Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos (34 tema)

QUOTE(pelkių Monas @ 2011 10 08, 23:54)
oi tu vargeli doh.gif Nu kas tam vargse slieke tokio stebuklingo yra...

drinks_cheers.gif slykstu pasidare perskacius.
Dar neteko girdeti nei vieno atvejo, kad plauciu vezys butu isgydytas mastau.gif
Atsakyti

Vargai vartus kelia....

Stebuklingo, gal ir nieko, bet manau yra aminorūgščių. Ir dar visokių rūgščių, kurios tirpios alkoholyje. Gal tuom tie ant(už)pilai ir paremti...
Atsakyti
Nenorejau suvimdyt 4u.gif o,kad nepagydoma nenoreciau tiket schmoll.gif
Atsakyti
Apie krakmolą ir vėžines ląsteles

Atsakyti
QUOTE(Elijana @ 2011 10 09, 18:49)

Dar neteko girdeti nei vieno atvejo, kad plauciu vezys butu isgydytas mastau.gif

Nu jau gal nereikia taip rasyti ...yra serganciu ta liga,jie raso cia ir tikrai turi vilties...isgydo dabar daug ligu...man teko girdeti,kad vienas zmogus,pats gydytojas Klaipedoje jau gyvena daug metu su vienu plauciu ir dirba 4u.gif
Gal ir neisgydo visu ,bet jau remisija pasiekiama tai tikrai.
Cia kaip "matuoti" mano remisija (kraujo liga) jau 2 metai ir 3 menesiai ir labai dziaugiuosi,tfu,tfu,tfu... nes galejau ir netureti tiek unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2011 10 09, 22:55)
Nu jau gal nereikia taip rasyti ...yra serganciu ta liga,jie raso cia ir tikrai turi vilties...isgydo dabar daug ligu...man teko  girdeti,kad vienas zmogus,pats gydytojas  Klaipedoje jau gyvena daug metu su vienu plauciu ir dirba 4u.gif
Gal ir neisgydo visu ,bet jau remisija pasiekiama tai tikrai.
Cia kaip "matuoti" mano remisija (kraujo liga) jau 2 metai ir 3 menesiai ir labai dziaugiuosi,tfu,tfu,tfu... nes galejau ir netureti tiek unsure.gif

Atsakyti

Turi-turi. Tikrai padeda atstatyti regejima. Mano tevas patikrino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(romantikė @ 2011 10 10, 08:54)
Turi-turi. Tikrai padeda atstatyti regejima. Mano tevas patikrino  smile.gif

Manau, kad užpilti spiritu visokie gyviai (rupūžės, gyvatės, turbūt ir sliekai) išleidžia iš savęs kokį nors produktą, kažkokį sekretą, kuris ir yra tas vaistas.
Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2011 10 10, 14:26)
Manau, kad užpilti spiritu visokie gyviai (rupūžės, gyvatės, turbūt ir sliekai) išleidžia iš savęs kokį nors produktą, kažkokį sekretą, kuris ir yra tas vaistas.

Tikrai taip.
Atsakyti
QUOTE(romantikė @ 2011 10 07, 20:48)
SVETA, aciu -  thumbup.gif  As kaip tik pas Egle grupeje buvau.

Mano atmintis labai slubuoja... As kas nors turite tokiu problemu??? PO gydymo 3.5 metu praejo, o paskutiniu metu ypatingai pablogejo... Nemalonu... doh.gif

QUOTE(SVETA K. @ 2011 10 08, 00:07)
Mano irgi verysad.gif po gydymo laaabai slubuoja...

is vieno straipsnio:"įdomu, kad viena iš veiksmingiausių medžiagų, dalyvaujančių pažintinių procesų mechanizme – moteriškas hormonas estrogenas. Atminčiai gerinti taikoma vadinamoji pakaitinė estrogenų terapija. Be estrogenų yra ir kitų hormonų, kurie smarkiai veikia atmintį. Pavyzdžiui, kortikosteroidai, kuriuos organizmas išskiria stresinėmis aplinkybėmis."

Gal cia tau nuo tamoksifeno g.gif

dar viena is naujesniu teoriju apie atminti...    http://www.mokslon.l...streso-hormonus

Man atmintis pablogėjo, net labai. Metai praėjo po intensyvaus gydymo. Galvojau, kad čia nuo tamoksifeno. Dabar aišku, tikrai nuo jo, nes ne man vienai tas pats. Ką darot, kad ji bent toliau neblogėtų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Edmė @ 2011 10 11, 21:02)
Man  atmintis pablogėjo, net labai. Metai praėjo po intensyvaus gydymo. Galvojau, kad čia nuo tamoksifeno. Dabar aišku, tikrai nuo jo, nes ne man vienai tas pats. Ką darot, kad ji bent toliau neblogėtų? g.gif

Tamoksifenas savo ruoztu itakoja. Bet pagrindine priezatis (bent as taip galvoju) - estrogenu stoka bendrai... O ju gal jau ne nebus... ir be Tamoksifeno, bent jau man.

Nieko nedarau. O ka galima. Siaip, turbut padetu papildomi uzsiemimai: piesimas,
pratimeliai atminciai gerint, nzn...viskas, kas gali padeti "veikti" smegenims...
Atsakyti
QUOTE(romantikė @ 2011 10 12, 09:08)
Tamoksifenas savo ruoztu itakoja. Bet pagrindine priezatis (bent as taip galvoju) - estrogenu stoka bendrai... O ju gal jau ne nebus... ir be Tamoksifeno, bent jau man.

Nieko nedarau. O ka galima. Siaip, turbut padetu papildomi uzsiemimai: piesimas,
pratimeliai atminciai gerint, nzn...viskas, kas gali padeti "veikti" smegenims...

Man po gydymo 10 mėnesių, yra geriau. Kažkaip galva prašviesėjo. Kartais galvoju, kad tai dėl kažkokio poveikio į smegenis, gal kraujagyslės blogiau aprūpina smegenis krauju. O juk dar ir stresas.
Atsakyti