QUOTE(furija04 @ 2011 12 20, 14:34)
As irgi, kai dar nebuvo pasake diagnozes, bet buvo pasake tik itarimus, ieskojau pilnos info kas kaip ir su kuo, deja, kadangi tai jau 4stadija ir isplites, tai niekas jokios operacijos nebedaro, nes nera tikslo, tik bandys kazkiek nuraminti.
Furija04, stiprybės Tau ir tik neprarask vilties; na bet ir daktarai, pamanyk IV st. ir neoperuoja manąjam IV, darė tris operacijas; va jau metai praėjo po auglio išoperavimo, po to chemija, nupjauta pusė kepenų, po to RDA. Dabar remisija, sekanti patikra vasario pabaigoje Peržiopla aš dar patarimus apie vaistus ir gydymą dalinti, bet kad tikėjimas daro stebuklus, tai tikrai; vilties ir stiprybės, mieloji
QUOTE(ana43 @ 2011 12 20, 15:57)
Mielosios, esu radusi tokios info. Gal kam nors pravers
Vėžį stabdo karščio banga
Dūris į ligos židinį, ir vėžio nebelieka. Unikalų gydymo metodą, padedantį pašalinti plaučiuose išsivysčiusias metastazes, jau išbandė pirmasis pacientas. Piktybinės ląstelės plaučiuose suyra nuo šilumos, skleidžiamos radijo bangomis.
Gydytojas M.Trakymas ligos židinį pasiekia tokia adata, skleidžiančia radijo bangas.
Pergalė, kurios siekta ilgai. Taip galima pavadinti metodą, suteikiantį vilčių onkologiniams ligoniams, kurie jausdavosi pasmerkti dėl to, kad piktybinių darinių nebeįmanoma išoperuoti nepažeidžiant gyvybiškai svarbių organų.
Radiodažnuminė termoabliacija taip vadinasi naujasis metodas.
Vėžį stabdo karščio banga
Dūris į ligos židinį, ir vėžio nebelieka. Unikalų gydymo metodą, padedantį pašalinti plaučiuose išsivysčiusias metastazes, jau išbandė pirmasis pacientas. Piktybinės ląstelės plaučiuose suyra nuo šilumos, skleidžiamos radijo bangomis.
Gydytojas M.Trakymas ligos židinį pasiekia tokia adata, skleidžiančia radijo bangas.
Pergalė, kurios siekta ilgai. Taip galima pavadinti metodą, suteikiantį vilčių onkologiniams ligoniams, kurie jausdavosi pasmerkti dėl to, kad piktybinių darinių nebeįmanoma išoperuoti nepažeidžiant gyvybiškai svarbių organų.
Radiodažnuminė termoabliacija taip vadinasi naujasis metodas.
Mano vyrui atliko tokią operaciją, tik metastazės kepenyse. Operacija truko gerokai ilgiau (bet čia priklauso nuo metastazių skaičiaus, viena mts. sunaikinti trunka 25-45 min., priklausomai nuo mts.dydžio).Beje, operuotas Klaipėdos Respublikinėje. Uch, amžinai liksiu dėkinga ir skolinga šios ligoninės gydytojams