Įkraunama...
Įkraunama...

Šeimos poilsis Graikijos Olimpinėje Rivjeroje

QUOTE(Astra777 @ 2011 12 19, 09:06)
Ačiū , Zilvinai75 už paguodą ir naudingą informaciją4u.gif
Tik galvoju g.gif -kai paskambino banko darbuotoja, ji man pranešė, jog faktas įvykęs-t.y. duomenys nuskaityti, tačiau jais nepasinaudota.Ji man iš karto pasakė, kad blokuoja kortelę ir gamina naują, kito pasirinkimo kaip ir neturėjau verysad.gif tiesa, mandagiai pasiteiravo ar man dėl to nekils problemų kurį laiką. biggrin.gif
Ačiū už patarimą 4u.gif Iki šiol turėdavome tik dvi korteles prie savęs, tačiau manau, kad teks dar vieną atsargai pasigaminti.  rolleyes.gif
Aš paprastai dar naudojuosi ir paprasta banko sąskaita,  viešbutyje prisijungiu prie savo banko ir į kortelę persivedu reikiamą sumą pinigų, kažkaip nesinori kortelėje jų daug turėti ax.gif
Tiesa, banke dar neišsiaiškinau, pas mane yra kortelės draudimas, tai aš manau-jei būtų buvę neteisėtai pasinaudota  kortelėje esančiais pinigais, tai gal bankas būtų atlyginęs žalą g.gif

Man atrodo, kad čia problema - prisijungimas prie elektroninės bankininkystės iš „nesaugios” vietos, šiuo atveju - viešbučio tinklas...
http://projektai.del...i.d?id=59091335
Atsakyti
QUOTE(Astra777 @ 2013 03 20, 09:19)
Rezervacinė sistema nebūtina, nes užtenka susrašinėjimo, tik jų laiškus būtinapo to atisspausdinti.Tiesa, porą kartų teko pervesti depozitą-po 100 EUR., šiais metais taip rezervuodama nakvynę Juodkalnijoje, tik parašiau kreditinės kortelės duomenis, tad visokie variantai įmanomi. 4u.gif
labai Ačiū už Bosniją ir Hercogoviną,  atsirado aiškumas thumbup.gif ..tik vakar mes nutarėme, kad ši šalis bus mums tranzitinė važiuojant į Juodkalniją, o šiandien jau tiek informacijos aciuks.gif dar neseniai planuojant maršrutą google. map net nerodė kaip vienos iš alternatyvos-kelio per BH, o savaitaglį atsidarau dar kartelį mapsą , o čia staigmena-yra thumbup.gif  dabar net maršruto per Serbiją nemeta.Bet kol kas  miestų gatvių ir nerandu, tad kaip rašote žemėlapiai bus būtini biggrin.gif

Serbijoje navigatoriaus nebandžiau. Pabandysiu ir būtinai parašysiu, kaip naviguoja. Nusiminti neverta, mat su naujais žemėlapiais visada būna problemų, dažniausiai jie būna mažiau tikslūs, nei senesnieji. O su senesniaisiais kitos problemos - nemato naujų kelių, žiedų etc. Iš patirties galiu pasakyti, kad IGO 8 2009 m. žemėlapiai žymiai geriau naviguoja, pvz. LT ir PL, nei 2011 m. ar 2012 m. tose pačiose šalyse. Žemėlapis popierinis greičiau Sarajevui reikalingas, BIH užteks ir Europos kelių atlaso.
Man asmeniškai važiuoti į Kroatijos pajūrį labiau patiko per BIH, nei per pačią Kroatiją (tai liečia kelius, kadangi Kroatijoje važiuoju tik nemokamais keliais). Ekonomiškai tai labiau apsimoka: BIH keliai geresni, nemokami, pigesnis kuras, šalis graži. Tik pasienio ruože (BIH šiaurėje) didesnė „negyvenama” zona - 50-80 km ruože vien apleistos ir sugriautos karo metu teritorijos, kurios ir dabar praktiškai negyvenamos (panašiai kaip Kroatijoje Knino sritis, kur buvo serbų krajina). Kaip aš suprantu, čia vyko intensyvūs mūšiai. Kiekviena tauta (kroatai, serbai ir bosniai - tie patys serbai ir krotai, tik musulmonai, - stengėsi kuo daugiau atsiriekti teritorijos savo valstybės naudai, todėl žudė ir trėmė vieni kitus negailėdami jėgų ir amunicijos.
Atsakyti
QUOTE(Astra777 @ 2011 11 03, 16:07)
Sveiki susirgusieji kelionėmis po Balkanus, aišku ir po kitus žemės kampelius, liga. 4u.gif
P.S. Grįžtu į savo temą, nes su panašiomis rašliavomis jau pradėjau po kitų temas klaidžioti blush2.gif ...gal taip bus patogiau ir Jums, ir man. 4u.gif
Nežinau kaip Jūs, bet mūsų šeima pasigavo tokį stiprų Balkanų "virusą", kad kitiems metams atostogos preliminariai jau kaip ir suplanuotos. Vis delsiau su nakvynių rezervavimu-atostogų grafikas darbovietėje patvirtintas bus tik sausio mėnesį, na bet galvoju-surizikuosiu, jei ką, pakariausiu bigsmile.gif Ant vienos svarstyklių lėkštelės dėjome Prancūzijos Rivjerą, Ispaniją ir Pietų Italiją, ant kitos- Juodkalniją, Albaniją ir vėl Makedoniją...pastarosios nusvėrė pirmąsias thumbup.gif , džiaugiasi visa mūsų šeima lotuliukas.gif .Juodkalnija jau buvo mūsų mintyse grįžtant po šių atostogų, po poros savaičių sutikau vieną pažįstamą tik ką grįžusią iš Juodkalnijos, o po to Aidlukos reportažas  thumbup.gif ir dar šiek tiek pasiskaitymo. ir viešbutis 2012 m. birželio mėnesiui 6 paroms jau rezervuotas. Paklausius Fionetos nuomonės, kad Makedonija nėra didelė šalis, galima ir vienoje vietoje apsistojus nemažai pamatyti, nuspręsta: po Juodkalnijos mūsų laukia viena diena Albanijoje ir trys naktys Makedonijoje tuose pačiuose svečių namuose. Šeimininkai žinią, kad grįžtame į Makedoniją ir pas juos labai džiugiai sutiko.Pasiūlė apgyvendinimą tomis pačiomis sąlygomis...na beveik ax.gif , yra mažytis skirtumas-dabar tik kava ir arbata lankymosi metu įskaičiuota į bendrą su pusryčiais kainą, o už skaniausias sultytes kaip supratau jau tektų mokėti po 1 Eur. už stiklinę. rolleyes.gif
Beliko susirasti padoria kainą nakvynę Serbijoje ir Albanijoje.Gal yra važiavusių į Juodkalniją per Serbiją, o ne įprastu keliu per Kroatiją, ir gali pasidalinti savo patirtimi, kur geriausia apsistoti Serbijoje. Mes norėtume kažkur už Užice. Nužiūrėjau neblogą vietelę-Zlatibor, man atrodo, kad ten gražu ir puikiai praleistume dieną. unsure.gif
Albanijoje mąstome apie vieną naktį Elbasan arba šalia, kiek skaičiau ir žiūrėjau foto, man čia patiko thumbup.gif Taip pat planuoju aplankyti Aidlukos dėl laiko stygiaus nespėtą pamatyti Krujë miestelį. smile.gif
Ką gi, laiko dar daug, bet jis taip greitai bėga ir labai tikiuosi, kad jokie įvykiai nesutrukdys mūsų kitų metų atostogų planams. wub.gif

Labai smalsu paklausti, ar įvyko ši suplanuota kelionė į Makedoniją?
taip pat kažkur skaičiau, kad į Graikiją žadėjote grįžti drinks_cheers.gif , gal jau turite maršrutą ? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vidiga @ 2013 04 09, 23:03)
Labai smalsu paklausti, ar įvyko ši suplanuota kelionė į Makedoniją?
taip pat kažkur skaičiau, kad į Graikiją žadėjote grįžti  drinks_cheers.gif  , gal jau turite maršrutą ? thumbup.gif

Neee verysad.gif ...jau kažkurioje temoje pasiguodžiau, vietoj jos įvyko kita, tik rudenį 4u.gif

Tikiuosi, kad šiais metais jau tikrai niekas nesutrukdys ir galėsime išvažiuoti pernai metais suplanuotu maršrutu, tik tada jame Graikijos nebuvo, o šį kartą ten turėtume praleisti daugiausia laiko...tik gaila, Makedonijos jau nespėsime aplankyti, beliks ją tik tranzitu pravažiuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Astra777 @ 2013 04 09, 22:18)
Neee verysad.gif ...jau kažkurioje temoje pasiguodžiau, vietoj jos įvyko kita, tik rudenį 4u.gif

Tikiuosi, kad šiais metais jau tikrai niekas nesutrukdys ir galėsime išvažiuoti pernai metais suplanuotu maršrutu, tik tada jame Graikijos nebuvo, o šį kartą ten turėtume praleisti daugiausia laiko...tik gaila, Makedonijos jau nespėsime aplankyti, beliks ją tik tranzitu pravažiuoti ax.gif

niekada ne per vėlu drinks_cheers.gif
tikiu, kad šiūmetinė kelionė bus superinė thumbup.gif ypač, kai jau turite tik informacijos ir patirties drinks_cheers.gif
Aš irgi svaigsu Grakija wub.gif wub.gif wub.gif
todėl viskas apie ją labai domina ax.gif vis laukiu Aidlukos tęsinio blush2.gif bet ji kažko šiemt neskuba doh.gif

jei turėsit maršrutą, būtinai pasidalinkit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Astra777 @ 2011 08 23, 17:54)
.Sumokėjome likusius pinigus ir valio- 7 dienos puikaus poilsio prie Egėjo jūros.Paplūdimys čia pat-tik perėjus gatvę-viso iki jūros 80 m., kambarys su dideliu balkonu, viskas taip kaip ir tikėjomės.Tik susidėję daiktus, iš karto išėjome pasidairyti, kur pavakarieniauti.(Mūsų užsakytas viešbutis tiekė tik pusryčius ). Kitoje kelio pusėje už 20 metrų pamatėme restoraną su puikiomis maisto kainomis, tad nutarėme daug kur nesiblaškyti ir vakarieniauti čia.(Viršuje šio restorano taip pat viešbutis, buvo galima ir išsipirkti vakarienę visam laikui).Mums labai patiko aptarnaujantis personalas, maistas , aišku geros kainos, todėl visus likusius vakarus čia taip ir vakarieniavome. Tris vakarus prie savo užsakyto maisto dar gaudavome ir deserto-NEMOKAMAI !!! Taip mus malonino restoranas.

Mes irgi planuojame ilgesnį sustojimą šiame miestelyje drinks_cheers.gif bet viešbutis tik su pusryciais doh.gif
Gal kartais prisimenate pavadinimą viešbučio kuriame vakarieniaudavote ir kokia buvo kaina blush2.gif

ir dar, ar užsisakyti būtina kiekvienam asmeniui, ar porcijų pakanka dviems (rodos Arūna buvo apie tai minėjusi)... g.gif
Atsakyti
QUOTE(vidiga @ 2013 05 23, 12:40)
Mes irgi planuojame ilgesnį sustojimą šiame miestelyje  drinks_cheers.gif bet viešbutis tik su pusryciais  doh.gif
Gal kartais prisimenate pavadinimą viešbučio kuriame vakarieniaudavote ir kokia buvo kaina  blush2.gif

ir dar, ar užsisakyti būtina kiekvienam asmeniui, ar porcijų pakanka dviems (rodos Arūna buvo apie tai minėjusi)...  g.gif

kaip šaunu thumbup.gif ...jei galite atsiųskite viešbučio nuorodėlę (galite ir į AŽ), tada aš pasižiūrėsiu, kur Jūsiškis randasi ir ar mūsiškis, kur duodavo vakarienę Jums bus patogus , bet kiek to ten miestelio ir yra rolleyes.gif ...pavadinimo nežinau, bet išbandysiu google map privalumus biggrin.gif
...o kaina kepsnių buvo pagrinde 5 EUR, prie jo būdavo bulvės ar ryžių ir daržovių, kalmarų žiedai buvo tik 6 EUR., bet geriausia imti porciją dviem ir plius už panašią kainą daržovių, tada tikrai visko pakaks, nes kaip dabar atsimenu vištienos kepsnių dydį doh.gif , bet daržovių gal kiek ir mažoka prie to būdavo. Mums esant labai maloniai aptarnaudavo, žinodavo, kad dukrytei atskiro kepsnio neimame, bet visuomet padėdavo švarią lėkštelę su įrankiais, dar gal rašiau, vandens ąsotis buvo nemokamai, galima aplamai kompleksinius pietus imti, tik kainos nežinau unsure.gif

Labai džiaugiuosi už Jus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 23 gegužės 2013 - 12:04
Astraa777, nuostabus pasakojimas. Pasikroviau teigiamų emocijų, jau gyvenu Graikija. Mes tik dabar pradėjom planuot liepos mėnesio išvyką, tikiuosi labai nepermokėsim viešbučiose. Dabar tik pradedu skaitinėt apie Graikiją. Dar ir maršrutai nesudėlioti. Perskaičiau temą ir būtinai noriu į Makedoniją, nors pradžioj apie Bulgarijos aplankymą galvojau ax.gif. Kažin kaip, jei vyktume per Baltarusiją, Ukrainą pirmyn, gal kas bandė.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2014 04 10, 16:01)
Astraa777, nuostabus pasakojimas. Pasikroviau teigiamų emocijų, jau gyvenu Graikija. Mes tik dabar pradėjom planuot liepos mėnesio išvyką, tikiuosi labai nepermokėsim viešbučiose. Dabar tik pradedu skaitinėt apie Graikiją. Dar ir maršrutai nesudėlioti. Perskaičiau temą ir būtinai noriu į Makedoniją, nors pradžioj apie Bulgarijos aplankymą galvojau ax.gif. Kažin kaip, jei vyktume per Baltarusiją, Ukrainą pirmyn, gal kas bandė.

Maja Di, ačiū aciuks.gif
Jūs dar neišvažiavę gyvenate Graikija, mums buvo panašiai...mes ja tiesiog "susirgome" dar neišvažiavę, bet bėda ta, kad ....pasveikti iki šiol negalime mirksiukas.gif

Žinau, kad planų jau nepakeisite, nežinau ir keliese keliaujate, tik mąstau mastau.gif - ar nebus Jums per karšta keliauti, mes buvome birželio pirmąją savaitę, bet karštį dar ir dabar jaučiu karsta.gif biggrin.gif ...o Makedoniją tikrai verta aplankyti thumbup.gif , jei būtų galimybė-šią kelionę antrą kartą pakartočiau nuo A iki Z, tik šį kartą Olimpo kalno viršūnę būtinai pasiektume cool.gif

dėl pasirinkimo vykti per Baltarusiją ir Ukrainą...na net nežinau, mano nuomone gal per daug pavargsite g.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 14 balandžio 2014 - 15:04
QUOTE(Astra777 @ 2014 04 14, 16:03)
Žinau, kad planų jau nepakeisite, nežinau ir keliese keliaujate, tik mąstau  mastau.gif - ar nebus Jums per karšta keliauti, mes buvome birželio pirmąją savaitę, bet karštį dar ir dabar jaučiu  karsta.gif biggrin.gif ...o Makedoniją tikrai verta aplankyti thumbup.gif , jei būtų galimybė-šią kelionę antrą kartą pakartočiau nuo A iki Z, tik šį kartą Olimpo kalno viršūnę būtinai pasiektume cool.gif

dėl pasirinkimo vykti per Baltarusiją ir Ukrainą...na net nežinau,  mano nuomone gal per daug pavargsite g.gif  4u.gif

Gal ir karštoka, pakeitėm truputi planus, apsišnekėjom, kad rugpjūtį geriau, rezervavau viešbutį nuo rugpjūčio 1 d. 8 nakvynėms (ačiū Adrijanai už pagalbą). Labai kaitalioti atostogų grafikas neleidžia, bet rugpūtį gal nebus taip karšta kaip liepą. Biržely Kroatijoj buvom, irgi kepėm, rugpjūtį gal saulė jau nebe tokia kaitri bus. Keliausim dviem automobiliais, dvi šeimos po vieną vaiką (viso 6 žmonės).
Labai norėčiau kontaktų Makedonijoj kur jūs buvot apsistoję. Ar per bookingą rezervuot, ar tiesiogiai kreiptis geriau ir kokiu meilu ax.gif .
Dėl vykimo per Baltarusiją, skaičiau, kad keliai ten geresni nei Lenkijoj, o vizų kainą konpensuoja benzino kainos, tik va su Ukraina baisoka.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2014 04 14, 16:24)
Labai norėčiau kontaktų Makedonijoj kur jūs buvot apsistoję. Ar per bookingą rezervuot, ar tiesiogiai kreiptis geriau ir kokiu meilu ax.gif .

mes tada meilu užsakinėjom, kai norėjome grįžti sekančiais metais ( tik bėda ta, kad tie mūsų planai sužlugo verysad.gif )- vėl rašiau, reikia patikrinti ką siūlo bookingas šiais metais ir ką siūlo jie, nes dėl smalsumo žiūrėjau ir pernai, tai per bookingą mūsų apartamentai gal 150 Lt. buvo brangiau dienai nei per juos tiesiogiai. Kažkur reportaže, berods Arunai, rašiau kontaktus ... kaip bebūtų, vakare daugiau laiko turėdama aš paieškosiu ir parašysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Astra777 @ 2014 04 14, 16:29)
mes tada meilu  užsakinėjom, kai norėjome grįžti sekančiais metais ( tik bėda ta, kad tie mūsų planai sužlugo verysad.gif )- vėl rašiau, reikia patikrinti ką siūlo bookingas šiais metais ir ką siūlo jie, nes dėl smalsumo žiūrėjau ir pernai, tai per bookingą mūsų apartamentai gal 150 Lt. buvo brangiau dienai nei per juos tiesiogiai. Kažkur reportaže, berods Arunai, rašiau kontaktus ... kaip bebūtų, vakare daugiau laiko turėdama aš paieškosiu ir parašysiu 4u.gif

Matyt praleidau beskaitydama, pabandysiu atrast ax.gif .
Atsakyti