Aciu visoms palaikancioms ir suprantancioms
Prie draugu stengiuosi neissiduoti ir nekalbeti apie tai. Gal net atsiriboju savotiska siena, nenoriu kalbet. Si ryta ir taip vos akis ejo atmerkti, tokiom uztinusiom akim nuo asaru neatsimenu kada esu buvusi
Mane neramina keletas klausimu.
Kaip pasakyti ir ar isvis sakyti apie tai teciui? Jis suzinojes apie mamos liga sunkiai sureagavo, nevalge, tylejo savaite. Net mamos nelanke ligoninej. Maniau, kad jam paciam tuoj reikes pagalbos, is pradziu nesuvoke situacijos, o paskui depresavo tikrai.
Su sese pasnekejom (sesuo jaunesne uz mane, gyvena pas tevus, as jau atskirai), kad gal kol mama neblogai jauciasi, tol ir tecio neklibinam, lai galvoja, kad gal pasveiks. Nezinau, ar taip yra gerai, ar teisinga?
Del pacios mamos. Sakot - kalbekit apie mirti. AS NEGALIU APIE TAI KALBETI SU MAMA. Mano sirdis verkia vien i mama ziurint, o apie kalbejima net nera kalbos. Be to kaip suprantu, mama galvoja, kad dar taip blogai viskas nera. Joi zino, kad nebera gydymo, kad nepasveiks, bet manau net nenujaucia, kad kalba eina apie toki trumpa laika. Tiesiog is kalbos issirutulioja, visokie planai pora men i prieki ir t.t..
Tai velgi, gal lai geriau ji ir galvoja, kad yra laiko absciai, kam jos pecius slegti tuo zinojimu ir kalbom apie mirti?
Del namu. Mes jos namo neturim galimybiu pasiimti. Kiap minejau - i centrine vena kakle yra ivestas kateteris ir daugiau nei 12val per para ji buna prijungta prie lasiniu. Namie nebutu salygu sulasinti, priziureti... Uzvakarykstis kraujo paselis dar parode, kad isaugo auksinis stafilokokas
Butent del to kateterio kakle. Be to mano tetis dirba 6 dienas per savaite, sesuo dirba, o as viena su 2 viakais Palangoje gyvenu (tevai Klaipedoje).
Mamos drauges ja lanko kas diena, bet gal per daznai. Prisibijau, kad neuznestu jos kokio viruso mamai.
Skyriaus vedejas sake, kad namuose be lasiniu pratemptu mama tik kelias dienas ir sugriztu su dar blogesne bukle. Tai klausimas - ar verta isvis namo vykti.
Zodziu...prirasiau...mintys padrikos, uz klaidas atsiprasau, asarotom akim ne kazin ka matau