Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos (34 tema)

Su pirmąja rudens diena user posted image

QUOTE(KLEVELIS @ 2011 08 25, 19:36)
Stiprybės tikrai daug reikia, o mano tėvukas kai jam buvo labai blogai jis nenorėjo, kad mes būtume kartu  mirksiukas.gif Šiaip ir dabar jis nori viską pats savarankiškai daryti.  mirksiukas.gif

Kažkodėl galvoju, kad tėvelis ne nenori kad jūs būtumėte, o to-kad jūs nemytumėt jo tokio silpno g.gif

QUOTE(sume @ 2011 08 25, 19:16)
Wėtra

mamai tai nebuvo markeris darytas, todėl vadovaujamės pagrinde tik echoskopija. Kaip gerai, kad ilsisi jūsų vyras... Mano mama pasiskundžia, kad pradeda tą patį išoperuotą šoną karts nuo karto skaudėti verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif o man tai kaip rodiklis, kad nieko čia gero schmoll.gif seniau tai nuo sunkesnio pakėlimo skaudėjo, o dabar tai net nesinori galvoti nuo ko

Na tas poilsis g.gif kad kitos bėdos pulti pradėjo: pajudėjo akmenukai inkste, vieną "iškrapštėm", kitas lyg liko...atsakė stuburas (trys išvaržos), o kaip gydyti? masažų negalima, vitaminų negalima-užburtas ratas rolleyes.gif
Bet visos bėdos nublanksta prieš gerą žinią (kažkodėl bijau garsiai džiaugtis blush2.gif ) antradienį buvom pas gydytoją-KT ir markerio atsakymų, ką gi-viskas liuks, paleido trims mėnesiams thumbup.gif

Visoms stiprybės 4u.gif
Atsakyti
Gal žinote jei kompiuterinės tomografijos (KT) išvadose rašoma, jog vėžio (karcinomatozės) požymiai išlieka, tai čia lablogas prognostinis rodiklis ar čia visiems kurie remisijoje taip yra? g.gif CA ramus kolkas.
Atsakyti
Vakar tėvukas gavo dar chemijos, bet va gera naujiena gydytoja sakė, kad kol kas nėra metastazių, nes Vilniuje labai stiprūs buvo vaistai tai viskas sustabdyta thumbup.gif

Visoms stiprybės 4u.gif
Atsakyti
Retai cia beuzsudkavau bet vistiek atejau cia atsisveikinti, iskeliavo mano mamyte. Stiprybes visiems sergantiems ir slaugantiems, palaikykit kiek galit savo ligonius, begalo gailiuosi kad paskutini menesi ja buvau apleidusi, tiesiog nesitikejau kad jis jau gali buti paskutinis verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renatuxaass: 03 rugsėjo 2011 - 07:25
QUOTE(renatuxaass @ 2011 09 03, 09:24)
Retai cia beuzsudkavau bet vistiek atejau cia atsisveikinti, iskeliavo mano mamyte. Stiprybes visiems sergantiems ir slaugantiems, palaikykit kiek galit savo ligonius, begalo gailiuosi kad paskutini menesi ja buvau apleidusi, tiesiog nesitikejau kad jis jau gali buti paskutinis verysad.gif

Širdele, užjaučiu... console.gif ...labai gaila... verysad.gif Tau stiprybės, o mamytei amžino atilsėlio...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 03 rugsėjo 2011 - 15:16
QUOTE(renatuxaass @ 2011 09 03, 09:24)

Uzuojauta verysad.gif

user posted image
Atsakyti
užuojauta.... heart.gif
Atsakyti
ax.gif seniai bebuvau,o permainu pas visas begales ax.gif

trumpai apie tevuka...gavo jau kokia 15 chemija,jauciasi pusetinai.Snekejausi su gydytoja ax.gif nesupranta kaip taip gali gerai jaustis ax.gif

Turiu klausima g.gif pagrindine beda buna galuniu tirpimas doh.gif kaip pagerinate savijauta savo ligoniukams?ka skiria kitu miestu onkologai? ax.gif
Atsakyti
Grįžau po atostogų, paskaitinėjau, kas per mėnesį įvyko. Atradau, kad keliauninkė Patricija į paskutinę kelionę iškeliavo... Tikiuosi, kad TOJE ŠALYJE yra žymiai geriau nei čia.

renatuxaass, užuojauta dėl mamytės iškeliavimo.

Atsakyti
QUOTE(tomoshius @ 2011 09 05, 18:20)

Turiu klausima g.gif pagrindine beda buna galuniu tirpimas doh.gif kaip pagerinate savijauta savo ligoniukams?ka skiria kitu miestu onkologai? ax.gif

Geria Thiogammą, B6.
Tiek chemijų, o jaučiasi pusėtinai... stiprus žmogus jūsų tėvukas 4u.gif
Atsakyti
Manąjam sakė gerti Cavinton'ą (tik kad jis amžinai pamiršta-kada geria, kada ne ) rankų pirštus po truputį atleidinėja, deja, bet kojos "negyvos"....
Atsakyti
QUOTE(sume @ 2011 09 05, 22:03)
Geria Thiogammą, B6.
Tiek chemijų, o jaučiasi pusėtinai... stiprus žmogus jūsų tėvukas 4u.gif

ax.gif jo sita geriam... 60 m. nebuvo pas gydytojus doh.gif tai dabar viska isbande doh.gif kaip anksciau rasiau (lapkriti)gydytoja dave 3 men. blink.gif o dabar jau turime +7 men. ax.gif ..Nzn kiek dar imanoma ,,istempti" su chemija g.gif tevkukaui norisi poilsio,bet baisu,kad nepablogetu ax.gif

kas dar kokius budus isbandete del galuniu tirpimo,salimo ir t.t.. ax.gif
Atsakyti