Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią keptuvę pirkti?

Frosted, tai visą laiką kepant maistą pritraukia, nes kepu troškintuve pasirodo, o ne keptuvėj.Dabar reik ieškot tikros keptuvės su juodu dugnu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nere: 18 gruodžio 2005 - 21:30
Aš jau gerą pusmetį naudoju Zepter keptuvę. Liuks dalykas thumbup.gif Mes gavom ją dovanų, šiaip tai nėra iš pigiųjų, bet perkant su puodais ar kokios akcijos metu gaima pigiau įsigyti.
Keptuvės pliusai:
mažai riebalų reikia, o mėsa, žuvis iš vis be riebalų, savo išskirtose sultyse, iškepa ir nepridega;
įkaitinus keptuvę iki tam tikros temperatūros galima išjungti viryklę ir temperatūra dar ilgokai joje palaikoma, taip sutaupoma elektra, jei naudojat elektrinę viryklę.
Atsakyti
Nusipirkau keptuvę.Nebeapsikenčiau su savo Berghofine troškintuve biggrin.gif Sumokėjau 133 litus, bet fantastika kokia lotuliukas.gif .O keptuve SKK, vokiška.Yra nuoroda internete, jei kam įdomu.
Atsakyti
Turiu tefall su termospot uz 100 litu kazkur. Tai nei nusitryne ,an tas taskas nei ten koks ratas lieka. ir paraudonuoja kai ikaista. ir kepa gerai. Nu esu lab ai pa tenkinta.
Atsakyti
QUOTE(sauluciukas @ 2005 12 29, 01:14)
Turiu tefall su termospot uz 100 litu kazkur. Tai nei nusitryne ,an tas taskas nei ten koks ratas lieka. ir paraudonuoja kai ikaista. ir kepa gerai. Nu esu  lab ai pa tenkinta.

Tai kiek naudoji? Man nusitrynė. Ir draugei mano nusitrynė schmoll.gif Ir aplamai man Berghoff teflonas patvaresnis atrodo g.gif
Atsakyti
as turiu visiska "no name", pirkau maximoje, nerealiai sunki, keptuve-grilis, negaliu atsidziaugti thumbup.gif
mesai, zuviai ir darzovems kepti, tiesiog super, nereikia daug riebalu (jei mesa perkam jau marinuota, tai jokio riebalelio nepilu, gal ten su marinatu ir aliejaus ivarvina nezinau g.gif biggrin.gif ), siluma labai ilgai joje laikosi, o produktai atrodo,kad ant tikro griliaus kepti tongue.gif tas zadina apetita biggrin.gif
zodziu tikrai patenkinta siuo pirkiniu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
As irgi turiu tefal. Prieš 3 metus teta atveze dovanu is Vokietijos. Labai ja susizavejau thumbup.gif , tai neatsilaikiusi dar viena (mazesne) pati Lietuvoje nusipirkau (uz 100 lt mazdaug). Tai galiu pasakyt, kad jos skiriasi kaip diena nuo nakties. Vokiska tebenaudoju, o Lietuvoje pirkta seniai ismeciau verysad.gif .
Atsakyti
Šiandien maximoj tefal keptuvės nuo 90 lt 40 lt, tai vyras nupirko, manau bus gera, jei kas nors netiks ,nebus gaila išmesti, tada pirksiu kitos firmos, bet apie tefal daug girdėjau gerų atsiliepimų ax.gif
Atsakyti
O kiek Berghoff keptuvės kainuoja?
Atsakyti
O kiek Berghoff keptuvės kainuoja?

Apie 80Lt, jei 26 centimetrų skersmens. Plius dangtis apie 30Lt.
Atsakyti
Gal kas turite įsigiję Tupperware keptuvę? Įdomu, kokia jos kaina ir kaip ji laiko? Dizainas tai visai neblogas... vacation1.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2005 09 15, 11:44)
Turiu as ta Berghoff keptuve (ne teflonine). Tai s.... paskutinis... Viskas prie jo prikimba, viskas svyla - reikia ant labai mazos ugnies terliotis... Nesamone visiska  schmoll.gif  schmoll.gif ... Dabar irgi eiskau zmoniskos keptuves..

Tai jei ne teflonine tada tai troskintuve,nes Bergoffo keptuves turi teflono-platinos danga,kuria jei ibresi nesilups kaip vien tik teflonas.
Atsakyti