QUOTE(KLEVELIS @ 2011 08 25, 19:36)
Stiprybės tikrai daug reikia, o mano tėvukas kai jam buvo labai blogai jis nenorėjo, kad mes būtume kartu Šiaip ir dabar jis nori viską pats savarankiškai daryti.
Kažkodėl galvoju, kad tėvelis ne nenori kad jūs būtumėte, o to-kad jūs nemytumėt jo tokio silpno
QUOTE(sume @ 2011 08 25, 19:16)
Wėtra
mamai tai nebuvo markeris darytas, todėl vadovaujamės pagrinde tik echoskopija. Kaip gerai, kad ilsisi jūsų vyras... Mano mama pasiskundžia, kad pradeda tą patį išoperuotą šoną karts nuo karto skaudėti o man tai kaip rodiklis, kad nieko čia gero seniau tai nuo sunkesnio pakėlimo skaudėjo, o dabar tai net nesinori galvoti nuo ko
mamai tai nebuvo markeris darytas, todėl vadovaujamės pagrinde tik echoskopija. Kaip gerai, kad ilsisi jūsų vyras... Mano mama pasiskundžia, kad pradeda tą patį išoperuotą šoną karts nuo karto skaudėti o man tai kaip rodiklis, kad nieko čia gero seniau tai nuo sunkesnio pakėlimo skaudėjo, o dabar tai net nesinori galvoti nuo ko
Na tas poilsis kad kitos bėdos pulti pradėjo: pajudėjo akmenukai inkste, vieną "iškrapštėm", kitas lyg liko...atsakė stuburas (trys išvaržos), o kaip gydyti? masažų negalima, vitaminų negalima-užburtas ratas
Bet visos bėdos nublanksta prieš gerą žinią (kažkodėl bijau garsiai džiaugtis ) antradienį buvom pas gydytoją-KT ir markerio atsakymų, ką gi-viskas liuks, paleido trims mėnesiams
Visoms stiprybės