Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos (34 tema)

QUOTE(Kitokia28 @ 2011 09 23, 17:20)

Vis paskaitau,kaip jums sekasi,kaip kovojate,negali zinoti,kada pati kazka panasaus isgyvensi....

Hmmm. O man labai keista, kam tokias temas skaityti kai nesi susidūręs su tuo asmeniškai ar pusiau asmeniškai. Kiek buvau forume, net mintis skaityti onkologines temas nekildavo. Nes galima kelti klausimą, o kodėl neskaityti tada temų apie epilepsija sergančius vaikus, apie dar kalnus ligų ir problemų. Juk niekada negali žinoti, kada pats stovėsi(gulėsi) ant bedugnės krašto...
Atsakyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 09 23, 17:20)
Sveikateles visoms ir stiprybes 4u.gif
Nezinau,ar kas pamenu mane,trumpai cia buvau,man rado krutyse augliuku,operavo,net negaliu patiketi,kad greitai bus metai praeje,laukia patirkinimas,ar nera pokyciu,su baime lauksiu vizito pas gydytoja...
Vis paskaitau,kaip jums sekasi,kaip kovojate,negali zinoti,kada pati kazka panasaus isgyvensi....

Smagu, kad tau gerai sekasi. Kiek pamenu, buvai labai supanikavusi ir mergaitės tave padrąsino, palaikė. Sėkmės. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2011 09 24, 09:58)
Hmmm. O man labai keista, kam tokias temas skaityti kai nesi susidūręs su tuo asmeniškai ar pusiau asmeniškai. Kiek buvau forume, net mintis skaityti onkologines temas nekildavo. Nes galima kelti klausimą, o kodėl neskaityti tada temų apie epilepsija sergančius vaikus, apie dar kalnus ligų ir problemų. Juk niekada negali žinoti, kada pats stovėsi(gulėsi) ant bedugnės krašto...

Esu susidurus,tik man ne vezys buvo,bet arti to wink.gif.Isgyvenau biopsijas,baisu laukima tyrimu atsakymo,operacija....todel ir pradejau skaityti sita tema,todel ir dabar ja skaitau,nes merginos mane labai palaike.Man idomu,kaip joms sekasi.Tik vat tokiu postu,kaip tavo,tai tikrai nesuprantu.
Paskaitau ir kitas temas,kurios man kolkas galbut neaktualios,nematau cia nieko keisto.

QUOTE(Edmė @ 2011 09 24, 10:19)
Smagu, kad tau gerai sekasi. Kiek pamenu, buvai labai supanikavusi ir mergaitės tave padrąsino, palaikė. Sėkmės. 4u.gif

Labai net isgyvenau,aisku,mano isgyvenimai ne tokie,kaip tu,kurioms jau pasitvritino liga,bet vis tiek,esu labai dekinga,kad mane palaiket 4u.gif
Atsakyti
Perskaiciau vakar zurnale "Moteris" rugsejo men.straipsni "GAL kokteilio?" apie zaliavalgystes propaguotoja Victorija Boutenko,ji net kniga isleido http://www.mijalba.c...hp?knygosid=141, tai va,jie ten visa seima sekmingai issigyde gerdami kokteilius,yra ten ir receptu.Vyras pasveiko,nors turejo rimta skidliaukes liga ir keliolika operaciju,gydytojai jam pasake kad gyventi liko nedaug bigsmile.gif sunus pasveiko nuo cukrinio diabeto bigsmile.gif bigsmile.gif ( vien uz tai manyciau galima pretenduoti i Nobelio premija cool.gif ) Pati Viktorija numete svorio ir pamirso sirdies ritmo sutrikima.O vyriausias sunus (38m) -vienintelis seimos narys,kuris nebuvo zaliavalgys,susirgo limfoma.Ir jis nutare ismeginti zaliuosius kokteilius ir per 9 menesius pasveiko bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Paklausta,kaip nebijojo rizikuoti vaiko sveikata V.Boutenko pasake:"Nematau jokios rizikos.Labiau bijojau ,kad jis pasirinks radiacija ar chemeoterappija."

Nu nezinau...esu labai skeptiska tokiem dalykams ir galvoju,ar galima isvis rasyti tokius straipsnius.Dabar kas susirgs kraujo veziu pvz. perskaitys toki straipsni ir neeis gydytis,o prades valgyti-gerti "zalius kokteilius" nes receptu ten net 6,pvz.vienas:"Persikas,puse puodelio salotu,keli metu lapeliai,puodelis spinatu,puodelis vandens" isgeri toki kokteiliuka ir nereikia tau chemijos cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 25 rugsėjo 2011 - 22:25
QUOTE(SVETA K. @ 2011 09 25, 23:16)
Nu nezinau...esu labai skeptiska tokiem dalykams ir galvoju,ar galima isvis rasyti tokius straipsnius.Dabar kas susirgs kraujo veziu pvz. perskaitys toki straipsni ir neeis gydytis,o prades valgyti-gerti "zalius kokteilius" nes receptu ten net 6,pvz.vienas:"Persikas,puse puodelio salotu,keli metu lapeliai,puodelis spinatu,puodelis vandens" isgeri toki kokteiliuka ir nereikia tau chemijos cool.gif

Nebijokit, Sveta - šio forumo dalyviai tikrai neišdrįs tokių kokteilių gerti. Juk sulčių gerti neleidžia Ruolia.
Atsakyti
QUOTE(A. Oželis @ 2011 09 26, 01:02)
Nebijokit, Sveta - šio forumo dalyviai tikrai neišdrįs tokių kokteilių gerti. Juk sulčių gerti neleidžia Ruolia.

O jeigu rimtai,be jusu srkazmo,nejaugi manote kad vien sulciu-kokteiliu gerimas gali isgelbeti gyvybe?
Ir kad nuo ju zmogus gali pasveikti nuo cukrinio diabeto ir limfomos?
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2011 09 25, 22:16)
Perskaiciau vakar  zurnale "Moteris" rugsejo men.straipsni "GAL kokteilio?" apie zaliavalgystes propaguotoja Victorija Boutenko,ji net kniga isleido http://www.mijalba.c...hp?knygosid=141, tai va,jie ten visa seima sekmingai issigyde gerdami kokteilius,yra ten ir receptu.

Aš ir skeptikė, nežinau kas būtų buvę, bet aš dėkinga likimui, kad gimiau tokiu laiku, kai jau buvo gana pažengęs limfomos gydymas ir kurio dėka aš vis dar čia, šį spalį bus devyni metai, kaip man buvo diagnozuota Hodžkino limfoma. O šiandien aš ne tik vis dar čia, bet ir kiekvieną rytą palydžiu savo mažėlį į darželį, dičkę į mokyklą ir tuo labai džiaugiuosi wub.gif

Atsakyti
Ozeli, nekalbekit uz visus schmoll.gif

pavargau...

Mna irgi labai siulomi fitokokteiliai markovo. Dar kolkas ....galvoju, ne del tikiu ar netikiu, ne. Finansai jau dainuoja romansus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(A. Oželis @ 2011 09 25, 23:02)

Ponas Oželi. šį kartą žodis kokteilis anaiptol nereiškia sulčių.
Papildyta:
QUOTE(pelkių Monas @ 2011 09 26, 09:23)
Ozeli, nekalbekit uz visus schmoll.gif

pavargau...

Mna irgi labai siulomi fitokokteiliai markovo. Dar kolkas ....galvoju, ne del tikiu ar netikiu, ne. Finansai jau dainuoja romansus smile.gif

Mone, o kas tai yra?
Atsakyti

2011 metų rugsėjo mėn. 30 dieną, 18 val., Mažesniųjų brolių ordino Lietuvos Šv. Kazimiero provincijos bažnyčiose ir vienuolynų koplyčiose tradiciškai bus aukojamos šventos Mišios už sergančius ir sirgusius kraujo vėžiu, jų artimuosius, gydytojus, bei sveikatos politikus.
Maldininkai laukiami:
• Vilniaus Bernardinų bažnyčioje (Maironio g. 8, Vilnius);
• Kauno šv. Jurgio bažnyčios koplyčioje (Papilio g. 9, Kaunas);
• Kretingos Viešpaties apreiškimo švč. Mergelei Marijai bažnyčioje;
• Pranciškonų vienuolyne prie Kryžių kalno;
• Pakutuvėnų šv. Antano Paduviečio bažnyčioje (Plungės raj.).
Maldos šventė – vienas iš OHLB „Kraujas“ organizuojamų Sveiko kraujo mėnesio Lietuvoje renginių, kurių tikslas – atkreipti visuomenės dėmesį į onkohematologijos problemas, pakviesti konstruktyviam dialogui medikus, pacientus bei sveikatos politikus, suteikti informacijos, mažinti vėžio baimę ir ligonių atskirtį. Bendra malda, maldos šventė –galimybė į skaudžias problemas pažvelgti su meile.
Malda – stebuklas, kuriuo galime dalintis, ji gydo sielą taip, kaip kūną vaistai.
Dažnai tik ištiktas bėdos žmogus atsigręžia į Dievą ir prašo jo malonės. Viešpats yra gailestingas. Jis suteikia kenčiančiam ramybę, baugščiam saugumą, o palūžusiam – valią pasveikti.
Onkohematologinių ligonių bendrija „Kraujas“ ir Lietuvos broliai pranciškonai kviečia visus, kuriems teko išbandymas kraujo vėžiu, vieną dieną, vieną valandą, susijungti maldoje, šventų Mišių aukoje ir prašyti Viešpaties malonės.
Melskimės
Už šiandien stovinčius ligos akivaizdoje, už jų valią pasveikti
Už pasveikusius ir grįžusius į gyvenimą, už jų kančios prasmę
Už išėjusius Dangaus karalystėn, amžiną jiems atilsį
Už gydytojus, jų pašaukimą bei atsidavimą
Už ligonių artimuosius, jų kantrybę ir meilę
Už sveikatos politikus, už jų išmintį bei gerą valią
Už visus Lietuvos žmones, už jų sveikatą, gerovę ir širdies jautrumą

Negalintys atvykti į Mišias kviečiai prisijungti prie maldos ir uždegti žvakeles, kur tuo metu bebūtų. Sukurkime stebuklą – nugalėkime baimę ir tamsą, švęskime bendros maldos šventę .
Atsakyti
Ačiū Sveta, jau dairiausi kada čia bus mišios. Pernai buvau Pakutuvėnuose. Šiaip jau ten man patinka, bet šios intencijos šv.mišios tikrai buvo labai skurdžios ir tiek vienu sakiniu buvo paminėta už ką jos aukojamos.

Šiaip mintiss labai graži 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2011 09 20, 22:59)
Tikrai neverta,ypac kai viksta gydymas 4u.gif

jeigu yra "kraujinga sloga" kazkiek padeda tepalas nisita , http://www.vaistai.l...epalas-20g.html

Nuo chemijos issauseja gleivine,man buvo problema ir su intimi higiena,jeigu bus-tai labiausiai padeda Vagisan prausiklis .

Kai yra burnos isopejimas kiekvienam skirtingai padeda,ir saltlankiu alejus,ir Gelclair (brangus),daktarin tepalas,skalavimas ramuneliu.

Mama jusu labai tiksliai apibudino savo busena kaip "klaikiausias pagirias" drinks_cheers.gif
Jeigu gydytoja sako kad viskas pagal plana,taip ir yra.

Del to kateterio tai jo,tikrai infekciju saltinis gali buti,mano draugei du kartus po transplantcijos buvo sepsis tik del ilgalaikio kateterio,bet jeigu blogos vienos kitos iseites nera.Nezinau,kaip del Porto issiuvimo g.gif

Noreciau pasidalinti vieno gydytojo nuomone, del ishsausejusios nosies. Kalbejom visai del kitu reikalu, bet jis pasake labai graziai- tiks paparasciausias alyvuogiu aliejus. Nemetykit i bala pinigu. Ta pati [pasake ir api quixx ar pan. tipo purshkalas nosiai, kuri kisha dabar per visus galus visi lorai.
Atsakyti