Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos (34 tema)

QUOTE(A. Oželis @ 2011 09 16, 11:57)
Va va, teisybę rašot, kad tai pramoginė laida. Ruolia irgi šnekėjo per Vaitiekūno laidą smile.gif Lažinuosi, kad Bloznelytė neskiria aukso šaknies nuo auksašaknės. Ko gero, nežino, kas tas bičių pienelis ir iš kokio gyvulio jį melžti.
Beje, Gustavo enciklopedija irgi gera laida. Dar šiemet neblogą rodė laidą apie namų šeimininkes; su Mama rokenrol, Karaliūnaite ir dar viena moteriškaite. Būna būna gerų laidų.

Beje, įmečiau savo postą į šią, o ne į pozityvių temą, specialiai gerb. Oželiui. Žinojau, kad atsilieps ir sulauksiu sarkazmo pliūpsnio. Oželis - Nidos poison.

Ne, nesivelsiu į diskusiją, nes jos visada rutuliojasi taip, kad, regis, oponentams būtinai reikia nugalėti priešininką ir tarti paskutinį šventą žodį.
Atsakyti
Bukite sveikos.
AS liudziu ir verkiu. mamytei padare galvos KT ir ten zidiniai. laukiam tolimesniu gydytoju nurodymu. Ka reikes daryti, kad palengvitni.
Zinau kad cia labai blogai, bet gal kas nors paguodzianciu prognoziu turite?
Atsakyti
QUOTE(sigutemama @ 2011 09 16, 12:26)
Bukite sveikos.
AS liudziu ir verkiu. mamytei padare galvos KT  ir ten zidiniai. laukiam tolimesniu gydytoju nurodymu. Ka reikes daryti, kad palengvitni.

O Dieve, Dieve, gal padės chemoterapija? Ji viską naikins ir visur. Ilgai nedelskite.

Sigute, kokie dar buvo simptomai yra be tokio plaukiojimo?

Stiprybės, stokite į kovą. Bus sunku, bet priminkite sau, kad vaikai pakelia. Turite ir jūs.
Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2011 09 16, 14:06)
O Dieve, Dieve, gal padės chemoterapija? Ji viską naikins ir visur. Ilgai nedelskite.

Sigute, kokie dar buvo simptomai yra be tokio plaukiojimo?

Stiprybės, stokite į kovą. Bus sunku, bet priminkite sau, kad vaikai pakelia.  Turite ir jūs.

Simptomai tik plaukiojimas, atminties susilpnejimas ir zodziu pamirsimas.
Dabar lasina vaistus, nuo pirmadienio vazinesime i svitinimus. As stoju i kova. Istversime tai tikrai, bet kaip as jos pasiilgau.
Atsakyti
QUOTE(sigutemama @ 2011 09 16, 14:26)
Bukite sveikos.
AS liudziu ir verkiu. mamytei padare galvos KT  ir ten zidiniai. laukiam tolimesniu gydytoju nurodymu. Ka reikes daryti, kad palengvitni.

Sigute,mieloji console.gif .stiprybes.Kazkada rase kazkas apie auglius galvoje g.gif Gal veliau kas nors is mergaiciu pakomentuos.As galiu tik pasakyti kad kai mane svitino,tai vienai moteriai svitino galva,buvo ji be plauku nuo to,ir dare jai specialia kauke,susitikom su ja tik pora kartu,tai daug nezinau apie jos liga blush2.gif pamenu tik pasakojo ,kad jai jau recidivas po daug metu,o pirma karta irgi galvoje buvo,ir gerai prisimenu kad ji i Kauna pati su autobusu kiekviena diena vaziavo is kazkokio kaimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 16 rugsėjo 2011 - 14:36
QUOTE(sigutemama @ 2011 09 16, 13:26)
Bukite sveikos.

sveika heart.gif
čia rašė viena forumietė, kad jos mamai ar 10 ar 15 metų augliai galvoje buvo, bet jei gerai pamenu ji net nesilašino nei kart chemijos g.gif
o kaip ir man reikėtų paguodžiančių prognozių, nes kur tik nueinam pas gydytojus, iš visų supranti, kad nieko gero, oi kaip nieko gero...
dabar dar kaskart jau mažėja eritrocitų ir hemogobinas krenta, o mama mėsos negali valgyti, jai toks rūgšties skonis burnoje. Gal kas irgi paguos? nes man iškart pirma mintis, baisiai užrūgštėjas organizmas..? dabar Xelodos dozė sumažinta, tai jau į didesnę šios partijos vaistų gėrimo pusę, o galūnės jaučiasi puikiai (žinoma, kiek jau tas beįmanoma)
atrodo, kad remisijos mums nebeįmanoma pasiekti... stiprios chemijos neatlaikys, folfox nepadėjo... liūdna kažkaip ir man paskutinėm dienom
Atsakyti
QUOTE(sume @ 2011 09 16, 14:59)
sveika heart.gif
čia rašė viena forumietė, kad jos mamai ar 10 ar 15 metų augliai galvoje buvo, bet jei gerai pamenu ji net nesilašino nei kart chemijos g.gif
o kaip ir man reikėtų paguodžiančių prognozių, nes kur tik nueinam pas gydytojus, iš visų supranti, kad nieko gero, oi kaip nieko gero...
dabar dar kaskart jau mažėja eritrocitų ir hemogobinas krenta, o mama mėsos negali valgyti, jai toks rūgšties skonis burnoje. Gal kas irgi paguos? nes man iškart pirma mintis, baisiai užrūgštėjas organizmas..? dabar Xelodos dozė sumažinta, tai jau į didesnę šios partijos vaistų gėrimo pusę, o galūnės jaučiasi puikiai (žinoma, kiek jau tas beįmanoma)
atrodo, kad remisijos mums nebeįmanoma pasiekti... stiprios chemijos neatlaikys, folfox nepadėjo... liūdna kažkaip ir man paskutinėm dienom

Hemoglobinas - grikių košė, žemuogės, mėlynės, spanguolės, ar nebandėte jautienos liežuvio, jį gal galima su krienais, jei sveikata leidžia. Man žemuogės sutvarkė, bet reikia daug. Dar žiedadulkių tabletės, jūros kopūstai
Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2011 09 16, 15:19)
Hemoglobinas - grikių košė, žemuogės, mėlynės, spanguolės, ar nebandėte jautienos liežuvio, jį gal galima su krienais, jei sveikata leidžia. Man žemuogės sutvarkė, bet reikia daug. Dar žiedadulkių tabletės, jūros kopūstai

Sigute, kategoriškai negalima nieko saldaus, kad maiste nebūtų jokio cukraus, paieškokit ir duonos be cukraus, o apie bandeles ar ledus, ar kitokius dalykus ne tkalbos negali būti. Kaip tik smegenų navikai ir imta cukrumi, tai jų pagrindinis maistas.
Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2011 09 16, 17:22)
Sigute, kategoriškai negalima nieko saldaus, kad maiste nebūtų jokio cukraus, paieškokit ir duonos be cukraus, o apie bandeles ar ledus, ar kitokius dalykus ne tkalbos negali būti. Kaip tik smegenų navikai ir imta cukrumi, tai jų pagrindinis maistas.

gliukoze (cukrumi) minta ir pacios smegenys.
Paskaitykit apie Atkinso dietos pasekmes organizmui...
Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2011 09 16, 18:22)
Sigute, kategoriškai negalima nieko saldaus, kad maiste nebūtų jokio cukraus, paieškokit ir duonos be cukraus, o apie bandeles ar ledus, ar kitokius dalykus ne tkalbo

nu jau,nida,su situ postu nesutinku schmoll.gif proto ribose,bet kad kategoriskai be cukraus-nea...
cia as nekonkreciai apie galvos auglius,o aplamai...
As kazkaip neuzsiciklinu ant maisto,stengiuosi valgyti sveikai,taip kaip as ta "sveikai" suprantu,bet perdaug nesuku sau galvos, jeigu taip riboti save visame,tai ka as zinau,man toks gyvenimas butu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 16 rugsėjo 2011 - 17:28
sume ,apkabinu...nuo rugstingumo tikriausiai geria mama vaistus? o hemoglobinas labai krenta? o neatsistao? kraujo perpylimo nesiulo? nes daznai vienintelis budas pakelti hemoglobina po chemijos.kokioje dabar stadijoje gydymas,kiek dar gerti xeloda ir ka gydytojai sako ?
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2011 09 16, 17:21)
nu jau,nida,su situ postu nesutinku schmoll.gif proto ribose,bet kad kategoriskai be cukraus-nea...
cia as nekonkreciai apie galvos auglius,o aplamai...
As kazkaip neuzsiciklinu ant maisto,stengiuosi valgyti sveikai,taip kaip as ta "sveikai" suprantu,bet perdaug nesuku sau galvos, jeigu taip riboti save visame,tai ka as zinau,man toks gyvenimas butu  schmoll.gif

Tegu Sigutė pasiieško medžiagos apie tai internete ir paklausia gydytojų.

Atsakyti