Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos (34 tema)

su jau praejusiomis didziosiomis sventemis 4u.gif

nida44 4u.gif
Atsakyti
Sveikinimai visoms ir visiems su praejusiomis didziausiomis metu sventemis!!!!!!!!!!! Daug ramybes, meiles ir sveikatos zinoma!!!!!!!!!
Atsakyti
As jau palaidojau savo Tėvelį cray.gif Mire praejus 9 men. po diagnozes patvirtinimo.
Užgeso 2 val. nakties iš Kūčių į Kalėdas, Kalėdų ryto taip ir nesulaukė cray.gif
Džiugu, kad Jis jau išsivadavo iš baisių skausmų, taip gera žinoti, kad Jam jau nebeskauda wub.gif

Ačiū Jums visiems už patarimus, už paguodą ir viltį 4u.gif Atsisveikinu su Jumis ir šia tema ir duok Dieve, kad amžiams...
Atsakyti
Elijana, uzuojauta...

As turiu klausima, gal kas zinote ar galima statyti gliukozes, ringerio lasalines, esant IV stadijai kepenu veziui su metaztazemis plauciuose? (visiskai nieko nevalgo ir negeria)

gydytoja siulo, bet as ja nepasitikiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Raspberry @ 2011 12 28, 12:57)
Elijana, uzuojauta...
As turiu klausima, gal kas zinote ar galima statyti gliukozes, ringerio lasalines, esant IV stadijai kepenu veziui su metaztazemis plauciuose? (visiskai nieko nevalgo ir negeria)
gydytoja siulo, bet as ja nepasitikiu  unsure.gif

Bijau blogai patarti, bet gydytojas siūlymas man visai normaliai atrodo. Aš pati taip daryčiau. Tai labai sustiprina.
Atsakyti
QUOTE(Raspberry @ 2011 12 28, 12:57)

Aš stačiau. Palikti be skysčių man atrodė baisiau.
Nors mitybos klausimu tai čia niekinis reikalas ta gliukozė.

Žr. mano ir umb susirašinėjimą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo something else: 28 gruodžio 2011 - 13:49
QUOTE(something else @ 2011 12 28, 13:43)
Aš stačiau. Palikti be skysčių man atrodė baisiau.
Nors mitybos klausimu tai čia niekinis reikalas ta gliukozė.

Žr. mano ir umb susirašinėjimą.

Vis geriau negu nieko.
Atsakyti
Elijana uzuojauta

o mums nesiseka verysad.gif eme biopsija,laukem visa savaite,siandien suzinom,kad nieko nerodo,jokio piktybiskumo,vadinasi nepaeme is ten kur reikia verysad.gif ir gyd sake,kad ten kur jai mat patogu prieiti tas zidinys lab maziukas,tai du kartus dure,nes pirma karta per maza istrauke,tai antra karta dure,o dab pasirodo,kad vel reikia kartoti verysad.gif kosmaras,nuprotesiu,svarbiausia,kad jau dvi sav ir nieko,gulim ir i lubas ziurim,jokio gydymo nieko,o dar pasirodo,kad reikia vel imti ir vel sav laukti atsakymo verysad.gif laikas eina,nezinau nei ka daryti verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mmanre @ 2011 12 28, 16:27)
Elijana uzuojauta

o mums nesiseka verysad.gif eme biopsija,laukem visa savaite,siandien suzinom,kad nieko nerodo,jokio piktybiskumo,vadinasi nepaeme is ten kur reikia verysad.gif ir gyd sake,kad ten kur jai mat patogu prieiti tas zidinys lab maziukas,tai du kartus dure,nes pirma karta per maza istrauke,tai antra karta dure,o dab pasirodo,kad vel reikia kartoti verysad.gif kosmaras,nuprotesiu,svarbiausia,kad jau dvi sav ir nieko,gulim ir i lubas ziurim,jokio gydymo nieko,o dar pasirodo,kad reikia vel imti ir vel sav laukti atsakymo verysad.gif laikas eina,nezinau nei ka daryti verysad.gif  verysad.gif

mano mamai keturis kartus ėmė,tik iš ketvirto tvirtai nusprendė,kad yra doh.gif
Atsakyti
o mums nusprende,kad yra doh.gif nors iki galo niekas neaisku,vaistu negali skirti,nes ligoniu kasos negali kompensuoti doh.gif

o kaip ta stadija nustato?is biopsijos?ar jei yra metastazes jau reiskia,kad kokiaIV?
Atsakyti
QUOTE(Raspberry @ 2011 12 28, 13:57)
Elijana, uzuojauta...

Jei žmogus nieko negeria, skysčius lašinti būtina. Tačiau lašinės - tai "gėrimas", ne maistas.
Kiek galima sulašinti per dieną dar priklauso nuo inkstų, širdies būklės, ar karščiuoja ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Elijana @ 2011 12 27, 19:34)

užuojauta... dabar liko skausmas tik artimiesiems. Jam dabar gera, išsivadavo nuo visko.
Papildyta:
QUOTE(mmanre @ 2011 12 28, 18:09)
o mums nusprende,kad yra doh.gif nors iki galo niekas neaisku,vaistu negali skirti,nes ligoniu kasos negali kompensuoti doh.gif

o kaip ta stadija nustato?is biopsijos?ar jei yra metastazes jau reiskia,kad kokiaIV?

na biopsiją ima, kad nustatytų ar piktybinis navikas. O dėl metastazių, tai žiūrint kur jos yra, jei palietusios gyvybiškai svarbius organus, tada bus 4. Jei aplinkinius limfmazgius tada 2, jei tolesnius 3... Negarantuoju, bet bent jau aš kiek skaičiau iš anksčiau, tai taip supratau smile.gif
o jums, kad nesiseka su biopsija tai tikrai nežinau, tik daktarus kaltinti g.gif O gal duok, Dieve, tikrai ne ši liga užpuolusi, gal biopsija tiesą rodo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sume: 28 gruodžio 2011 - 22:19