Sveikos,
Sigutemama, stiprybes r sveikatos tavo mamytei
Ir visiems kitiems ligoniukams begalines sveikatos
QUOTE(saulėlydis* @ 2011 09 19, 15:53)
Labas, na nebeįlendu aš čia beveik
Sveta per kitur mane susirado.
Hereja, mano vyrui buvo ūmi limfoblastinė leukemija. Diagnozuota 2008 metų rudenį. Jam tada buvo 38 metai. Šiuo metu remisija. Gydėsi Vilniuje, Santariškių hematologiniam skyriuje. KČ transplantuoti nereikėjo. Jei kas domina, klausk
Aciu, kad cia grizai. Klausti kazko konkretaus siuo metu net neturiu... esu gal issisemus, gal pavargus... Tiesiog priimu visokius patarimus ir juos vertinu
Ai, tiesa, gi kai gimines suzinojo apie mamos liga, tai skambina vis ir kiekvienas vis ka nors siulo, vis koki rezepta ar koki "visu galu gydytoja", dar daug kas su visokiais papildais ir ale vaistais nuo vezio man kaisioja lankstinukus, internetinius adresus.
Is tikro esu pasimetusi. Nezinau, verta prasideti su ta netradicine medicina ar ne? Juk cia ne persalimas, o sunkiausia kraujo vezio forma
Be to ir nemazus pinigus tos vioskios sultytes, ekstraktai kainuoja
QUOTE(sume @ 2011 09 20, 15:06)
hereja
kaip laikosi mama?
Aciu uz rupesti
Mama kas diena vis silpnesne, jau tik guli. Liko 1.5 paros iki sio kurso chemijos pabaigos. Bet jau Dieve Dieve, graudu ziureti, nesu niekada tokios mamos maciusi. Mama savo busena ivardija kaip klaikiausias pagirias
Kiekviena ryta skambinu jai su baime, nes bijau isgirsti ta prislopinta balsa, kad blogai jai ir t.t.. Sako, kad dar vieno tokio chemijos kurso nebeistvers...o jis numatytas po poros dienu pertraukos
Beje, pas ja nebelike sveiku venu, nera kur durt, is kur krauja imt. Idurus is karto plysta venos, nes tas Cytosaras jas "sueda"
Jau kalba seseles, kad statys i centrine vena ilgailaiki kateteri, bet tai tuo paciu ir didelis infekcijos saltinis bus
Kalbejau vakar su gydytoja, tai anot jos viskas eina "pagal plana", kraujo rodikliai jau nusede, mama "tusteja", leukocitu is 64 tukst belike tik 600.
Apie saltalanki maciau raset, tai ir mamai sake skalauti burna su juo, nes jau atsiradineja zaizdeliu burnoj, pakraujuoja is nosies, sasiukai kazkokie. Tas saltalankis turetu padeti gyti gleivines opelems