Įkraunama...
Įkraunama...

Šeimos poilsis Graikijos Olimpinėje Rivjeroje

QUOTE(Astra777 @ 2011 08 29, 15:52)
Jų lankstinuką garbingai saugau  prie mūsų kelionių literatūros , manau, kad dar ir pačiai prireiks, tuo labiau nuo ten Albanija (viena iš šalių kurią artimiausiu metu norėčiau aplankyti biggrin.gif )-ranka pasiekiama, TIK 20 KM., na štai: mirksiukas.gif

Risto Stojoski's Guest Houses 23, Village of Elshani Ohrid, Macedonia. P.S. Ši šeima kaimelyje vieninteliai teikia apgyvendinimo paslaugas, tačiau apačioje pakrantėje prie pagrindinio kelio  yra daugiau nakvynės vietų . 4u.gif

Radau ax.gif . Per bookingą 2 naktims (du suaugę ir vaikas) su pusryčiais 153 doleriai ax.gif . Pobrangiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2014 04 14, 19:54)
Radau ax.gif . Per bookingą 2 naktims (du suaugę ir vaikas) su pusryčiais 153 doleriai ax.gif . Pobrangiai ax.gif

Na man ir taip atrodo...netikiu, kad tiek pabrangti galėjo ax.gif mirksiukas.gif , pabandykit jiems parašyti. Radau emeilą, pas mane toks istorijoje likęs, rašykite anglų kalba ir matysite ką pasiūlys 4u.gif

ristosguesthouse@t-home.mk
Atsakyti
QUOTE(Astra777 @ 2014 04 14, 21:15)
Na man ir taip atrodo...netikiu, kad tiek pabrangti galėjo ax.gif  mirksiukas.gif , pabandykit jiems parašyti. Radau emeilą, pas mane toks istorijoje likęs, rašykite anglų kalba ir matysite ką pasiūlys 4u.gif

ristosguesthouse@t-home.mk

Ačiū, bandysiu rašyt.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2014 04 14, 21:23)
Ačiū, bandysiu rašyt.

Maja Di, pasižiūrėjau bookingą, man tai labai normalias kainas meta-dvivietį su pusryčiais 2 asm. (iki 10 m. vaikas nemokamai)-86 LT su pusryčiais, trivietis -173 Lt....bandykite dar kartelį pasitikrinti.Be to, pasižiūrėjau, kad įvertinimas šių svečių namų nesumažėjo nuo to laiko, vadinasi tikrai šeimininkai stengiasi thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Astra777 @ 2014 04 15, 09:11)
Maja Di, pasižiūrėjau bookingą, man tai labai normalias kainas meta-dvivietį su pusryčiais 2 asm. (iki 10 m. vaikas nemokamai)-86 LT su pusryčiais, trivietis  -173 Lt....bandykite  dar kartelį pasitikrinti.Be to, pasižiūrėjau, kad  įvertinimas šių svečių namų nesumažėjo nuo to laiko, vadinasi tikrai šeimininkai stengiasi thumbup.gif  4u.gif

Tikrai, dabar meta litais (prie kito kompo sėdžiu). Tik man siūlo iš karto trivietį, kai vaiką 9 metų įvedu. Ir dar nerandu informacijos, kad vaikai iki 10 metų nemokamai apgyvendinami ax.gif . 2 naktys už 380 lt triviečiam, o dvivietis 207 lt. Gal kažką ne taip kaip jūs vedu doh.gif
http://www.booking.c...t-lightbox-open
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2014 04 15, 09:42)
Tikrai, dabar meta litais (prie kito kompo sėdžiu). Tik man siūlo iš karto trivietį, kai vaiką 9 metų įvedu. Ir dar nerandu informacijos, kad vaikai iki 10 metų nemokamai apgyvendinami ax.gif . 2 naktys už 380 lt triviečiam, o dvivietis 207 lt. Gal kažką ne taip kaip jūs vedu doh.gif
http://www.booking.c...t-lightbox-open

Jūs neveskite vaiko mirksiukas.gif ...veskite du suaugusius, visą laiką programa parenka "prabangesnį" variantą...o vaikas iki 10 metų nemokamai, jei naudojamos paprastai kambaryje esančios lovos. Bet jei Jūsiškiui 9 m. , tai gal patogiau vis tik trivietį vesti, aš pasiteiraučiau dėl vaiko, gal su papildoma lova pigiau gautųsi g.gif kainą 86 lt. man rodo, vedžiau rugpjūčio 8-9 d, nežinau tiksliai kurių Jums reikia rolleyes.gif
P.S. Dėl vaikų pažiūrėkite žemiau nuostatas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Astra777 @ 2014 04 15, 10:26)
Jūs neveskite vaiko mirksiukas.gif ...veskite du suaugusius, visą laiką programa parenka "prabangesnį" variantą...o vaikas iki 10 metų nemokamai, jei naudojamos paprastai kambaryje esančios lovos. Bet jei Jūsiškiui 9 m. , tai gal patogiau vis tik trivietį vesti,  aš pasiteiraučiau dėl vaiko, gal su papildoma lova pigiau gautųsi g.gif kainą 86 lt. man rodo, vedžiau  rugpjūčio 8-9 d, nežinau tiksliai kurių Jums reikia rolleyes.gif
P.S. Dėl vaikų pažiūrėkite žemiau nuostatas 4u.gif

Ačiū, supratau, kaina didesnę metė, nes savaitgaliui žiūrėjau ax.gif . Ačiū labai už pagalbą
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2014 04 15, 11:26)
Ačiū, supratau, kaina didesnę metė, nes savaitgaliui žiūrėjau ax.gif . Ačiū labai už pagalbą

Nėra už ką mirksiukas.gif ...gero Jums kelionės planavimo smile.gif
O jei dar kas nors, rašykite-jei galėsiu, padėsiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Astra777 @ 2014 04 15, 11:47)
Nėra už ką mirksiukas.gif ...gero Jums kelionės planavimo  smile.gif
O jei dar kas nors, rašykite-jei galėsiu, padėsiu. 4u.gif

Susirašiau, susitarėm už dvi naktis dviems šeimoms dviviečiuose kambariuose su pusryčiais 120 eurų. Parašiau, kad vienas vaikas 12 metų, bet vis vien neskaičiavo jam papildomai. Vakarienė 16 eurų porai (vėlgi vaikų neskaičiavo) ax.gif. Kažin kaip ten lovos platumo, ar tilpsime dviese su vyru, kad vaikui leisti atskirai miegot biggrin.gif
Papildyta:
Dabar pradėsiu studijuoti ką galima aplankyti Makedonijoj per dvi dienas ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 15 balandžio 2014 - 14:15
QUOTE(Maja Di @ 2014 04 15, 15:13)
Susirašiau, susitarėm už dvi naktis dviems šeimoms dviviečiuose kambariuose su pusryčiais 120 eurų. Parašiau, kad vienas vaikas 12 metų, bet vis vien neskaičiavo jam papildomai. Vakarienė 16 eurų porai (vėlgi vaikų neskaičiavo) ax.gif. Kažin kaip ten lovos platumo, ar tilpsime dviese su vyru, kad vaikui leisti atskirai miegot biggrin.gif
Papildyta:
Dabar pradėsiu studijuoti ką galima aplankyti Makedonijoj per dvi dienas ax.gif .

Džiaugiuosi už Jus thumbup.gif ...ir vakarienės kaina tokia pati likusi biggrin.gif , tikiuosi bus tokia pat skani essen.gif

Dėl lovų platumo-tai kokios kam reikia cool.gif ...kai jos dvi sustumtos buvo, tai tikrai vietos užtektinai buvo, o kai atskirai, tai gal g.gif ir pakaks biggrin.gif ...reportažo pab. esu įkėlusi vieną tokią nekokybišką foto, matosi lova, galite pažiūrėti ir įvertinti, be to, svečių namų internetinėse nuorodose ir yra foto.

Per dvi dienas viso gėrio nepamatysite, bet Ohridą manau privaloma programa pamatyti turite, be to, pažiūrėkite vienuolyną Naum, jis yra važiuojant žemyn pakrante, prie pat Albanijos sienos-mes nespėjome, be to, ten pakeliui mums šeimininkai sakė, kad ir puikių vietų yra, dar SM narė Fioneta man labai padėjo čia reportaže ir AŽ rašydama apie lankytinas vietas Makedonijoje ( čia tai kelionei, kuri taip ir neįvyko blush2.gif , bet tikiuosi vis viena įvyks).Ji minėjo dar vieną miestelį, kuris yra aukščiausiame Makedonijos taške, berods Kruševo, o kur dar aplink supančių kalnų grožis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 16 balandžio 2014 - 10:48
QUOTE(Astra777 @ 2014 04 16, 11:45)
Džiaugiuosi už Jus thumbup.gif  ...ir vakarienės kaina tokia pati likusi biggrin.gif , tikiuosi bus tokia pat skani essen.gif 

Dėl lovų platumo-tai kokios kam reikia cool.gif ...kai jos dvi sustumtos buvo, tai tikrai vietos užtektinai buvo, o kai atskirai, tai gal g.gif  ir pakaks biggrin.gif ...reportažo pab. esu įkėlusi vieną tokią nekokybišką foto, matosi lova, galite pažiūrėti ir įvertinti, be to, svečių namų  internetinėse nuorodose ir yra foto.

Per dvi dienas  viso gėrio nepamatysite, bet Ohridą manau privaloma programa pamatyti turite, be to, pažiūrėkite vienuolyną Naum, jis yra važiuojant žemyn pakrante, prie pat Albanijos sienos-mes nespėjome, be to, ten pakeliui mums šeimininkai sakė, kad ir puikių vietų yra, dar SM narė Fioneta man labai padėjo čia  reportaže ir AŽ rašydama apie lankytinas vietas Makedonijoje ( čia tai kelionei, kuri taip ir neįvyko blush2.gif , bet tikiuosi vis viena įvyks).Ji minėjo dar vieną miestelį, kuris yra aukščiausiame Makedonijos taške, berods Kruševo, o kur dar aplink supančių kalnų grožis 4u.gif

Na tikiuosi sutilpsim.
Tik dar nenusprendėm kur stabtelt kokiai vienai nakvynei grįžtant Albanijoj arba Juodkalnijoj ax.gif
Važiuosim į priekį greičiausiai pro Lenkiją, Rumuniją, tai kur nors pusiaukelėj viešbutuką reiks užsirezervuot arba bevažiuojant atrasim.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2014 04 16, 11:54)
Na tikiuosi sutilpsim.
Tik dar nenusprendėm kur stabtelt kokiai vienai nakvynei grįžtant Albanijoj arba Juodkalnijoj ax.gif
Važiuosim į priekį greičiausiai pro Lenkiją, Rumuniją, tai kur nors pusiaukelėj viešbutuką reiks užsirezervuot arba bevažiuojant atrasim.

Nežinau, koks Jūsų tikslas Graikijoje.Jeigu Chalkidikės pusiasalis, tuomet per Rumuniją gal patogiau. Praėjusiais metais man vienas Graikijos gyventojas sakė, kad per Rumuniją iki Graikijos tikrai geras kelias ir jis automobiliu renkasi šį maršrutą.Patys nebandėme, tad negaliu garantuoti. Mūsų pasirinktas maršrutas per Vengriją, Serbiją, Makedoniją tikrai buvo geras, kelias beveik visur autostrada, bet mūsų ir maršrutas buvo kita Jonijos jūros pakrantė...
Jei grįšite per Albaniją ir Juodkalniją, tai gal rekomenduočiau sustoti kokioje nors įdomioje vietoje. Kainos Albanijoje yra žemesnės, pati tikrinau nakvynes Elbasan, Kruje, galima rasti ir po 30-35 eurus, bet palyginus kaip tarpinė nakvynė Albanija būtų per arti... g.gif ir dar galvoju kodėl Jūs grįžimui sudėtingesnį kelią renkatės, patikėkite -Albanijai, Juodkalnijai skirčiau atskiras atostogas.Jų rinktis kaip tranzitinių šalių tikrai neverta (buvome praėjusią vasarą, tai šiek tiek turime jau patirties :mirksiukas: ), nuo Ohrido yra toks puikus kelias namo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 16 balandžio 2014 - 15:28