Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią keptuvę pirkti?

Paseno manoji Tefal keptuvė, nors pirkta ne už 30 Lt (kaip kažkuri rašė). Tai pamaniau, kol nusipirksiu naują, rekia "atsiprašyti" Berghoff keptuvės (ją buvau nurašiusi kaip netinkamą naudojimui), kuri buvo puodų rinkinio priklausinys ir kurią beveik naują ruošiausi ramiai padėti prie šiukšlių konteinerio (gal kam būtų prireikus).
Na ir ką jūs sau galvojate, naudojau, naudojau , bet dabar pagavau save galvojant, kad apie kitos prikimą jau nebemąstau - visai mane tenkina toji anksčiau nurašyta keptuvė. Aišku, pradžioje mane ji labai nervindavo, nes maistas svildavo. Tik pasirodo, kepti joje reikia mokėti blush2.gif . Pirmiausia ją reikia gerai įkaitinti, tik po to pilti aliejų ir kepti. Ir maistas joje tikrai skanesnis nei tefloninėje - tuo jau spėjau įsitikinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violetukas: 26 lapkričio 2005 - 22:05
Jeigu kas zinotot, parasykit, kur pirkti kiniska keptuve?
Atsakyti
QUOTE(labas5 @ 2005 12 12, 10:02)
Jeigu kas zinotot, parasykit, kur pirkti kiniska keptuve?

Zanoje buna. Bet su ja tik ant duju galima kepti, o jei kokia prastesne kaptuve, tai joje labai deda viskas, ir ji pati sudega sad.gif
Atsakyti
Vakar isbandziau BergHOFF, tai labai patiko. Perskaiciau instrukcija, kaip ten ka kepti. Nepritrauke visai. Labai patenkinta. As galvoju, gal ant duju gaminant su siom keptuvem traukia? g.gif Siaip tai parasyta, kad reikia pora minuciu pakaitinti ant vidutines ugnies, deti, sakykim, mesa. Jei ja pritrauks, nereikia atlupineti, o po poros minuciu pati atsoks.

O blynam ir omletui turiu tefal blynine zema keptuve, su tuo absurdisku termospot doh.gif Nei man isnyksta tas rastas, nei ka g.gif O lietiniai blynai toj vietoj su tasku gaunas smile.gif
Atsakyti
Patinka Tefal ir BergHOFF keptuvės. Nes tik tokias turiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paja: 12 gruodžio 2005 - 17:01
turiu ir as keptuve.Man mama padovanojo tuoj po vestuviu, t.y.pries 15metu,tokia sunkia, didele.Ir dabar ji tarnauja man ir as net nezadu jos keisti i jokia kita.Nezinau, jauciu as nuostalgija senosioms , tarybinems keptuvems...
Atsakyti
Aš turiu Tefal ir labai esu ja patenkinta biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Violetukas @ 2005 11 26, 22:03)
Tai pamaniau, kol nusipirksiu naują, rekia "atsiprašyti" Berghoff keptuvės (ją buvau nurašiusi kaip netinkamą naudojimui), kuri buvo puodų rinkinio priklausinys ir kurią beveik naują ruošiausi ramiai padėti prie šiukšlių konteinerio (gal kam būtų prireikus).
Na ir ką jūs sau galvojate, naudojau, naudojau , bet dabar pagavau save galvojant, kad apie kitos prikimą jau nebemąstau - visai mane tenkina toji anksčiau nurašyta keptuvė. Aišku, pradžioje mane ji labai nervindavo, nes maistas svildavo. Tik pasirodo, kepti joje reikia mokėti blush2.gif . Pirmiausia ją reikia gerai įkaitinti, tik po to pilti aliejų ir kepti. Ir maistas joje tikrai skanesnis nei tefloninėje - tuo jau spėjau įsitikinti.

g.gif reikia sakau ir man turbut instrukcija pasiskaityti, nes kol kas tik nelabai gerai atsiliepiu apie bergoff keptuve doh.gif Tai reikia pirma pakaitinti, o paskui alieju pilti? Ir tada visai netraukia? g.gif Na, bandysiu, nes man su ja kaip kada sekasi. Bet speju kokia tefal reikia nusipirkti turbut kokiems blynams kepti rolleyes.gif
Atsakyti
O aš tik dabar išsiaiškinau, kad jau pasirodo visą pusmetį kepu ne Berghofo keptuvėj, o troškintuvėje doh.gif .Ir beveik visą laiką man pastoviai tai pridegdavo, tai pritraukdavo. doh.gif .

Kai pirkau, o pirkau parduotuvėj, nieks nesiteikė informuot. O pasirodo keptuvė yra su tokiu juodu dugnu, o troškintuvų - kaip ir puodų, dugnas šviesus gun_bandana.gif . Tai va dabar reikės papildomai pirkt ir keptuvę lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nere: 17 gruodžio 2005 - 18:58
QUOTE(nere @ 2005 12 17, 18:56)
O aš tik dabar išsiaiškinau, kad jau pasirodo visą pusmetį kepu ne Berghofo keptuvėj, o troškintuvėje doh.gif .Ir beveik visą laiką man pastoviai tai pridegdavo, tai pritraukdavo. doh.gif .

Kai pirkau, o pirkau parduotuvėj, nieks nesiteikė informuot. O pasirodo keptuvė yra su tokiu juodu dugnu, o troškintuvų - kaip ir puodų, dugnas šviesus  gun_bandana.gif . Tai va dabar reikės papildomai pirkt ir keptuvę lotuliukas.gif

blink.gif blink.gif blink.gif na, pas mane irgi dugnas kaip puodu, tik grubletas g.gif Tai cia net ne keptuve? doh.gif blink.gif bigsmile.gif Ai, speju artimiausiu metu priksiu keptuve nauja, nes siaip ar taip reikia kelias tureti ax.gif O tefal keptuves kurios tinka stiklo keramikai? Speju ne visos? g.gif Nes kiek pamenu dugnas keptuves nelygus buvo senosios mano unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2005 12 12, 12:48)
O blynam ir omletui turiu tefal blynine zema keptuve, su tuo absurdisku termospot doh.gif Nei man isnyksta tas rastas, nei ka g.gif O lietiniai blynai toj vietoj su tasku gaunas smile.gif

O tas taskiukas su laikudar ir nusitrina, jokios is jo naudos schmoll.gif

QUOTE(faticha @ 2005 12 15, 15:29)
turiu ir as keptuve.Man mama padovanojo tuoj po vestuviu, t.y.pries 15metu,tokia sunkia, didele.Ir dabar ji tarnauja man ir as net nezadu jos keisti i jokia kita.Nezinau, jauciu as nuostalgija senosioms , tarybinems keptuvems...

Gal zinot, kur tokia galima butu nusipirkt??? Labai noriu, bet kazkaip niekur nematau. Mano mama irgi turi, bet nezinau, is ko ji ten pagaminta, nes kur kietines radau parduotuvese, tai as jas vos pakeliu, jauciu jei tokia tureciau, tai mano stiklo keramikai greitai galas pareitu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O kaip jus ka darot, kad Berghoff keptuvese jums kazkas dar ir traukia? g.gif As kiek jau naudojuosi, tai ne karto nebuvo taip, kad pritrauktu kazka. schmoll.gif
O pas jus teflonines ar ne?
Atsakyti