Gryno ketaus parduotuvej nerasi,nes girdejau kad jos nelabai sveika.
QUOTE(Emm @ 2006 01 12, 10:03)
Patarkit ka daryti su berghoff keptuve. Ji tokia blizgaus metalo. Kaip puodas. Bet nesuprantu kodel ji taip ziauriai svyla. Gal as ka nors ne taip darau?
QUOTE(DovileG. @ 2006 01 12, 10:46)
Tai ne keptuve,o troskintuve.Joje galimakepti tik mesa.Berghoff keptuve yra su teflono-platinos danga kuri neprisvyla ir ibrezta nesilupa.
Tai iš tiesų yra troškintuvas, ir skirtas ne mėsos apkepimui, o TROŠKINIMUI. O keptuvės dugnas turi būti tamsus, ne šviesus.
QUOTE(Žuvė @ 2006 01 12, 13:29)
siūlau pirkti dvi: didesnę ir mažesnę, bet abi špižines ( ketaus). Tefal keptuvės, anot profesionalų kepėjų/virėjų yra sveikatą ir maistą išniekinantis daiktas
kaip Tefal maista isniekina?
tai geriau Berghoff? kur ju pirkt yra? niekada demesio neatkreipiau
QUOTE(raseliukas @ 2006 01 12, 21:04)
kaip Tefal maista isniekina?
Tefal nera tokios prastos bet ju kaina neatitinka kokybes ,berghoff firmines parduotuves yra Kalvariju g.tan pagrindine ir turi skyriu Akropolyje.Taip pat prekiauja senukai rimi bet ten labai mazas asortimentas
QUOTE(DovileG. @ 2006 01 12, 21:45)
Tefal nera tokios prastos bet ju kaina neatitinka kokybes ,berghoff firmines parduotuves yra Kalvariju g.tan pagrindine ir turi skyriu Akropolyje.Taip pat prekiauja senukai rimi bet ten labai mazas asortimentas
o kaina nuo kiek prasideda tu berghoff?
QUOTE(raseliukas @ 2006 01 13, 21:09)
o kaina nuo kiek prasideda tu berghoff?
Nuo 70Lt.
Aš tai jaukokius 5 m turiu Tefal keptuvę, viskuom buvau patenkinta. Jau aišku reikia keisti, tai greičiausiai vel pirksiu tokia pačia. Bet mano draugei nepatiko, nes jinai turi Zepter keptuve, bet ir mokejo už ja 500, ir tai supratau kad su nuolaida, ji ten iš medicininio plieno lyg tai padaryta. bet man tai gaila 500 atiduot už keptuve.
QUOTE(Elė @ 2006 01 15, 22:06)
Aš tai jaukokius 5 m turiu Tefal keptuvę, viskuom buvau patenkinta. Jau aišku reikia keisti, tai greičiausiai vel pirksiu tokia pačia. Bet mano draugei nepatiko, nes jinai turi Zepter keptuve, bet ir mokejo už ja 500, ir tai supratau kad su nuolaida, ji ten iš medicininio plieno lyg tai padaryta. bet man tai gaila 500 atiduot už keptuve.
jei is medicininio plieno tai troskintuve o ne keptuve
QUOTE(DovileG. @ 2006 01 16, 16:55)
jei is medicininio plieno tai troskintuve o ne keptuve
Apsirikau dėl firmos, pas ją ne zepter, o Bauer. Tikrai nezinau, bet jinai sako kad keptuve.
QUOTE(Elė @ 2006 01 16, 18:38)
Apsirikau dėl firmos, pas ją ne zepter, o Bauer. Tikrai nezinau, bet jinai sako kad keptuve.
Zepter,Bauer ir Berghoff firmu puodai tokie patys tik kainos skiriasi.
QUOTE(DovileG. @ 2006 01 17, 15:25)
Zepter,Bauer ir Berghoff firmu puodai tokie patys tik kainos skiriasi.
Va ir aš turiu įtarimų