lABUTIS
QUOTE(nida44 @ 2011 08 25, 18:21)
Sigute, dar koks dalykas. Sakoma, kad chemiją reikia daryti kuo greičiau, nes reikia mušti tas ląsteles, kurios galimai pasiliko. Aš, tiesa, dariau kitaip: po operacijos išvykau į Druskininkus, kur sustiprėjau ir tada dariau chemiją. Bet manęs niekas nepaprotino daryti kuo greičiau ir chemiją pradėjau jau praėjus šešioms savaitėms po operacijos. Guodžiau save, kad buvau palyginti atkutusi po sanatorijos ir galėjau pakelti stiprią chemiją. Bet jūs tai žinokit ir spręskit.
Mama bus labai silpna, dešinysis plautis turi tris skiltis, kairysis tik du. Reikės atsigavus daug kvėpavimo pratimų. Bet tegu neišsigąsta: dusins, laiptais bus neįmanoma lipti, bet paskui viskas pamažu lengvėja. Nors, žinoma, nebebus kaip buvo.
Ale kokia gera dukrelė. Mano vaikai manimi taip nesirūpino. Čia išvis matau krūvas tėvus globojančių vaikų. Aš viską dariau ir tvarkiausi pati, gal todėl, kad daugiau susigaudau nei jie.
Sveikit.
Stiprybės tikrai daug reikia, o mano tėvukas kai jam buvo labai blogai jis nenorėjo, kad mes būtume kartu
Šiaip ir dabar jis nori viską pats savarankiškai daryti.
Jam dešinyje plautyje yra metastazės, o kairys sveikas, tai dabar nuo skysčio nutraukimo nuo dešinio mažiau dūsta ir jaučiasi geriau bet va jis tik vaikšto ir daro lengvus darbus kur nereikia nieko kelnuoti, lankstytis daug
Dabar gyvena be vaistų labai aš džiaugiuosi
Dabar duoda jam chemiją bet jam nėra blogai tikiuosi kad taip ir toliau bus
Dabar jau nuo kitos savaitės jis bus viena snamuos e, nes mes jau su mama išeinam į darbus, o jis jau kalba kad jam bus liūdna
Sume dabar mūsų tėvų gydytoja atostogauja
Papildyta:
QUOTE(sigutemama @ 2011 08 25, 19:32)
Aciu visoms uz patarimus ir palinkejimus
Siandien buvome su tete reanimacijoje. mamyte pati kvepuoja, nemiega jau, kaip tik man keistai viska labai stebi. Kalba ...kazka. bet gydytojas sako kad po tokios operacijos ir narkozes taip ir turi buti.
Gydytojas sake, kad operacija pavyko, bet buvo sunki. Labai tikimes... Gal ir rytoj dar laikys reanimacijoje.
Dar karta aciu
lauksim ir tikesimes.
Su meile, viltim ir linkejimais visiems isgyti Sigute
Stiprybės mamytei ir jūsų šeimai, nes dabar kelios dienos tikrai bus sunkios