Ačiū už reportažą Manau tikrai pravers keliaujant, kada nors ir mes susiruošime į tuos kraštus
oi Astra sitaip issamiai parasete Aciu labai, tokia informacija tikrai labai pravers
QUOTE(CESARIA @ 2011 08 30, 09:39)
Ačiū už reportažą Manau tikrai pravers keliaujant, kada nors ir mes susiruošime į tuos kraštus
QUOTE(Thea! @ 2011 08 30, 18:14)
oi Astra sitaip issamiai parasete Aciu labai, tokia informacija tikrai labai pravers
Dar kartelį ačiū skaitantiems mano reportažą, man labai malonu kad kažkas gali keliauti kartu su manimi , o jei nors vienas skaitytojas čia ras sau ir vertingos informacijos, žinosiu, kad reportažas buvo dar ir naudingas.
P.S.Dabar jau pradedu gailėtis, kad neparuošiau reportažo iš praėjusios vasaros mūsų šeimos atostogų, gal būtų šią vasarą jau kas ir panašioms susiruošę
Dar nevėlu, parašykit . Šį reportažą "sekiau", patiko, radau informacijos planuojamoms kelionėms, ačiū . Įdomu, o kur keliavot pernai ?
QUOTE(etiu @ 2011 08 31, 11:19)
Dar nevėlu, parašykit . Šį reportažą "sekiau", patiko, radau informacijos planuojamoms kelionėms, ačiū . Įdomu, o kur keliavot pernai ?
Ačiū Jums
O pernai mes keliavome ne taip ir toli- į daugumos jau čia aplankytą Austriją, tačiau į lietuvių dar mažai lankytą Lungau regioną. tad šiek tiek abejoju- ar įdomu bus šio forumo lankytojams skaityti:aš su dukryte 6 mėn. laiką leidau tikru poilsio režimu , aplankydama vietines apylinkes , bažnytėles ir pan. ,o mano vyrai dar dvi dienas bandė viršukalnes "šturmuoti"-žiūriu , kad užfiksavusi tikrai gražių akimirkų, o dar vyrų darytos nuotraukos nuo kalnų viršukalnių, na bent jau man Na jei tikrai atsiras nors vienas skaitytojas, o ko gero vieną jau turiu , galėčiau pasistengti-tik šį kartą su mažesniu aprašymu, gal pasistengčiau daugiau nuotraukų atrinkti
Astra as irgi uz tai,kad dar ne velu papasakokite,bent kur buvote,ka matete, nuotrauku ikelkit, ir nebutinai i nauja tema, dekit i sia pasakojimu ir nuotrauku tikrai nebus per daug
laukiam čia visi ir pasakojimo ir nuotraukų
viskas įdomu
viskas įdomu
QUOTE(Thea! @ 2011 08 31, 12:00)
Astra as irgi uz tai,kad dar ne velu ... dekit i sia pasakojimu ir nuotrauku tikrai nebus per daug
QUOTE(Sarlatane77 @ 2011 08 31, 12:38)
Ačiū už palaikymą ir pasufleriuotą mintį -keliauti per dar mažai regėtą ir pažintą Austriją be jos didžiojo Alpių kelio, Lichtenštieno tarpeklio ir kitų populiarių vietų čia pat... tema vis viena ta pati-šeimos atostogos ir poilsis, tik vieta ir laikas skiriasi:Austrija, 2010 m. birželio pabaiga.
Pažadu dar šią savaitę susigrupuoti nuotraukytes ir pradėti...pagavęs kažkoks nesutramdomas įkvėpimas rašyti reikia tuo pasinaudoti
Dar viena skaitytoja Laukiu, patiko man Austrija tad kitas regionas tikrai labai įdomu
Laukiam laukiam ir pernykštės kelionės, tiesiog skaitai ir visą info sugeri ateičiai... kažkokia liga čia ...
QUOTE(CESARIA @ 2011 08 31, 15:01)
Dar viena skaitytoja Laukiu, patiko man Austrija tad kitas regionas tikrai labai įdomu
QUOTE(audiga @ 2011 08 31, 15:45)
Laukiam laukiam ir pernykštės kelionės, tiesiog skaitai ir visą info sugeri ateičiai... kažkokia liga čia ...
Ačiū Jums Pasistengsiu nenuvilti Austrijos gerbėjų
Audiga, aš galvoju, kad Jūs teisi, čia jau gal kokios pradedančios, o gal ... paūmėjusios ligos simptomai. Na bet jei jie malonūs, galime sau leisti ir nepasveikti.
Smagu buvo pažiūrėti į nematytą Graikijos pusę Kaip aš jos ilgiuosi Graži ta Graikija, ar tai būtų pietūs, ar rytai, ar vakarai, ar šiaurė Dėkui už puikias nuotraukas.
Aš taip pat būsiu iš tų, kurios labai lauks Austrijos vaizdų. Nors Austrija netapo mano kita meile, bet šalis išties graži ir verta dėmesio
Papildyta:
Aš pakliuvau į visiškai tą pačią situaciją. Man atrodo daugelis į ją pakliūna Gal ir negražiai pasielgiau, bet tą dieną buvo taip karšta, kad su megztuku turbūt ir nualpus kur bučiau, todėl specialiai jo nesinešiau Įėjus sijoną liepė dėtis - užsidėjau, o skraisčių nemačiau, o ir jų net nebuvo man regis Vienuolis taip pat sustabdė, paklausė iš kur , kodėl pečiai nuogi Nu Lietuva Lietuva, kas daugiau, nors keistai visi mano kad mes kokie suomiai ar amerikiečiai (labai baltos odos abu) Svarbiausia buvome ne graikai, todėl palinkėjo gero pasibuvimo ir tiek
Aš taip pat būsiu iš tų, kurios labai lauks Austrijos vaizdų. Nors Austrija netapo mano kita meile, bet šalis išties graži ir verta dėmesio
Papildyta:
QUOTE(Astra777 @ 2011 08 26, 16:15)
Ranka prie įėjimo mojantis vyrukas-vienuolyno darbuotojas.Jis mus mandagiai pasitiko davė bilietėlius ir štai mes viduje. Iš karto mano akys išsiplėtė nuo ko pradėti ekskursiją ir žinoma su savo nuogais pečiais taip ir nužingsiavau į priekį besidairydama. Negalima į šį vienuolyną kaip ir į kitus moterims įeiti atidengus pečius ir kojas-aš tai žinojau!!! Na bet tokią karštą dieną negi keliausi su megztiniu -pasiimsiu gi vienuolyne nemokamai dalinamą skraistę. Žinoma skraistės ir liko kabėti mano nepaliestos prie įėjimo (nuotraukoje tai matyti), o kam grįžti, jei niekas nieko nesako.Vienu žodžiu "sulaužiau" vienuolyno tvarką.
Aš pakliuvau į visiškai tą pačią situaciją. Man atrodo daugelis į ją pakliūna Gal ir negražiai pasielgiau, bet tą dieną buvo taip karšta, kad su megztuku turbūt ir nualpus kur bučiau, todėl specialiai jo nesinešiau Įėjus sijoną liepė dėtis - užsidėjau, o skraisčių nemačiau, o ir jų net nebuvo man regis Vienuolis taip pat sustabdė, paklausė iš kur , kodėl pečiai nuogi Nu Lietuva Lietuva, kas daugiau, nors keistai visi mano kad mes kokie suomiai ar amerikiečiai (labai baltos odos abu) Svarbiausia buvome ne graikai, todėl palinkėjo gero pasibuvimo ir tiek