QUOTE(Amalia @ 2005 09 23, 11:53)
Yra specialiu dangciu keptuvems, su reguliuojama viena skyle, su keliom su daug mazu skyluciu - tikrai ka rasi, vakarietiskos firmos savo produkcija gi Lietuva uzverte.O spizines tai pacios geriausios, bet labai brangios, joms jokiu sluoksniu ir nereikia.Musu bobutes spizines storom naudojosi, dar dukos jas paveldedavo - nei issigaubdavo, nei issiraitydavo.
Ka Otaip sako , kad daug laiko prie puodu praleidziu - tokia jau moters dalia.Nekaifuoju, dantis sukandus verdu.O mano zinios - is kursu, i kuriuos kaip nemoksa is rytu igrusta buvau - zinia gi, vokitkoms virtuve kaip altorius
Del firmos nieko patarti negaliu, mes prenumeruojam zurnala, kur valstybes (ne firmu) islaikomas institutas prekiu kokybe tiria, pagal paskelbtus rezultatus ir perkam, kartais vienos firmos produkcija geresne buna, po poros menesiu - kitos.
Ka Otaip sako , kad daug laiko prie puodu praleidziu - tokia jau moters dalia.Nekaifuoju, dantis sukandus verdu.O mano zinios - is kursu, i kuriuos kaip nemoksa is rytu igrusta buvau - zinia gi, vokitkoms virtuve kaip altorius
Del firmos nieko patarti negaliu, mes prenumeruojam zurnala, kur valstybes (ne firmu) islaikomas institutas prekiu kokybe tiria, pagal paskelbtus rezultatus ir perkam, kartais vienos firmos produkcija geresne buna, po poros menesiu - kitos.
nepaskaičiau, kad esi iš Vokietijos - pati ten aukle metus dirbau, bet man ten kursų nereikėjo - visi džiaugėsi, nes darbų mokytojos spec. studijavau papildomai VPU, tai virtuvėj neblogai sukiojausi . Tada suprantu, kad pas jus TEST iranga eina
Bet ir nutukau aš Vokietijoj nuo tų makaronų, lazanijų... kaip tai Lietuvoj su bulvėm net taip nepaitaisau - ....kol po to vokietijos kg numečiau.....