Įkraunama...
Įkraunama...

Šeimos poilsis Graikijos Olimpinėje Rivjeroje

QUOTE(Thea! @ 2012 05 15, 13:33)
Tai visgi kaip į tą Olimpo kalną reikia lipti? blush2.gif

Per pažįstamus girdėjau, kad ir asiliukų pagalba užneša į kalną. Kadangi patys nekopėme, tai tiksliai ir nepasakysiu. Bet ar verta visą dieną aukoti? Kiek nuostabių vaizdų atsivers jums keliaujant serpantinais, kad, manau, patys kopti į Olimpą jau nebenorėsite blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oddity: 15 gegužės 2012 - 13:31
QUOTE(Aruna @ 2012 05 15, 13:55)
Olimpo kalnas , tai nėra vienas kalnas, tai kalnų masyvas ir gana nemažas. biggrin.gif
Šiaip jau rekomenduojama kopti  iš Litochoro miesto

Aha žinau,tiesiog taip jau pasakiau smile.gif
Ačiū, tikiuosi nereiks tiek daug kaip Astrai klaidžioti unsure.gif Gelbsti mane visose temose blush2.gif 4u.gif

QUOTE(oddity @ 2012 05 15, 14:31)
Per pažįstamus girdėjau, kad ir asiliukų pagalba užneša į kalną. Kadangi patys nekopėme, tai tiksliai ir nepasakysiu. Bet ar verta visą dieną aukoti? Kiek nuostabių vaizdų atsivers jums keliaujant serpantinais, kad, manau, patys kopti į Olimpą jau nebenorėsite blush2.gif

Dabar tai tikrai noriu lipti, o nuvažiavus visko gali būti blush2.gif Mėgstu save išbandyti įvairiose situacijose, ši bus viena iš jų,įstengsiu ar ne thumbup.gif o ir pramoga thumbup.gif
Asiliuku nesinaudočiau jokiais būdais,man jo būtų gaila labiau nei savęs schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2012 05 15, 20:58)
Ačiū, tikiuosi nereiks tiek daug kaip Astrai klaidžioti unsure.gif 

Noriu tikėti ir aš biggrin.gif 4u.gif

Jei ne su mumis kartu keliaujanti mažylė ir tas karštis, manau, kad priėjimą prie Olimpo kalno per tas "džiungles" ir mes būtume radę bigsmile.gif
Bėda tik ta, kad mums su niekuo žmoniškai taip ir nepavyko susikalbėti...naiviai tikėjomės, kad pasiskaičius informaciją, kad kopimas iš Litochoro miestelio , mums jos užteks rasti trasą. Apvažiavome visą miestelį, mano vyrai keletoje vietoje ir į priekį nemažai nužingsniavę buvo, bet jokių informacijos ženklų nė pėdsako, o keliauti į Olimpą per tuos brūzgynus papėdėje nesiryžo. Vienu žodžiu kalną su jo didingomis viršukalnėmis matome, esame jo papėdėje...o kaip nueiti iki jo niekas žmoniškai nepaaiškina verysad.gif
Tiesa, dar po to viešbutyje apsigyvenusios rumunų šeimos klausėme kaip kopti į Olimpą ( moteris keletą metų gide dirba ir būtent į tuos kraštus keliauja), tačiau ji nurodė tik tą vienintelį kelią kurį mums Litochoro miestelio gyventojas ir nurodė.
Atsiprašau, jau taip daug išsiplėčiau, nes tai iki šiol man, o ypač mano vyrui skaudi tema ax.gif . Vien dėl to kalno vyras dar kartą pakartotų tą pačią kelionę.
Atsakyti
Aš radau tokias koordinates 40° 5' 2.10" N 22° 21' 30.55" E , kaži negali būti kad čia užvažiavimas ant jo kiek galima aukščiau,o po to palikus mašiną lipti?

Įsivaizduoju,kad skaudi tema doh.gif važiuoji su tikslu ir tada pššš...užtat ir noriu viską tiksliai sužinoti ir išsiaiškinti,nes praeitais metais man su urvais vos nebuvo taip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2012 05 15, 22:19)
Aš radau tokias koordinates 40° 5' 2.10" N  22° 21' 30.55" E , kaži negali būti kad čia užvažiavimas ant jo kiek galima aukščiau,o po to palikus mašiną lipti?

Gali būti, kad tu ir teisi g.gif
Neprisimenu ar esu reportaže užsiminusi, bet mano vyrui taip pat buvo tokia mintis -gal vis dėl to reikėjo mums važiuoti iki kelio pabaigos, kaip padarė mūsų kelio klaususi pora, o nesisukti ir grįžti apačion į apžvalgos aikštelę. Kiek žiūrėjau žemėlapyje būtent mūsų važiuotu keliu galima užvažiuoti į 1200 metrų aukštį, o po to galimas variantas, kad rastume ir takus, kuriais lipti į pasirinktą viršukalnę. Lauksiu įspūdžių kaip Jums sekėsi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 17 gegužės 2012 - 07:03
Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Σveiki , gyvenu as Graikijoje ir tikrai galiu uztikrinti 100% ,kad i jokias riauses nepateksite. Na nebent patys labai noresite ir kisite nosi kur nereik to pasekoje atsidursite arestineje. Visu mitingu vieta vyksta Atenuose. Na gal ir dar keleta didziuju miestu , bet zmones taikus.
Taip pat siulyciau aplankyti Naflio miesta apsigyventi Tolo kaimeli -gyvenimas ten verda (galeciau duoti net kontaktus labai pigaus viesbutuko 2 asmenys-20 euru para) Taip pat zinau irgi graziu vietu dar turistu nenuvalkiotu 4u.gif Galite klausti- Gal kuo padesiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arijanda @ 2012 05 23, 19:33)
Taip pat zinau irgi graziu vietu dar turistu nenuvalkiotu 4u.gif Galite klausti- Gal kuo  padesiu bigsmile.gif

Jeigu nesunku, pavardinkite kiek netingite. Jeigu ne šioje temoje, tai gal Graikijos temoje blush2.gif Apvažiavome visą Graikiją, bet norisi grįžti beproto, taigi mielai jau iš anksto susidėliosiu ir susirašysiu jūsų rekomenduojamas vietas blush2.gif
Atsakyti
Siuo metu mano vyro nera namuose , komandiruote. Kai grys butinai parasysiu, nes bijau apsirikti kokia raidele ir nukreipsiu i koki civilizacijos nepaliesta kaimeli. Nes cia tie pavadimai kaimu ir miesteliu labai panasus.
Stai cia temuke pas mus viena Lietuve buvo apsistojusi keletai naktu is musu regiono vaizdai. http://www.supermama...howtopic=834667 Kilome i Kalnus , aplankeme vienuolyna Mega Spileo (Μέγα Σπήλαιο), stalaktitu stalagmitu urvus kaimelyje Kastria (ΚΑΣΤΡΙΑ) ir veliau vaziavome traukiniu is Kalavrita (ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ) i Diakopto (Διακοπτό) Traukinukas vaziuoja greta kalnu upeliu nuostabus vaizdai. Tik labai gaila buvo ukanota , neatsivere vaizdas nuo kalnu i jura , nepakartojamas vaizdas.
Atsakyti
QUOTE(Arijanda @ 2012 05 23, 20:11)

Į Peloponesą ir norisi labiausiai sugrįžti - patiko labai, o kiek ten liko nepamatyta... wub.gif Labai bus laukiama informacija 4u.gif
Atsakyti
Imetu sioki toki kataloga , gal ka idomaus uzmatysite www.greeka.com
Atsakyti
Arijanda,

ir man atrodo, kad Graikijoje , isskyrus Atenuose, pakankamai saugu. Taciau mes esame rezervave viesbuti paciuose Atenuose (centre), netoli OMONIA. Rinkomes, kad butu parkavimo vieta privacioje viesbucio aiksteleje automobiliui. Bet kazkaip neramu del auto saugumo, kai pasiskaiciau atsiliepimu apie ta Omonia rajona. Gal galite pasakyti, kas tai per rajononiukas? smile.gif
O klausimuku bus. Ir noretume kontaktu to viesbutuko Nafplia. 4u.gif
Atsakyti