Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią keptuvę pirkti?

turim is eastcon'o.titanine,,,,,,,patenkinti kol kas........tik kaina tai didoka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2005 10 31, 17:13)
Na ir aš vą tokią nusipirkau, bet matyt naudot nemoku, kažko man labai joje viskas dega g.gif

Jei paprasto ketaus, ja reikia pirmiau riebalais "prisotinti", t.y. ipilti aliejaus ir ant mazos ugnies pavirinti apie pusvalandi - poros riebalo prisigeria, ir nebepridega. Man viena forumiete is JAV toki link'a buvo davusi (pas juos buna pirkti jau ir gamykloje prisotintu), deja as nusivylusi saviske jau ismetusi buvau...Ir tokios keptuves negalima su muiliukais plauti, kad to riebalo neissveistum (ta tai buvau girdejusi).
Atsakyti
QUOTE(Amalia @ 2006 01 07, 10:26)
Jei paprasto ketaus, ja reikia pirmiau riebalais "prisotinti", t.y. ipilti aliejaus ir ant mazos ugnies pavirinti apie pusvalandi - poros  riebalo prisigeria, ir nebepridega. Man viena forumiete is JAV toki link'a buvo davusi (pas juos buna  pirkti  jau  ir gamykloje prisotintu), deja as nusivylusi saviske jau  ismetusi buvau...Ir tokios keptuves negalima su muiliukais plauti, kad to riebalo neissveistum (ta tai buvau girdejusi).

Labai ačiū už patarimą 4u.gif , reiks išbandyti ax.gif Nes savąją aš irgi laikau pasidėjus ir bijau naudoti, galvojau, teks išmesti.
Atsakyti
aš po ilgų ieškojimų nusipirkau Tefal, tokią kur iš abiejų pusių teflonas, dvigubas dugnas(kad dugnas nesusigarbanotų biggrin.gif )- spec. dujinei viryklei(99lt) - thumbup.gif net neįsivaizdavau kad taip kepti galima thumbup.gif Tik mane pamokė, kad niekada negalima karštos plaut, nes tada sakė kad galiu atsisveikint su keptuve, aš to nežinojau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 08 sausio 2006 - 11:51
QUOTE(Amalia @ 2006 01 07, 10:26)
Jei paprasto ketaus, ja reikia pirmiau riebalais "prisotinti", t.y. ipilti aliejaus ir ant mazos ugnies pavirinti apie pusvalandi - poros  riebalo prisigeria, ir nebepridega. Man viena forumiete is JAV toki link'a buvo davusi (pas juos buna  pirkti  jau  ir gamykloje prisotintu), deja as nusivylusi saviske jau  ismetusi buvau...Ir tokios keptuves negalima su muiliukais plauti, kad to riebalo neissveistum (ta tai buvau girdejusi).

labai aciu uz patarima, nes as jau planavau savo keptuve mest lauk doh.gif
Atsakyti
Tikrai TEFAL keptuves pirkti nepatariu,nes kainuoja nepigiai o nieko gero,buvau nusipirkusi ir visiskai neparaudonuoja joks vidurys,kaip reklamuoja sumokejau 165 lt. ir po pusmecio ismeciau lauk.Labai blogai blynus kepe.Tikrai netikekite pardavejos tik ikist nori.Geraiu nusipirkti pigesne ir busit daugiau patenkintos negu su tefal.Pries pirkdamos pagalvokit,pinigus ismesit vejais ir busite nusivylusios.
Atsakyti
QUOTE(juzefa @ 2006 01 08, 17:28)
Tikrai TEFAL keptuves pirkti nepatariu,nes kainuoja nepigiai o nieko gero,buvau nusipirkusi ir visiskai neparaudonuoja joks vidurys,kaip reklamuoja sumokejau 165 lt. ir po pusmecio ismeciau lauk.Labai blogai blynus kepe.Tikrai netikekite pardavejos tik ikist nori.Geraiu nusipirkti pigesne ir busit daugiau patenkintos negu su tefal.Pries pirkdamos pagalvokit,pinigus ismesit vejais ir busite nusivylusios.

Aš irgi turiu tokią TEFAL keptuvę, tik mokėjau už ją šiek tiek pigiau mirksiukas.gif Man ji dar visai nieko, nors tas viduriukas tai kai geriau įsižiūri, tik tada pasimato šioks toks pakitimas blink.gif Šiaip viską išbandžiau kept, bet va šiandien kepiau blynus, tai truputį nusivyliau, nes tos už 30 lt tai man geriau ir greičiau iškepdavo, o čia tai tokie kaip ir pusžaliai gaudavosi schmoll.gif
Atsakyti
aš tai ir maximoj mačiau tą "špyžinę" keptuvę.šiauliuose 40 lt kainuoja.tai žadu įsigyt,bet bijau,kad labai jau sunki.kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(juzefa @ 2006 01 08, 18:28)

Aš čia nelabai pagavau, išmetei keptuvę dėl to, kad spotas neparaudonavo ar kaip? Gi nereikia norėti, kad keptuvėje šviesoforas degtų, įsižiūrėjus tikrai matosi, tiksliau dingsta rainelės ir lieka vientisas raudonas taškas. Vat ir viskas.
O dėl keptuvių kokybės tikrai sunku objektyviai diskutuoti, nes kiekviena per skubėjimą gali vis ką netaip padaryti, tik prisipažinti nenori.
Mano Tefal 3 metai, tvarkingai naudoju (viryklė - elektrinė) beveik kas dieną ir jokių problemų. Aną mėnesį mama buvo užsukusi, tai apako ją pamačiusi, sakė: 'tai gal pasogai laikai?'.
O dėl Ballarini tai turiu ją 1,5 metų ir neseniai pastebėjau, kad prie sienelių (viduje)pradėjo svilti ir tie svilėsiai net su CIF'u nenusišveičia - kad prikibo. Va tau ir Roberto receptai. Beje dabar jis kepa Tefalyje, matyt ta jau išsikraipė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juzefa @ 2006 01 08, 16:28)

nu cia gal del to kad nezinojai kaip tiksliai naudotis? nes as savo tefalio keptuve pirkausi tik uz 10 euru ir jau daugiau kaip metai dziaugiuosi, blynus kepu be jokio aliejaus, nu tikrai liuks thumbup.gif beje as plaunu tai karsta ir salta kaip pauola nuo to jokio skirtumo nepastebeju, o kol kas ji dar kaip nauja tongue.gif nors kaip sakiau kad jau daugiau kaip 1.5 metu as ja naudoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gidryte @ 2006 01 10, 17:03)
nu cia gal del to kad nezinojai kaip tiksliai naudotis? nes as savo tefalio keptuve pirkausi tik uz 10 euru ir jau daugiau kaip metai dziaugiuosi, blynus kepu be jokio aliejaus, nu tikrai liuks  thumbup.gif beje as plaunu tai karsta ir salta kaip pauola nuo to jokio skirtumo nepastebeju, o kol kas ji dar kaip nauja  tongue.gif nors kaip sakiau kad jau daugiau kaip 1.5 metu as ja naudoju  smile.gif

Jei sakai mokejai 10 euru, tai tikriausiai pirkai ne Lietuvoj. Va cia tau ir atsakymas, kodel ja taip ilgai naudojies tongue.gif
Atsakyti
As tai apie Tefal nekokios nuomones,nes girdejau tiek nusiskundimu.Siaip naudoju Berghoff firmos keptuveir esu labai ja patenkinta,ji yra ne teflono dangos o teflonas su platina.Danga daug tvirtesne ir teflonas nesilupa net ibrezus,tad mes jo nevalgom kaip tefloniniu keptuviu
Atsakyti