Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią keptuvę pirkti?

QUOTE(Pupsas @ 2005 09 13, 09:00)
Supratau sad.gif  Labai jau as nekantri  smile.gif

o kaip žinoti- kada aukšta, o kada dar ne?
Atsakyti
Tik Tefal 4u.gif Tik aišku, ne tos, kur po 30 lt. Pirkom pernai maždaug už 130 lt. Tai kol kas dar kaip nauja, o naudojam jau daugiau nei metus. Tikrai nesulygint su jokiom kitom keptuvėm thumbup.gif . Man net ir Zepter keptuvė prieš Tefal kažkoks nesusipratimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LORD @ 2005 07 22, 08:04)
Ko jus prie to tefalio prilipot. Berghoff pabandykit. Suprantu, kad tefalis pigiau, bet ne geriausias gi

Turiu as ta Berghoff keptuve (ne teflonine). Tai s.... paskutinis... Viskas prie jo prikimba, viskas svyla - reikia ant labai mazos ugnies terliotis... Nesamone visiska schmoll.gif schmoll.gif ... Dabar irgi eiskau zmoniskos keptuves..
Atsakyti
Nusipirkau savaitgalį ketaus keptuvę "Vulcano", pabandžiau kepti bulvinius blynus - labai svilo schmoll.gif Gal kas gali patarti, kame reikalas? Niekad tokio daikto neturėjusi, nemoku naudotis sad.gif Įspūdis susidaro, kad ja kepant reikia nežmoniškai daug riebalų g.gif Ir dėl jos priežiūros nesupratau: rašo plaunant nenaudoti šarminių priemonių. Tai ką, negalima jokių indų ploviklių, tipo tik su šiltu vandeniu plauti? g.gif Gal kas turi daugiau patirties su ta ketaus keptuve?
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2005 09 19, 18:31)
Nusipirkau savaitgalį ketaus keptuvę "Vulcano", pabandžiau kepti bulvinius blynus - labai svilo schmoll.gif  Gal kas gali patarti, kame reikalas? Niekad tokio daikto neturėjusi, nemoku naudotis sad.gif Įspūdis susidaro, kad ja kepant reikia nežmoniškai daug riebalų g.gif  Ir dėl jos priežiūros nesupratau: rašo plaunant nenaudoti šarminių priemonių. Tai ką, negalima jokių indų ploviklių, tipo tik su šiltu vandeniu plauti? g.gif Gal kas turi daugiau patirties su ta ketaus keptuve?

Ar ištepliojai pradžiai aliejum? Man tai padeda thumbup.gif
Aš tai stengiuosi neplaut su skabikliais stipriais (tipo fairy) - kadangi nauja, gera, nesubraižyta keptuvė - tai puikiai likutis riebalų turi su virtuviniu rankšluoščiu nusisausinti drinks_cheers.gif .
Man indų plovimui patinka labiausiai iš Amway priemonės arba ploviklis iš Neutral serijos (visuose centruose).
Atsakyti
Pries gerus 6 metus isigijome spyzine keptuve su kugio formos dangciu "SKK" (Vokiska) po Eastcon pristatymo,kaina triju brangiausiu keptuviu is Tefal,pora metu patarnavo liuksiskai jokiu svilesiu ir minuimum prieziuros,paskui pradejo keltis teflonas ir jau keli metai kepa kaip iprasta keptuve,dabar jieskome keptuves tinkancios senajam dangciui,nes pastarasis tikrai geras daigtas,neleidzia garams sugryzti i keptuve.
Atsakyti
smile.gif aha - pasidalinkit daugiau kas patirtim, kaip ten su tuo teflono atšokimu.... KAi kurioms juk jis jau keletą metu normaliai laikosi. Aš tai taupau blush2.gif geresnei keptuvei ant dujinės plytutės, nes maniškė visgi išsilenkė...firmos neatsimenu, bet super atitarnavo pusantrų metų. Špižinė gal kiek per sunkoka būtų, bet jeigu labai jau gera - tai tiks (reiks tik fitness4.gif ).
Atsakyti
Mes jau keleta metu tefal naudojam, kol kas nieko tam teflonui neatsitiko... ir neissigaube ... Siaip sunki irgi keptuve, su kazkokiu specialiu duknu kad issilaikytu tiesi. kainavo apie 120...
Atsakyti
QUOTE(laumi @ 2005 09 22, 09:33)
Mes jau keleta metu tefal naudojam, kol kas nieko tam teflonui neatsitiko... ir neissigaube ... Siaip sunki irgi keptuve, su kazkokiu specialiu duknu kad issilaikytu tiesi. kainavo apie 120...

Zinai posaki "pigia mesa sunys eda"? Tai keptuvems ypac tinka...Turejau tefal pigu varianta - metu neislaike, o brangioji, jau keliu metu, ne nesiruosia susiligoti...Nors tikri virejai tai spizines ar superplieno naudoja, namu salygom tos teflonines tikrai patogu.Beje, pigesniam teflonui metalas - peilis.Ju be to negalima tusciu ilgiau kaitinti - irgi atsoka.Tai zinant ir jos ilgiau tarnauja. O del storo dugno - as ta su dvigubu (buterbrodiniu) nepatenkinta, visai nebenaudoju, bet kur storesnis is vieno islietas, man patinka. Lietiniam(naliesnikam) kepti turiu plonyciu dugnu, nes juos verciu mesteldama - ranka paskaustu su sunkia, kol uztenkamai prikepciau. Dar neseniai turiu, tai kol kas nesiskundziu, paziuresim, kiek ilgai laikys, nes brangiai tai nemokejau.
Atsakyti
QUOTE(Amalia @ 2005 09 22, 10:54)
.........Tai zinant ir jos ilgiau tarnauja. O del storo dugno - as ta su dvigubu (buterbrodiniu) nepatenkinta, visai nebenaudoju, bet kur storesnis is vieno islietas, man patinka. Lietiniam(naliesnikam) kepti turiu plonyciu dugnu, nes juos verciu mesteldama -  ranka paskaustu su sunkia, kol uztenkamai prikepciau. Dar neseniai turiu, tai kol kas nesiskundziu, paziuresim, kiek ilgai laikys, nes brangiai tai nemokejau.

thumbup.gif matosi, kad virtuvėj žmogus užsibūna biggrin.gif , nors aš pati kokį pusmetį virėja prancūzų restorane dibau, bet ne karštuose patiekaluose, o su užkandžiais, tai nelabai ir "pagavau" kokios ten keptuvės geriau reikėtų...., be to restikai perka urmu iš spec. firmų. Gal galėtum kiek konkrečiau dar įardinti firmą ir kainą - šiuo metu turiu tris keptuves - bet dvi jau šveisiu lauk - pasiliksiu tik mylimiausia mažutę lietiniams - vienos dar reiktų mėsytei ar daržovėm apkepti ir dar troškintuvo reik (matyt geriausia čia bus špižinis), kurį visad galėčiau į orkaitę kišti - taip mėgstu užbaiginėt gamint įvairius mėsos patiekalus.
Atsakyti
a6 irgi patenkinta savo keptuve, pirkau Arkietėj , Tefal, bet kažkokia špižinė, jokio teflono nėra, nesibraižo, kainavo apie 130Lt, tik vienintelė problema, uždengus dangčiu nėra kur garams dingt, tai tenka pravert... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Padange @ 2005 09 23, 08:52)
a6 irgi patenkinta savo keptuve, pirkau Arkietėj , Tefal, bet kažkokia špižinė, jokio teflono nėra, nesibraižo, kainavo apie 130Lt, tik vienintelė problema, uždengus dangčiu nėra kur garams dingt, tai tenka pravert... smile.gif

Yra specialiu dangciu keptuvems, su reguliuojama viena skyle, su keliom su daug mazu skyluciu - tikrai ka rasi, vakarietiskos firmos savo produkcija gi Lietuva uzverte.O spizines tai pacios geriausios, bet labai brangios, joms jokiu sluoksniu ir nereikia.Musu bobutes spizines storom naudojosi, dar dukos jas paveldedavo - nei issigaubdavo, nei issiraitydavo.
Ka Otaip sako , kad daug laiko prie puodu praleidziu - tokia jau moters dalia.Nekaifuoju, dantis sukandus verdu.O mano zinios - is kursu, i kuriuos kaip nemoksa is rytu igrusta buvau - zinia gi, vokitkoms virtuve kaip altorius biggrin.gif
Del firmos nieko patarti negaliu, mes prenumeruojam zurnala, kur valstybes (ne firmu) islaikomas institutas prekiu kokybe tiria, pagal paskelbtus rezultatus ir perkam, kartais vienos firmos produkcija geresne buna, po poros menesiu - kitos.
Atsakyti