Sigute, kaip mama?
Kur ta Paukštė rudeninė pradingo? Norėjau pajuokauti - išplasnojo į šiltus kraštus, bet gali visai nejuokingas bajeris būti.
QUOTE(bermudai_3 @ 2011 09 27, 11:20)
Noreciau pasidalinti vieno gydytojo nuomone, del ishsausejusios nosies. Kalbejom visai del kitu reikalu, bet jis pasake labai graziai- tiks paparasciausias alyvuogiu aliejus. Nemetykit i bala pinigu. Ta pati [pasake ir api quixx ar pan. tipo purshkalas nosiai, kuri kisha dabar per visus galus visi lorai.
Pritariu
Aš į paprastą pirmo spaudimo alyvuogių aliejų buvau įlašinusi trupučiuką arbatmedžio aliejaus.Naudojo ir puikiai tiko.Gleivinės nesausina,pasireiškia antiseptinės arbatmedžio savybės ir kaina nesikandžioja.
Labas, Arūne, radau ankstesnėje temoje tavo nusiskundimą, kad atkosėjai krauju. Man vakar taip buvo, Užeina toks sausas kosulys, pasitampiau, pasitampiau ir, žinoma, šokas, atkosėtame sekrete - kraujas. Paspjaudžiau dar keletą kartų tokiu tamsiu, Nzn, susidiorginau, mat man plaučių liga, tai hm...
Daugiau nebuvo ir net nebekosčiu, turiu gerą purškalą, kuris plečia bronchus ir padeda išsivalyti. Man vizitas pas gydytoją spalio 28 d.
Kaip tau, Arūne, ten viskas baigėsi? Neberadau tolesnio pasakojimo. [COLOR=blue]
Daugiau nebuvo ir net nebekosčiu, turiu gerą purškalą, kuris plečia bronchus ir padeda išsivalyti. Man vizitas pas gydytoją spalio 28 d.
Kaip tau, Arūne, ten viskas baigėsi? Neberadau tolesnio pasakojimo. [COLOR=blue]
Laba diena, seniai jau berasiau Jums, tiesa akylai seku abi temas. Mes kaip ir susigyvenom su mamytes liga, tiesiog dziaugiames, kad atradome liga, svarbiausia jai yra gydymas, o daugiau niekas kaip ir nebesvarbu. Mamyte labai didele optimiste, megaujasi gyvenimu kiek tai galima suderinti su gydymu. Siandien gaus 5 karta raudona chemija, lapkricio antroje puseje keliaus i Vilniu spinduliuotis. Chemijas pernesa visai neblogai, neturi kazkokiu dideliu nusiskundimu, kraujas taip pat labai normos ribose, stengiasi maitintis sveikai. Smagu, kad plaukuciai jau ataugineja, ismokom dziaugtis mazomis pergalemis ir mazais dziaugsmais.
Grazios dienos visoms!
Grazios dienos visoms!
QUOTE(nida44 @ 2011 09 29, 11:39)
Darė man tyrimus, viskas buvo gerai. Trapios kraujagyslės.
Sveikos
kažkaip tylu čia pasidarė
Mama geria 8 Xelodos kursą (vadinasi 14 chemija iš eilės ), pastovus šleikštulys, labai išranki maistui, nes bet ko nenori, dažniausiai įsikimba į vieną kokį produktą ir valgo, mėsos vis dar nenori (sakė kaip žolytės skonis ). Kažką reikia daryti su viena ranka, nes bent jau kaip mums atrodo ji labai reaguoja į orų permainas, kurios ir vyksta kasdien, jau dažnai būna, kad vaistukai nepadeda, o skausmai jau tikrai darosi labai stiprūs, kaip nuduria nuo alkūnės iki pat sprando. Kažin kas čia yra ar dėl sudegintų venų, ar čia kas rimčiau gydytojai tik pakraipo galva matyt nemano, kad kažkas rimta, na tikimės, kad tikrai nieko baisaus. O gal eiti kur privačiai, kad peršviestų?
Gal po šio kurso siųs patikrai vėl, kaip ten kas viduje darosi... Gal šiais metais turėsim visa šeima gražias ir linksmas Kalėdas nes praeitas norisi tik pamiršti
kažkaip tylu čia pasidarė
Mama geria 8 Xelodos kursą (vadinasi 14 chemija iš eilės ), pastovus šleikštulys, labai išranki maistui, nes bet ko nenori, dažniausiai įsikimba į vieną kokį produktą ir valgo, mėsos vis dar nenori (sakė kaip žolytės skonis ). Kažką reikia daryti su viena ranka, nes bent jau kaip mums atrodo ji labai reaguoja į orų permainas, kurios ir vyksta kasdien, jau dažnai būna, kad vaistukai nepadeda, o skausmai jau tikrai darosi labai stiprūs, kaip nuduria nuo alkūnės iki pat sprando. Kažin kas čia yra ar dėl sudegintų venų, ar čia kas rimčiau gydytojai tik pakraipo galva matyt nemano, kad kažkas rimta, na tikimės, kad tikrai nieko baisaus. O gal eiti kur privačiai, kad peršviestų?
Gal po šio kurso siųs patikrai vėl, kaip ten kas viduje darosi... Gal šiais metais turėsim visa šeima gražias ir linksmas Kalėdas nes praeitas norisi tik pamiršti
Sveikos, brangiosios
Gal kuri nors ka pakomentuotu... man jau ne pirma karta skauda kruti ir lyg kazkas kieto , kazi kas tai galetu buti ... ? Zinau, kad eisiu pas gydytojus, bet man jau nuo visokio skausmo paranoja, nes mama nuo vezio palaidojau prie 5 menesius ...................................
Gal kuri nors ka pakomentuotu... man jau ne pirma karta skauda kruti ir lyg kazkas kieto , kazi kas tai galetu buti ... ? Zinau, kad eisiu pas gydytojus, bet man jau nuo visokio skausmo paranoja, nes mama nuo vezio palaidojau prie 5 menesius ...................................
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 10 01, 22:55)
Sveikos, brangiosios
Nėr ko čia galvot ir komentuot. Tiesiu taikymu pas daktarą ir pradėt nuo pačių blogiausių ligų ieškojimo.
QUOTE(nida44 @ 2011 09 27, 17:45)
Sigute, kaip mama?
Kur ta Paukštė rudeninė pradingo? Norėjau pajuokauti - išplasnojo į šiltus kraštus, bet gali visai nejuokingas bajeris būti.
Paukštė paskutinį kartą prisijungusi buvo rugsėjo 28 d.
QUOTE(nutė @ 2011 10 03, 10:37)
Paukštė paskutinį kartą prisijungusi buvo rugsėjo 28 d.
prisijungia, bet nieko nerašo....
QUOTE(nida44 @ 2011 09 27, 17:45)
Sigute, kaip mama?
labas rytas.
Mamyte po svitinimo. Svitino galva 10 kartu, dvi savaites. Dabar labai silpna, sunku nuryti, vis snaudzia ir snaudzia.
Dar buvome pas psichoneurologa, prirase antidepresantus ir lexotanil nakciai. Pripazino dar ir depresija. Visiskai nekalba.
Sakykite, jeigu kas nors susidurete, ar po svitinimo cia tas silpnumas? Maista taikau visaip kaip. TIk labai mazai valgo ir geria. Gydytoja apie vitaminus, maista ar dar ka nors tokio papildomo nieko nekalbejo. Tik parase rekomendacija po menesio konsultacija chemoterapijai ir po 3-4 men. galvos magnetinis.
Lyg noreciau mamyte dar kur nors nuvezti, gal kokias arbatas duoti...
Jiegu turite ka patarti, prasau, patarikite.
QUOTE(sigutemama @ 2011 10 04, 07:27)
labas rytas.
Mamyte po svitinimo. Svitino galva 10 kartu, dvi savaites. Dabar labai silpna, sunku nuryti, vis snaudzia ir snaudzia.
Dar buvome pas psichoneurologa, prirase antidepresantus ir lexotanil nakciai. Pripazino dar ir depresija. Visiskai nekalba.
Sakykite, jeigu kas nors susidurete, ar po svitinimo cia tas silpnumas? Maista taikau visaip kaip. TIk labai mazai valgo ir geria. Gydytoja apie vitaminus, maista ar dar ka nors tokio papildomo nieko nekalbejo. Tik parase rekomendacija po menesio konsultacija chemoterapijai ir po 3-4 men. galvos magnetinis.
Sigute, kai aš buvau nukalta po chemijos, gėriau vitaminą C, accerolą C amerikietišką, yra vaistinėse ir kitų. Šio vitamino reikėtų sustiprinti organizmui, jis ir apetitui padės, ir ant kojų statys.
Taip pat duokite to šaltalankio, jis irgi gerai.
Pažiūrėkite Jadvygos žoles, kažkokia arbata yra skatinti apetitui.
Po operacijos man irgi nebuvo apetito. Nenorėjau valgyti ir tiek. Tuos vaistus nuo depresijos pažiūrėkite, kai kurie jų stipriai kala per kepenis, o jų prieš chemiją labai reikės. Sigute, neuždelskite chemijos, juk ten tuoj gali imti plisti,
reikia užbėgti už akių, kiek tik įmanoma.