QUOTE(Duteee2 @ 2011 12 05, 20:59)
Duteee2, 05 Gru 2011 - 20:59, parašė:
Duteee2, 05 Gru 2011 - 20:59, parašė:
Reikia gaivinti foruma
nesinori man bent jau lysti i kita, kur jau visos susibendrave ir daugmas pazysta viena kita
musu gydytoja tai Ulčickienė, nieko visai, ka as zinau
o del Alytaus tai visai gerai, tik kad mazai pazystamu siam mieste, tiesa, su viena mama is sio forumo darom susitikimus
patinka miestas ir zmones kuriuos pazystu draugiski
o tau kiek laiko iki nestumo pabaigos? esi tikra alytiske ? 
Reikia gaivinti foruma

nesinori man bent jau lysti i kita, kur jau visos susibendrave ir daugmas pazysta viena kita
musu gydytoja tai Ulčickienė, nieko visai, ka as zinau
o del Alytaus tai visai gerai, tik kad mazai pazystamu siam mieste, tiesa, su viena mama is sio forumo darom susitikimus

patinka miestas ir zmones kuriuos pazystu draugiski

o tau kiek laiko iki nestumo pabaigos? esi tikra alytiske ?
Man dar geras mėnesiukas, priklauso sausio dvylikta, bet tai sako, kad mergaites greičiau pasibeldžia į pasaulį

Labai jau laukiu, nes jau ir nešiot sunku

taip esu alytiškė nuo gimimo

iš tikrųjų labai smagu, kad toki forumai yra, kur galima ne tik paplepėti bet dar ir kažką susiorganizuoti:)
Papildyta:
QUOTE(sinsan @ 2011 12 06, 11:39)
sinsan, 06 Gru 2011 - 11:39, parašė:
sinsan, 06 Gru 2011 - 11:39, parašė:
sveikutes, smagu smagu tam alytuj, tik kartais gal liudnoka, kai paziuri kitur renginiai vyksta,o cia taip vangokai.
sveikutes, smagu smagu tam alytuj, tik kartais gal liudnoka, kai paziuri kitur renginiai vyksta,o cia taip vangokai.
Aš tai netgi iš pažystamu mamų girdejau, kad butent super mamoj susibūrusios mamytės pagal miestus renginius susiorganizuoja. ir netgi Alytaus mamytės karts nuo karto tėveliams mažuosius palikusios kažkur papramogaut susiburia