Smagu buvo pažiūrėti į nematytą Graikijos pusę

Kaip aš jos ilgiuosi

Graži ta Graikija, ar tai būtų pietūs, ar rytai, ar vakarai, ar šiaurė

Dėkui už puikias nuotraukas.
Aš taip pat būsiu iš tų, kurios labai lauks Austrijos vaizdų. Nors Austrija netapo mano kita meile, bet šalis išties graži ir verta dėmesio
Papildyta:
QUOTE(Astra777 @ 2011 08 26, 16:15)
Ranka prie įėjimo mojantis vyrukas-vienuolyno darbuotojas.Jis mus mandagiai pasitiko davė bilietėlius ir štai mes viduje. Iš karto mano akys išsiplėtė

nuo ko pradėti ekskursiją ir žinoma su savo nuogais pečiais taip ir nužingsiavau į priekį besidairydama. Negalima į šį vienuolyną kaip ir į kitus moterims įeiti atidengus pečius ir kojas-aš tai žinojau!!! Na bet tokią karštą dieną negi keliausi su megztiniu -pasiimsiu gi vienuolyne nemokamai dalinamą skraistę.

Žinoma skraistės ir liko kabėti mano nepaliestos prie įėjimo (nuotraukoje tai matyti), o kam grįžti, jei niekas nieko nesako.Vienu žodžiu "sulaužiau" vienuolyno tvarką.

Aš pakliuvau į visiškai tą pačią situaciją. Man atrodo daugelis į ją pakliūna

Gal ir negražiai pasielgiau, bet tą dieną buvo taip karšta, kad su megztuku turbūt ir nualpus kur bučiau, todėl specialiai jo nesinešiau

Įėjus sijoną liepė dėtis - užsidėjau, o skraisčių nemačiau, o ir jų net nebuvo man regis

Vienuolis taip pat sustabdė, paklausė iš kur , kodėl pečiai nuogi

Nu Lietuva Lietuva, kas daugiau, nors keistai visi mano kad mes kokie suomiai ar amerikiečiai (labai baltos odos abu)

Svarbiausia buvome ne graikai, todėl palinkėjo gero pasibuvimo ir tiek