QUOTE(sigutemama @ 2011 08 24, 22:07)
Mielosios, linkiu visoms sveikti ir pasveikti.
mamytei iseme visa plauti. Nu ka padarysi.

gerai, kad galejo daryti operacija, gerai, kad atidare ir nereikejo is karto uzdaryti, gerai, kad kairysis plautis dirba normaliai. O visa kita toliau tik aukstesniu jegu valioje. Sako, kad visko gali po tokios operacijos ivykti... bet tikimes geriausio.
Kol kas reanimacijoje, rytoj vel vaziuojame... Gydytojas sake, kad operacija tik 1/4 gydymo. Ziuresim kaip toliau. ir lauksim del G...
Aciu Nida 44, kad tau rupi.
Su meile ir viltim Sigute
Sigute, dar koks dalykas. Sakoma, kad chemiją reikia daryti kuo greičiau, nes reikia mušti tas ląsteles, kurios galimai pasiliko. Aš, tiesa, dariau kitaip: po operacijos išvykau į Druskininkus, kur sustiprėjau ir tada dariau chemiją. Bet manęs niekas nepaprotino daryti kuo greičiau ir chemiją pradėjau jau praėjus šešioms savaitėms po operacijos. Guodžiau save, kad buvau palyginti atkutusi po sanatorijos ir galėjau pakelti stiprią chemiją. Bet jūs tai žinokit ir spręskit.
Mama bus labai silpna, dešinysis plautis turi tris skiltis, kairysis tik du. Reikės atsigavus daug kvėpavimo pratimų. Bet tegu neišsigąsta: dusins, laiptais bus neįmanoma lipti, bet paskui viskas pamažu lengvėja. Nors, žinoma, nebebus kaip buvo.
Ale kokia gera dukrelė. Mano vaikai manimi taip nesirūpino. Čia išvis matau krūvas tėvus globojančių vaikų. Aš viską dariau ir tvarkiausi pati, gal todėl, kad daugiau susigaudau nei jie.
Sveikit.