Įkraunama...
Įkraunama...

Šeimos poilsis Graikijos Olimpinėje Rivjeroje

QUOTE(akcent @ 2011 09 26, 22:50)
Nesuprantu kodėl tai turi trukdyti g.gif Jeigu kam trugdo tegul neskaito, nežiūri ir t.t. Tik netrinkite nuotraukų schmoll.gif Tuo ir žavūs jūsų reportažai, bent man wub.gif

Ačiū, akcent. wub.gif
O aš dar pabandysiu keletą nuotraukyčių atrinkti. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 26 rugsėjo 2011 - 21:54
QUOTE(akcent @ 2011 09 26, 22:50)
Nesuprantu kodėl tai turi trukdyti g.gif Jeigu kam trugdo tegul neskaito, nežiūri ir t.t. Tik netrinkite nuotraukų schmoll.gif Tuo ir žavūs jūsų reportažai, bent man wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
QUOTE(Astra777 @ 2011 09 26, 21:59)
...O dėl sūnaus-jis man neleido iš pradžių iš viso nuotraukų su juo kelti, bet po to susitarėm-žinot paauglystė  rolleyes.gif

Manasis net tikrina fotoreportažą kad neduok dieve jo veiduko neįkelčiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Gerai, kad bent neskaito ką rašau -oi nelygis būtų prieš draugelius kad pasakoju apie jo pomėgius ir svajones doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Tai aišku kad nemaišo užtušavimai, gi ne veidų pasižiūrėt susirenkam biggrin.gif
tik tušuok rimčiau, nes nežinau dėl kokių priežasčių tai darai, bet jei pažinočiau žmogų tai iš tokio užtušavimo tikrai atpažinčiau, o be to atstatyt tokį tušavimą jei jau kam prireiktų tai juoko reikalas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidluka @ 2011 09 26, 23:03)
....Manasis net tikrina fotoreportažą kad neduok dieve jo veiduko neįkelčiau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Gerai, kad bent neskaito ką rašau -oi nelygis būtų prieš draugelius kad pasakoju apie jo pomėgius ir svajones   doh.gif blush2.gif

Taip pažįstama wub.gif ...mano kartas nuo karto nori taip pat nosį kyštelti-neleidžiu, nes jam mūsų visos mintys, nauji pojūčiai, išgyvenimai labai juokingai atrodytų-"o kas čia tokio???".Tikiuosi šis etapas tuoj baigsis ax.gif

QUOTE(Sarlatane77 @ 2011 09 27, 11:14)
Tai aišku kad nemaišo užtušavimai, gi ne veidų pasižiūrėt susirenkam biggrin.gif
tik tušuok rimčiau, nes nežinau dėl kokių priežasčių tai darai, bet jei pažinočiau žmogų tai iš tokio užtušavimo tikrai atpažinčiau, o be to atstatyt tokį tušavimą jei jau kam prireiktų tai juoko reikalas.  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Pačiai žiūrint į foto atrodo ir kiaurai viską matau ...o šiuolaikinė technika tiek pažengus, kad ne tokius dar stebuklus padaro. verysad.gif gaila, kad tų siluetų iš foto visiškai dar neina pašalinti... ax.gif bet prižadu...nedaug liko, daugiau mūsų šešėliai Jums vaizdo neuždengs 4u.gif 4u.gif 4u.gif
P.S.baigiant šią temą-nuo savų tikrai nenoriu pasislėpti, o ir svetimų nebijau... schmoll.gif

Savas nuotraukytes atrinkau, bet žinot-niekaip aš Makedonijos negaliu palikti ramybėje, kai peržiūriu savo foto, tada stveriu dovanotą kompaktą-ir vėl iš naujo.
g.gif galvoju gal kam būtų naudinga jei šia dovana ir su kitais pasidalinčiau wub.gif Visko tikrai neperkelsiu doh.gif ...bet keletą vietų iš Ohrido maždaug pagal tą planiuką-pasistengsiu, gal kam padėčiau apsispręsti lankantis Ohride ko jokiu būdu negalima praleisti, nes mes šį tą gražaus... praėjome, taip gaila. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 27 rugsėjo 2011 - 12:13
Nejuokaukit, kam gali trukdyti jūsų veidai - užtušuoti jie ar ne... Juk ne veidų mes čia susirenkam pažiūrėti, o vaizdų...Labai ačiū kad dalinatės savo foto, ir negalvokit nieko ištrint... 4u.gif Jūsų fotoreportažai pratęsia mūsų vasarą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(audiga @ 2011 09 27, 12:19)
Nejuokaukit, kam gali trukdyti jūsų veidai - užtušuoti jie ar ne... Juk ne veidų mes čia susirenkam pažiūrėti, o vaizdų...Labai ačiū kad dalinatės savo foto, ir negalvokit nieko ištrint... 4u.gif  Jūsų fotoreportažai pratęsia mūsų vasarą thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(audiga @ 2011 09 27, 14:19)
Nejuokaukit, kam gali trukdyti jūsų veidai - užtušuoti jie ar ne...

Man smagu, kai galiu matyti su kuo virtualiai keliauju smile.gif Bet jei zmogus nutare tusuoti, nedeti tokiu nuotrauku ir pan, tai tiesiog gerbi toki sprendima ir dziaugiesi, kad aplamai nuotraukomis dalinamasi 4u.gif Nors Astros777 seimyna, tai cia visur gana aiskiai matosi blush2.gif Grazus visi tokie wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(audiga @ 2011 09 27, 13:19)
Nejuokaukit, kam gali trukdyti jūsų veidai - užtušuoti jie ar ne... Juk ne veidų mes čia susirenkam pažiūrėti, o vaizdų...Labai ačiū kad dalinatės savo foto, ir negalvokit nieko ištrint... 4u.gif  Jūsų fotoreportažai pratęsia mūsų vasarą thumbup.gif

QUOTE(ARDUTE @ 2011 09 28, 07:35)

QUOTE(Cobre @ 2011 09 28, 09:21)
Man smagu, kai galiu matyti su kuo virtualiai keliauju  smile.gif  Bet jei zmogus nutare tusuoti, nedeti tokiu nuotrauku ir pan, tai tiesiog gerbi toki sprendima ir dziaugiesi, kad aplamai nuotraukomis dalinamasi  4u.gif Nors Astros777 seimyna, tai cia visur gana aiskiai matosi  blush2.gif  Grazus visi tokie  wub.gif  biggrin.gif

Ačiū Jums už paskatinamuosius žodžius rašyti toliau. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Man labai malonu, kad tokiu būdu galiu nors šiek tiek pratęsti vasarą...man pačiai rašymas taip pat padeda užmiršti apie artėjantį vėlyvą rudenį (taip nemėgstu toks drėgmės ir tamsos schmoll.gif ).
O Jūs, Cobre, savo paskutiniu sakiniu privertėte mano skruostus taip užkaisti, kad nežinau net kaip čia prigesinti wub.gif

O dabar, pasidžiaukime dar šiek tiek šilta Egėjo jūra ir paplūdimio smėliuku...

user posted image

user posted image

user posted image

o šią nuotrauką ilgai galvojau ar kelti g.gif , bet iš keleto atrinkau tokią, kad pagrindiniai objektai lotuliukas.gif šiek tiek šoneliu būtų pasisukę ax.gif -čia mano minėta mamytė su dukryte iš Rumunijos-norėjau parodyti koks kontrastas tarp mūsų abiejų mažylių wub.gif O pačios šeimynos, jei kam iš karto kyla noras lygintis su čigonais, tikrai negalėčiau priskirti nei išvaizda, nei elgesiu iki šiol sutiktiems šios rasės žmonėms, labai mieli ir draugiški.

user posted image

user posted image

...ir palikę jūrą, pasigrožėkime Makedonijos Elšani kaimelio ir Galičica parko žaluma wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

...palikę šį mielą kaimelį toliau leiskimės į trumpą pažintį su Ohridu.
Kaip užsiminiau aukščiau, tai bus reportažas iš dar keleto mano darytų foto ir panaudosiu foto iš dovanotojo kompaktinio disko.Man pačiai taip pat bus įdomu kartu su Jumis pakeliauti ir pažiūrėti į vaizdus, kurių nespėjau užfiksuoti pati, ir į tuos-su kuriais kaip ir Jūs susipažinsiu tik iš foto ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 28 rugsėjo 2011 - 09:53
Pažvelkime į Ohridą iš aukščiau...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

...o dabar vėl nusileiskime ant žemės mirksiukas.gif

user posted image

net nemačiau...čia toks smėlėtas paplūdimys už Samuelio tvirtovės thumbup.gif

user posted image

čia mes aikštėje prie uosto,

user posted image

o čia iš aikštės vedanti gatvelė senamiesčio link (P.S.šią nuotrauką atgaivinu, šiuo metu jos nerodo mano reportaže) ax.gif

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

kokių romantiškų vietelių čia yra wub.gif

user posted image

žvilgsnis pro langą į ežero apylinkes...

user posted image

Atsakyti
O dabar vėl prieikime Aukštutinius pilies vartus ir žvilgtelkime į tai, ko aš Jums neparodžiau blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

O čia Holy Mother bažnyčia ( ax.gif mes ją matėme tik iš tolo, priėję Aukštutinius pilies vartus. Kaip gaila verysad.gif -nepriėjome arčiau, o tiek nedaug reikėjo...

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Gaila, bet iki šios Šv.Konstantino ir Helenos bažnyčios nebuvome užklydę ax.gif

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 28 rugsėjo 2011 - 12:59
Štai dar pora mūsų neaplankytų bažnyčių vaizdų blush2.gif

Ši Šv.Dimitrijaus bažnyčia yra šalia Aukštutinių pilies vartų...na ir kaip mes ją praėjome nepastebėdami, g.gif gal kad labai mažytė?

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

O šios mažytės po medžių lapais ir pastatais pasislėpusios Šv.Gydytojų bažnytėlės galėjome tikrai nepastebėti ax.gif ...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
O dabar sugrįškime trumpam prie Antikinio teatro...

šios pažintinės foto nebėra, tad įkeliu...
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

ir Samuelio tvirtovės

user posted image

user posted image

user posted image

...čia dar įkeliu naujai vieną prapuolusią iš reportažo foto ax.gif

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

o dabar pasigrožėkime Samuelio tvirtove naktį thumbup.gif

user posted image

Štai čia Šv.Klementino vienuolynas.

Jis yra šalia mano nurodytos archeologinio kasinėjimo vietos...stovėjau aš prie tų vartų g.gif -šie uždaryti, vienuolyną matau, bet ar iki jo galima patekti pro kitą pusę taip ir nežinau, taip ir likome jo neaplankę... verysad.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Tik pažiūrėkit...kaip jis atrodo naktį thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

user posted image

Papildyta:
O, kad nenusileidome nuo kalniuko iki šios Šv.Jono bažnyčios...negaliu sau atleisti verysad.gif pažiūrėkit kaip čia gražu wub.gif
O blogiausia tai, kad prieš kelionę "google" aš jau ją buvau nusižiūrėjusi ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 28 rugsėjo 2011 - 18:21
Jetau, kokie fantastiški vaizdai, tiesiog seilė varva wub.gif
Atsakyti