavėja kad jos yra rankų darbo kai kurios net ir indukcinėms kaitlentėms tinka ir rankenos kai kurių modelių nusiima!!!(mano tai ne). As esu labai ja patenkinta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kolkas turiu tefalio keptuvę. Na thumbup.gif ji man. Anksčiau kai reikėdavo bulvinius blynus iškepti, tai galvodavau, kad prasikeiksiu su paprasta keptuve (nes vis svyldavo ir svyldavo).Tai kai pasiguodžiau draugei, kad niekaip negaliu normaliai blynu išsikepti, tai ėmė ir parvežė man tą keptuvę dovanų. Tikrai gera.Naudoju jau turbūt kokie 3metai, bet dar nė karto neprisvilinau.

O nebe už kalnų ir naujoji Zepter keptuvė (jau užsisakiau). Bet kaip suprantu, tai joje bulvinių blynų tikrai nekepsiu, nes ji kiek žinau daugiau kaip troškintuvas ir kepsniukams įvairiems kepti naudojama. Blynukus ir toliau su Tefaliu kepsiu.
Papildyta:
Na jei net Robertas Tefalyje gamina, tai manau jos tikrai thumbup.gif

Bet kaip sakoma kiekvienam savo. Gal kažkam kitos firmos keptuvės daug geresnės. bet asmeniškai man kolkas kitos neprireikė, nes ir šita labai liuks.
Atsakyti
QUOTE(Selena @ 2006 03 03, 11:18)
O sakykit,gal yra tu berghof keptuviu, kur nors Kaune.Labai noreciau pasiziureti.Jau pribrendo reikalsa pirkti nauja biggrin.gif .

Labuks 4u.gif Na Kaune, Megos prekybos centre yra specializuota berghof gaminių parduotuvė, tai ten keptuvių tikrai yra. Beje as šiuo metu taip pat ieškau keptuvės, nes prieš kelias dienas vyras perkaitino ir pradėjo atsilupinėti teflonas (na keptuvė pirkta maždaug prieš pusantrų metų, kainavo apie 50 Lt). Tai dabar skaitinėju ir mąstau kokią pirkti. Dar neapsisprendžiau.....
Atsakyti
Aš buvau gavusi TEFFAL keptuvę dovanų. Labai džiaugiausi 5 metus, gal ir dar būčiau džiaugusi, bet žmonės nepratę prie tefloninių dangų man ją sudrąskė. Tuomet įsigijau Zepter-nu, tai dabar kepu viską-ir mėsas, ir blynus, ir troškinius gaminu thumbup.gif
Atsakyti
Visiems pasakysiu, kad meskite teflono keptuves lauk. Naujausiais duomenimis teflona sukelia vezy ir apsigiminus. Galit pagooglinti parasykit: teflon + cancer
Ismes aibe straispniu apie tai.

Venkit kepti tefloninese keptuvese aukstoje temperaturoje. Jei teflonas subraizytas, meskit keptuve lauk.
Va jums vienas linkas is BBC, cia yra nuotrauka vyruko, kurio motina pastojo dirbdama Teflono fabrike amerikoj. Teflono gamykla 50,000 gyventoju ismokejo 50,000,000 doleriu privacius ieskinius ir 20 000 000 teismo islaidu. Taip kad ne viskas tvarkoje.

http://news.bbc.co.u...ine/3697324.stm

As pats ieskosiu keramine danga dengtos keptuves arba tiesiog paieskosiu geros spizines.
Atsakyti
mama svajoja apie kazkokia ypatinga keptuve. sake, kad labai sunki turi buti, net neatsimenu is ko padaryta, bet ne teflonine, nesvyla ant jos niekas pasak jos. noreciau jai ja nupirkti. gal netycia zinote kur Kaune arba Alytuje galima tokia rasti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(geneva @ 2006 09 06, 22:05)
mama svajoja apie kazkokia ypatinga keptuve. sake, kad labai sunki turi buti, net neatsimenu is ko padaryta, bet ne teflonine, nesvyla ant jos niekas pasak jos. noreciau jai ja nupirkti. gal netycia zinote kur Kaune arba Alytuje galima tokia rasti? 4u.gif

Tai gal kartais apie Zepter firmos keptuve eina kalba?Ji pagaminta is medicininio plieno.Ir yra sunki.Jeigu reiks daugiau informacijos klausk -atsakysiu.Gali rasyti ir i AZ
Atsakyti
QUOTE(geneva @ 2006 09 06, 21:05)

ko gero mama nori čiuguninės mirksiukas.gif Ogminoj tokios yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Verslinykas @ 2006 08 31, 00:04)
Visiems pasakysiu, kad meskite teflono keptuves lauk. Naujausiais duomenimis teflona sukelia vezy ir apsigiminus. Galit pagooglinti parasykit: teflon + cancer
Ismes aibe straispniu apie tai.

Tikrai sutinku su Verslinyku. nors atrodo, kad tefloninės keptuvės kepa thumbup.gif , tačiau teflonas į mūsų oganizmą patenka su maistu, nesvarbu, ar naudojam aštrius įrankius, ar ne. o organizme jis nusėda į kaulų čiulpus, iš kurių jau nebepasišalina ir, be abejonės, daro neatstatomą žalą.

Gal aš ir įkyrėjau su tais Zepter puodais, tačiau man keptuvė atstoja visas špižnes, teflonines ar dar kitokias keptuves. CACA, bulvinių blynų tikrai neverta kepti kitokioj keptuvėj, nes šioje gaunasi tiesiog thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .
Papildyta:
QUOTE(Vaidute @ 2003 05 30, 03:41)
Turiu ir aš Zepter keptuvę-troškintuvę  [smiley=daemon.gif]už 700 Lt, kitus gausim kai sumokėsim likusius pinigus. Bet nesu ta keptuve labai patenkinta, nes neviska moku joje kepti. Mėsai tai gerai, ir be riebalų, ir greičiau, bet jei ką kita, tai ne kartą teko mesti lauk. Pvz.įkaista ta keptuvė per stipriai, įdedi kokią žuvį ir sudega iškarto. Ugnį gali užsukti, bet tas keptuvės dugnas taip paprastai neatvėsta, o ir ištraukt maisto nebespėji, nes jei be riebalų, tai iškart stipriai pritraukia, o tada jau ir sudega [smiley=crazyhot.gif] Ir šiaip viską reik iš naujo man virt-kept mokytis su ta keptuve. Gaila man pinigėlių, bet gi ne aš sugalvojau juos pirkti, o mano būsimas vyras, sveikos gyvensenos mėgėjas :smile.gif

Vaidute, ar dabar tą keptuvę naudoji? ar vis dar išmeti produktus lauk?
Atsakyti
QUOTE(geneva @ 2006 09 06, 23:05)

Tai gal but ta keptuve yra is titano? As tokia turiu, ji yra sunki ir tikrai thumbup.gif niekas joje nesvyla ir galima kepti be riebalu thumbup.gif
Atsakyti
Aš prieš gerus metus papirkau Bergof keptuvę thumbup.gif Rankena su ausele (galima pakabinti), sunki, o ir puikiai kepa. Kaina apie100lt. mirksiukas.gif
Atsakyti