Sveikos
Aciu uz palaikyma, nuomone, mintis
bbg23, gal netyciom suklaidinau, bet mano sesuo viska zino. Mes tik del tecio svarstom su ja. Kol kas jis nezino padeties rimtumo.
Jis labai sunkiai pernese ta zinia apie mamos liga, tai nezinau ar gerai butu pasakyti jam viska.
Sakot - lai paiima atostogu ir buna pas mama. Bet jis ten nuvaziaves TYLI. Mama pati priekaistauja, kad turi dar ji linksminti, nes atvaziuoja i ligonine, sedi kampe ir tyli... Mamai sunku toki ji matyti, tai sako, kad jai geriau telefonu kas diena su juo sneketi. Jau kaip rituala turi, apie 19val susiskambina jiedu ir snekasi.
Su sese vaziuojam istisai pas mama. Bent jau as su mama susiskambinu po 3-5 kartus per diena, ilgai kalbames, kiekviena savo diena nuo-iki issipasakojam. Lankytoju jai irgi netruksta, kartais jau klausiu jos - ar nevargina, nes kai pradeda nuo ryto eit, tai tik vakare paskutinieji iseina. Be to palatoje guli dar viena moteris, tai mes negalim ten "apsigyventi
Siandien kalbejau su vedeju. Issiunte i JAV mamos visa ligos istorija, tyrimus, isvadas. Prasys leidimo kazkokiems vaistams, LT nera registruoti, nekompensuojami. Pavadinimo neprisimenu. Sake, kad galima juos derinti kartu su chemija, sansai nedideli, nesiekia 10%, bet bandysim...O GAL...
Sake, kad kraujo kritimas nera toks tragiskas, kad hemoglobinas laikosi, trombocitai arti normos, tik leukocitu nera.
Echoskopavo siandien del kandidozes vidaus organu, ieskojo zidiniu, bet nerado, viskas grazu.
Mama pati linksma, valge neblogai, skaito knyga... Ir pati siandien gerai jauciausi pas mama budama
Nezinau ar gerai padariau, bet nupirkau ir nuveziau mamai visa komplekta papildu (Cordicepso preparatai). Sako - skestantis ir siaudo griebiasi. Manau, kad blogiau nuo ju nebus. Be to ir mama labai tvarkingai susirase ant pakuociu, ka kada ir kaip vartoti, tas mane dziugina, kad nenuleidzia ranku.
Gydytojo klausiau apie juos, tai tik numyke, kad neverta bandyt. Mes pabandysim.
Dar drauge pasiule pazistama kuniga. Bendrauja ji su juo, tai papasakojo, kad yra kazkoks ligonio patepimas (ne tas paskutinis), bet tiesiog pokalbis su kunigu, palaimina, papraso Dievo sveikatos, stiprybes...net nezinau visu niuansu. Be jokiu ten sutanu galima butu nusivezti ji pas mama. As visai noreciau pabandyti. Tik manau, kad kazkaip reiketu atsiklausti mamos, suku galva kaip tai padaryti.
Tokios musu naujienos.
Mirties temos kol kas nelieciam
QUOTE(sume @ 2011 11 25, 16:58)
ir aš tikrai nežadu jai sakyti, kad tu greičiausiai net vasaros gali nesulaukti, niekaip neišdrįsčiau kalbėti su ja apie mirtį, man baisios tokios mintys, aš jų baidausi be galo. O ir pati matau, kad ir po šių ašarų prie manęs (oj aš jų kiek dar nematau) ji būna nuliūdusi, o kam to reikia, geriau matyti ją besišypsančia, bejuokaujančią.
Labai man artimos sios mintys...apkabinu
, laikykites