Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos (34 tema)

QUOTE(Anema @ 2011 12 03, 15:40)
noriu pasidalint gera naujiena man, mamai padare tyrimus, nebera metastaziu  biggrin.gif  (III stad. kiausidziu)

sveikinu , sauni naujiena thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Kleveli 4u.gif reik tiketis geriausio.

noriu pasidalint gera naujiena man, mamai padare tyrimus, nebera metastaziu  biggrin.gif  (III stad. kiausidziu)

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif nuostabi naujiena

Gyvensim -nickas thumbup.gif
Atsakyti
aciu smile.gif
Atsakyti
Anema, o kiek Jusu mamyte jau kovoja su sia liga? Kokio ilgio po chemo remisijos buvo?
P.s. sveikinu 4u.gif

QUOTE(Anema @ 2011 12 03, 17:37)

Atsakyti

4u.gif kokia gera žinia thumbup.gif
Atsakyti
prisidedu ir aš prie sveikinimų Anemai 4u.gif
Atsakyti
Sveikinimai:)
Atsakyti
O įdomu Santariškių onkologiniame psichologas kiekviename skyriuje yra,ar jo paslaugas gausi tik jei pats prašysi g.gif
mat vyras skambino,tai šįryt viena jauna moteris savo noru išėjo iš gyvenimo verysad.gif užsirakino palatoj ir šėjo...taip liūdna,nors nepažinojau ir nežinau kas ta mergina,bet vistiek skaudu...
atleiskite,kad taip liūdnai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristule05 @ 2011 12 05, 11:17)
O įdomu Santariškių onkologiniame psichologas kiekviename skyriuje yra,ar jo paslaugas gausi tik jei pats prašysi g.gif
mat vyras skambino,tai šįryt viena jauna moteris savo noru išėjo iš gyvenimo verysad.gif užsirakino palatoj ir šėjo...taip liūdna,nors nepažinojau ir nežinau kas ta mergina,bet vistiek skaudu...
atleiskite,kad taip liūdnai 4u.gif

Skiria psichologą..kita problema jeigu pats ligonis neprisileidžia to psichologo ir atsisako jo pagalbos,neva jam nereikia to..
Žinau tokių atvejų..kad atsisakė ir bandė kelti prieš save ranką..
Nemanau kad tai dera daryti viešoj įstaigoj,kur padeda sveikti,o su tokiais poelgiais tik į visas pastangas nusispjauna..
Atsakyti
QUOTE(Liudvika53 @ 2011 12 05, 11:50)
Nemanau kad tai dera daryti viešoj įstaigoj,kur padeda sveikti,o su tokiais poelgiais tik į visas pastangas  nusispjauna..

o kur nors tai dera?
zmogus taip pasielgia is nevilties - ir neretai, tai ne nors mirti, o siekis buti isgelbetam...

del psichologines pagalbos, manau, reikia kreiptis i savo gydanti gydytoja (tikriausiai tai gali padaryti ir artimieji). taciau, kiek pastebejau, ligoni palatoje aplanko ne psichologas, o psichiatras - ir paprastai tiesiog pasikalba ir skiria vaistu. bet gal ko nors nezinau.
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2011 12 05, 12:06)
o kur nors tai dera?

Taip,niekur nedera..bet pasirinkti ligoninę kurioje tai yra teikiama pagalba tai iš vis žema..spjūvis į visus..

Po tokių poelgių jei laiku spėjama tai tik psichiatro ir reikia..
Esant reikalui ateina ir psichologai,bando prisibelsti iki vidaus,bet jeigu užsispyręs ligonis tai niekas jam nepadės jei jis pats to nenorės..
Atsakyti
QUOTE(Liudvika53 @ 2011 12 05, 12:14)
Taip,niekur nedera..bet pasirinkti ligoninę kurioje tai yra teikiama pagalba tai iš vis žema..spjūvis į visus..

Po tokių poelgių jei laiku spėjama tai tik psichiatro ir reikia..
Esant reikalui ateina ir psichologai,bando prisibelsti iki vidaus,bet jeigu užsispyręs ligonis tai niekas jam nepadės jei jis pats to nenorės..

va toks poziuris i zmogu man labai nepriimtinas.
ligonis - ne uzsispyres. jam tiesiog skauda. labai skauda. ir kuna, ir siela.
Atsakyti