Įkraunama...
Įkraunama...

Šeimos poilsis Graikijos Olimpinėje Rivjeroje

Ačiū už reportažą 4u.gif Manau tikrai pravers keliaujant, kada nors ir mes susiruošime į tuos kraštus smile.gif
Atsakyti
oi Astra sitaip issamiai parasete 4u.gif 4u.gif 4u.gif Aciu labai, tokia informacija tikrai labai pravers 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(CESARIA @ 2011 08 30, 09:39)
Ačiū už reportažą  4u.gif  Manau tikrai pravers keliaujant, kada nors ir mes susiruošime į tuos kraštus  smile.gif

QUOTE(Thea! @ 2011 08 30, 18:14)
oi Astra sitaip issamiai parasete 4u.gif  4u.gif  4u.gif  Aciu labai, tokia informacija tikrai labai pravers 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Dar kartelį ačiū skaitantiems mano reportažą, man labai malonu kad kažkas gali keliauti kartu su manimi mirksiukas.gif , o jei nors vienas skaitytojas čia ras sau ir vertingos informacijos, žinosiu, kad reportažas buvo dar ir naudingas. smile.gif

P.S.Dabar jau pradedu gailėtis, kad neparuošiau reportažo iš praėjusios vasaros mūsų šeimos atostogų, gal būtų šią vasarą jau kas ir panašioms susiruošę verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 30 rugpjūčio 2011 - 19:17
Dar nevėlu, parašykit 4u.gif . Šį reportažą "sekiau", patiko, radau informacijos planuojamoms kelionėms, ačiū thumbup.gif . Įdomu, o kur keliavot pernai ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(etiu @ 2011 08 31, 11:19)
Dar nevėlu, parašykit 4u.gif . Šį reportažą "sekiau", patiko, radau informacijos planuojamoms kelionėms, ačiū thumbup.gif . Įdomu, o kur keliavot pernai ax.gif ?

Ačiū Jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O pernai mes keliavome ne taip ir toli- į daugumos jau čia aplankytą Austriją, tačiau į lietuvių dar mažai lankytą Lungau regioną. g.gif tad šiek tiek abejoju- ar įdomu bus šio forumo lankytojams skaityti:aš su dukryte 6 mėn. laiką leidau tikru poilsio režimu blush2.gif , aplankydama vietines apylinkes , bažnytėles ir pan. ,o mano vyrai dar dvi dienas bandė viršukalnes "šturmuoti"-žiūriu , kad užfiksavusi tikrai gražių akimirkų, o dar vyrų darytos nuotraukos nuo kalnų viršukalnių, na bent jau man thumbup.gif Na jei tikrai atsiras nors vienas skaitytojas, o ko gero vieną jau turiu 4u.gif , galėčiau pasistengti-tik šį kartą su mažesniu aprašymu, gal pasistengčiau daugiau nuotraukų atrinkti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 31 rugpjūčio 2011 - 10:45
Astra as irgi uz tai,kad dar ne velu thumbup.gif papasakokite,bent kur buvote,ka matete, nuotrauku ikelkit, ir nebutinai i nauja tema, dekit i sia blush2.gif pasakojimu ir nuotrauku tikrai nebus per daug thumbup.gif
Atsakyti
laukiam čia visi ir pasakojimo ir nuotraukų 4u.gif
viskas įdomu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2011 08 31, 12:00)
Astra as irgi uz tai,kad dar ne velu thumbup.gif   ... dekit i sia blush2.gif  pasakojimu ir nuotrauku tikrai nebus per daug thumbup.gif

QUOTE(Sarlatane77 @ 2011 08 31, 12:38)
laukiam čia visi ir pasakojimo ir nuotraukų 4u.gif
viskas įdomu  mirksiukas.gif

Ačiū už palaikymą ir pasufleriuotą mintį mirksiukas.gif -keliauti per dar mažai regėtą ir pažintą Austriją be jos didžiojo Alpių kelio, Lichtenštieno tarpeklio ir kitų populiarių vietų čia pat... g.gif tema vis viena ta pati-šeimos atostogos ir poilsis, tik vieta ir laikas skiriasi:Austrija, 2010 m. birželio pabaiga. smile.gif
Pažadu dar šią savaitę susigrupuoti nuotraukytes ir pradėti...pagavęs kažkoks nesutramdomas įkvėpimas rašyti ax.gif reikia tuo pasinaudoti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 31 rugpjūčio 2011 - 11:54
Dar viena skaitytoja mirksiukas.gif Laukiu, patiko man Austrija smile.gif tad kitas regionas tikrai labai įdomu
Atsakyti
Laukiam laukiam ir pernykštės kelionės, tiesiog skaitai ir visą info sugeri ateičiai... kažkokia liga čia ...
Atsakyti
QUOTE(CESARIA @ 2011 08 31, 15:01)
Dar viena skaitytoja  mirksiukas.gif  Laukiu, patiko man Austrija  smile.gif  tad kitas regionas tikrai labai įdomu

QUOTE(audiga @ 2011 08 31, 15:45)
Laukiam laukiam ir pernykštės kelionės, tiesiog skaitai ir visą info sugeri ateičiai... kažkokia liga čia ...

Ačiū Jums 4u.gif Pasistengsiu nenuvilti Austrijos gerbėjų mirksiukas.gif
Audiga, g.gif aš galvoju, kad Jūs teisi, čia jau gal kokios pradedančios, o gal ... paūmėjusios ligos simptomai. Na bet jei jie malonūs, galime sau leisti ir nepasveikti. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 31 rugpjūčio 2011 - 15:09
Smagu buvo pažiūrėti į nematytą Graikijos pusę wub.gif Kaip aš jos ilgiuosi verysad.gif Graži ta Graikija, ar tai būtų pietūs, ar rytai, ar vakarai, ar šiaurė wub.gif Dėkui už puikias nuotraukas.
Aš taip pat būsiu iš tų, kurios labai lauks Austrijos vaizdų. Nors Austrija netapo mano kita meile, bet šalis išties graži ir verta dėmesio thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Astra777 @ 2011 08 26, 16:15)
Ranka prie įėjimo  mojantis vyrukas-vienuolyno darbuotojas.Jis  mus mandagiai pasitiko davė bilietėlius ir štai mes viduje. Iš karto mano akys išsiplėtė bigsmile.gif  nuo ko pradėti ekskursiją ir žinoma su savo nuogais pečiais taip ir nužingsiavau į priekį besidairydama. Negalima į šį vienuolyną kaip ir į kitus moterims įeiti atidengus pečius ir kojas-aš tai žinojau!!! Na bet tokią karštą dieną negi keliausi su megztiniu -pasiimsiu gi vienuolyne nemokamai dalinamą skraistę. mirksiukas.gif Žinoma skraistės ir liko kabėti mano nepaliestos prie įėjimo (nuotraukoje tai matyti), o kam grįžti, jei niekas nieko nesako.Vienu žodžiu "sulaužiau" vienuolyno tvarką. blush2.gif

biggrin.gif Aš pakliuvau į visiškai tą pačią situaciją. Man atrodo daugelis į ją pakliūna biggrin.gif Gal ir negražiai pasielgiau, bet tą dieną buvo taip karšta, kad su megztuku turbūt ir nualpus kur bučiau, todėl specialiai jo nesinešiau blush2.gif Įėjus sijoną liepė dėtis - užsidėjau, o skraisčių nemačiau, o ir jų net nebuvo man regis g.gif Vienuolis taip pat sustabdė, paklausė iš kur , kodėl pečiai nuogi lotuliukas.gif Nu Lietuva Lietuva, kas daugiau, nors keistai visi mano kad mes kokie suomiai ar amerikiečiai (labai baltos odos abu) lotuliukas.gif Svarbiausia buvome ne graikai, todėl palinkėjo gero pasibuvimo ir tiek biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akcent: 31 rugpjūčio 2011 - 15:33