Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią keptuvę pirkti?

QUOTE(DovileG. @ 2006 01 10, 17:32)
Siaip naudoju Berghoff firmos keptuveir esu labai ja patenkinta,ji yra ne teflono dangos o teflonas su platina.Danga daug tvirtesne ir teflonas nesilupa net ibrezus,tad mes jo nevalgom kaip tefloniniu keptuviu

Va čia tai rimtas argumentas thumbup.gif Kai nuspręsiu pirkti kitą, pirksiu Berghoff. Nes dabar naudoju Tefal Termospot, ar kaip ten, tą su raudonu tašku. Bet nesu ja patenkinta. Arba aš ją kažkaip sugadinau, arba nekokybiška pasitaikė, bet gana greitai pradėjo traukti prie dugno kepant g.gif Nors tai ne pirmoji mano turima Tefal keptuvė, bet iš visų turėtų Tefal pastarosios kokybė pasitaikė prasčiausia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2006 01 10, 20:15)
Va čia tai rimtas argumentas thumbup.gif  Kai nuspręsiu pirkti kitą, pirksiu Berghoff. Nes dabar naudoju Tefal Termospot, ar kaip ten, tą su raudonu tašku. Bet nesu ja patenkinta. Arba aš ją kažkaip sugadinau, arba nekokybiška pasitaikė, bet gana greitai pradėjo traukti prie dugno kepant g.gif  Nors tai ne pirmoji mano turima Tefal keptuvė, bet iš visų turėtų Tefal pastarosios kokybė pasitaikė prasčiausia verysad.gif

Tik kai pirksi pirk Castline serijos nes gali nusipirkti troskintuve vietoj keptuves.
Atsakyti
Mano mylimiausia keptuve yra WMF firmos.
Keptuve patvari,atspari braizymams del duresist-titano dangos.Galima kepti irgi be riebalu(man tas nera svarbu).
Kas man svarbiausia,kad ji neprisvyla,labai lengvai isvaloma.Plaunant niekada nereikia gramdyti,neteko jos net mirkyti,maisto liekanos atsoka kaip per reklamas rodo,perbrauki su kempinele ir keptuve svari kaip naujai pirkta.
3 metams garantija duodama.Kainos prasideda nuo 70 EUR.

Ar Teflon keptuves tinkamos indukcinei kaitlentei?
Atsakyti
QUOTE(Vanesa @ 2006 01 11, 19:00)
Mano mylimiausia keptuve yra WMF firmos.
Keptuve  patvari,atspari braizymams del duresist-titano dangos.Galima kepti irgi be riebalu(man tas nera svarbu).
Kas man svarbiausia,kad ji neprisvyla,labai lengvai isvaloma.Plaunant niekada nereikia gramdyti,neteko jos net mirkyti,maisto liekanos atsoka kaip per reklamas  rodo,perbrauki su kempinele ir keptuve svari kaip naujai pirkta.
3 metams garantija duodama.Kainos prasideda nuo 70 EUR.

Ar Teflon keptuves tinkamos indukcinei kaitlentei?

As negirdejus apie tokia firma bet kaina tai jau labai didele, o viska ka pasakojai tinka ir Berghoff keptuvem tik kaina daug mazesne nuo 70LT.toliau kaina pagal dydi.
Atsakyti
Vokietijoje WMF yra labai populiari ir del geros kokybes labai vertinama.

Atsakyti
Aš taip pat turiu dvi Tefal keptuves - vieną blynams, kitą gilesnę su termospot. Na neturiu aš su jom jokių problemų. Ir įkaista ir parausta ir netraukia, nepridega.
Atsakyti
Gal kas turite įsigiję Tupperware keptuvę? Įdomu, kokia jos kaina ir kaip ji laiko? Dizainas tai visai neblogas... 

As turiu Tupperware keptuve. Jos kaina apie 330 litu. Siaip gera, bet man atrodo neverta tokios kainos. Manau tefalio kokybe ta pati. Nors aisku gal tupperware ilgiau naudosiu negu tefal.

Patarkit ka daryti su berghoff keptuve. Ji tokia blizgaus metalo. Kaip puodas. Bet nesuprantu kodel ji taip ziauriai svyla. Gal as ka nors ne taip darau?
Atsakyti
QUOTE(Emm @ 2006 01 12, 10:03)
As turiu Tupperware keptuve. Jos kaina apie 330 litu. Siaip gera, bet man atrodo neverta tokios kainos. Manau tefalio kokybe ta pati. Nors aisku gal tupperware ilgiau naudosiu negu tefal.

Patarkit ka daryti su berghoff keptuve. Ji tokia blizgaus metalo. Kaip puodas. Bet nesuprantu kodel ji taip ziauriai svyla. Gal as ka nors ne taip darau?

Tai ne keptuve,o troskintuve.Joje galimakepti tik mesa.Berghoff keptuve yra su teflono-platinos danga kuri neprisvyla ir ibrezta nesilupa.
Atsakyti
Tai ne keptuve,o troskintuve.Joje galimakepti tik mesa.Berghoff keptuve yra su teflono-platinos danga kuri neprisvyla ir ibrezta nesilupa.

Tai, kad ir mesa svyla. O jeigu kepi be riebalu, kaip parasyta instrukcijoj, tai ji sausa sausa buna.
Vienu zodziu kazkoks nevykes daiktas.
Atsakyti
QUOTE(Emm @ 2006 01 12, 11:18)
Tai, kad ir mesa svyla. O jeigu kepi be riebalu, kaip parasyta instrukcijoj, tai ji sausa sausa buna.
Vienu zodziu kazkoks nevykes daiktas.

Na nezinau tai gal pas tave ne originalas ,nes as ja siaip retai naudoju ,bet jei pagal instrukcija tai reikia pasistengti kad pritrauktu,o be riebalu kepant ji is isores apskrudus ,o viduj gan sultinga.Gal ka ne taip darai?
Atsakyti
man naujos keptuves prireike, zadu rinktis Tefal, o gal patarsit Berghoff ? kokia geriau rinktis, kad tiktu ir blynams ir mesai? ar gariau dvi atskiras? g.gif
Atsakyti
QUOTE(raseliukas @ 2006 01 12, 12:40)
man naujos keptuves prireike, zadu rinktis Tefal, o gal patarsit Berghoff ? kokia geriau rinktis, kad tiktu ir blynams ir mesai? ar gariau dvi atskiras? g.gif

siūlau pirkti dvi: didesnę ir mažesnę, bet abi špižines ( ketaus). Tefal keptuvės, anot profesionalų kepėjų/virėjų yra sveikatą ir maistą išniekinantis daiktas verysad.gif mirksiukas.gif
Atsakyti