Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos (34 tema)

QUOTE(smiltukas2011 @ 2011 11 01, 12:20)
Aš apie tramadolį klausiau smile.gif

Tada juolabiau. Šiame puslapyje galite pasitikrinti, kokios vaistinės prekiauja vaistais, kurių Jums reikia. Bet, kaip minėjau, net jų nesant - dažniausiai galima užsakyti Jums arčiausioje vaistinėje.
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2011 11 01, 12:24)
Tada juolabiau. Šiame puslapyje galite pasitikrinti, kokios vaistinės prekiauja vaistais, kurių Jums reikia. Bet, kaip minėjau, net jų nesant - dažniausiai  galima užsakyti Jums arčiausioje vaistinėje.

Taip užsakyti galima,tačiau jo be spec.recepto neparduoda,tad klausiu,gal kas turite,nepanaudojote,ar netiko:)
Atsakyti
user posted image

...Visiems ir visoms, kurie jau ne su mumis.... Mūsų temutės draugėms...Ir amžinoji šviesa jiems tešviečia.... heart.gif
Atsakyti
heart.gif
Atsakyti
Sveikutės.
Užsukau pas Jus pirma palinkėt stiprybės 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Taip pat norėčiau šį bei tą sužinot. Šiuo metu mano mamai atlieka tyrimus dėl krūties vėžio. vieni tyrimai jį rodo kiti ne, ji atrodė, kad jau buvo susitaikius su diagnoze, tačiau dabar vėluojant vieno tyrimo rezultatams atrodo pradeda panikuoti. Norėtųs kuo nors daugiau padėt, bet niekaip nesugalvoju apart išklausymo. Gyvenam mes gana toli, tad ir susitikt dažnai neina. Dar norėtųs kaip nors padėt ir tėčiui, nes jis irgi atrodo ganėtinai pasimetęs, o mamai tai tik dar labiau kenkia, nes tėtis kai panikuoja pradeda išgėrinėt ir žinoma to nepripažįsta. Tai gal turite minčių ką aš dar galėčiau padaryti?

Kažkaip sunku buvop paskutinius mėnesius, nes dar anytai išoperavo skydliaukės vėžį, o ji gan ilgai slėpė. Dar viena mamos artima draugė irgi su žarnyno vėžiu kamuojas... Bet ką padarysi, sunkumus reikia sutikt pakelta galva.
Atsakyti
QUOTE(Vitute* @ 2011 10 26, 15:04)
O štai ir aš! Noriu pasidžiaugti! Primenu (III B krūties vėžio stadija). Raudonos chemoterapijos šešis seansus perėjau. Operaciją padarė (pilnas krūties ir limfmazgių pašalinimas), buvau sanatorijoje, dabar baigiu spindulinį gydymą. Jaučiuosi gerai. Šiuo metu paskirtas herceptinas. Jau du kartus sulašino. Labai noriu gauti patarimų. Koks šitų vaistų šalutinis poveikis, ko galima, o ko ne? Pas
idalinkite patirtimi.

Saunu, kad viskas praeiti thumbup.gif As ta pati praejusi tik mano IIB stadija Her 3+++, Tai is pradziu gavau chemiaj, hereptinas pradetas kartu su chemija, tuo tarpu daline operacija su plastika, pasalinti tik 5 limfamzgiai, sanatorijus, 2 men. svytinimo ir kovo men. uzbaigtas heceptinas. ant galo jau pavargau ir silpnokai jausdavaus, jis turi salutini poveiki sirdelei, tai turi reguliariai siusti sirdies echoskopijai ax.gif as gerdavau kartas nuo karto Mildranate. 4u.gif Siuo metu tikrinuos kas 3 menesius, kol kas ramu mirksiukas.gif Vilniuje atlikau onko genetinius tyrimus ir nerado tu 2 genu pas mane, tai dabar ramiau del savo ir sesers dukrytes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Samta0204 @ 2011 11 08, 21:08)
  Siuo metu tikrinuos kas 3 menesius, kol kas ramu mirksiukas.gif  Vilniuje atlikau onko genetinius tyrimus ir nerado tu 2 genu pas mane, tai dabar ramiau del savo ir sesers dukrytes thumbup.gif

Džiaugiuosi, kad jautiesi gerai, kad ramuma, bet būkit budrios. Man irgi genetikas užtvirtino, kad pavojaus nėra, nepraėjo nei metai ir sesę ištiko mano likimas. Tikrai nelinkiu, kad taip nutiktų ir jums, bet nuolat tikrintis būtina.
Atsakyti
QUOTE(Samta0204 @ 2011 11 08, 21:08)
Vilniuje atlikau onko genetinius tyrimus ir nerado tu 2 genu pas mane, tai dabar ramiau del savo ir sesers dukrytes thumbup.gif

Ar galite papasakot truputį plačiau apie tą genetinio tyrimo procedūrą. Ar reik gyd siuntimo, kiek kainuoja ir kaip greit atsakymas, ar didelės eilės, ir kokio pobūdžio tas atsakymas būn. Kieno kraują reikia duoti tyrimui?
Atsakyti
Sveikatos visiem sergantiems, ir artimiesiems 4u.gif
Mano tete irgi tebekovoja su IV galvos augliu.. metai beveik praejo po pirmos operacijos, atrodo, zidinys uzsikure kitoj vietoje ir ten bando augt verysad.gif
Kaip sunku psichologiskai, as negaliu, matyt kas dedas ir girdet verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Yyy @ 2011 11 09, 14:21)
Sveikatos visiem sergantiems, ir artimiesiems  4u.gif
Mano tete irgi tebekovoja su IV galvos augliu.. metai beveik praejo po pirmos operacijos, atrodo, zidinys uzsikure kitoj vietoje ir ten bando augt  verysad.gif
Kaip sunku psichologiskai, as negaliu, matyt kas dedas ir girdet  verysad.gif

oj kaip liudna...

neuzilgo mama pasidarys magnetini, ziures kaip ten viskas po chemijos...
Atsakyti
sveiki,
mamai nutraukti vaistai, liga progresavo, paimtas kiaušidžių markeris.
Atsakyti
Kazkaip rudens pabaiga pazere ne kokiu naujienu ir isbandymu. Laikykites, stiprybes visoms...
Atsakyti