Įkraunama...
Įkraunama...

Žieminė avalynė

QUOTE(Miolanda @ 2012 12 11, 14:57)
Sveikos. Siemet parsisiunciau tokio modelio Sorelius savo dukriukui:
http://www.google.lt...t...tx=44&ty=76

Drauge puse praeitos ziemos savo vaikui tokius batus dejo tiesiog ant pedkelniu ir kojos visada buvo siltos. Na praeita savaite ir as jau savajai uzdejau situos batus einant i lauka su rogem. Ir ka jus manot - grizom su ledinem kojom!!!! Vakar einant su rogem jau ant pedkelniu kojines uzmoviau ir vel ledines kojos. Kazkas neitiketina  blink.gif Vietos pedai tikrai yra sociai. Kas tada tiktu ziemai, jei netinka net Soreliai???  g.gif  Turejom praeitais metais Demar, tai irgi salo. Neisivaizduoju, kaip tada vaika ziema i lauka vesti... Gal turim kokiu patarimu is gyvenimiskos patirties? Gal padedu kokios termo kojines, ar dar papildoma vilnos iklota ideti?

Manau, kad gal tiesiog vaiku ( kaip ir suaugusiuju) kraujotaka skirtinga. Pvz. mano pacios kojos nuo pat vaikystes bet kokiuose batuose sala. Siemet dukrytei nupirkau Demar zieminukus, net nerizikuoju ju auti vien su pedkelnem (kaip dauguma pasisakanciu mamyciu taip daro). Si savaitgali su frotine kojine po pusvalandzio pasivaiksciojimo lauke kojos buvo saltos, o su triusiu vilnos nestorom kojinytem tokios vidutinio siltumo. Vietos batuose tikrai pakankamai. Tad ko gero ne batai kalti, o tiesiog kai kuriu vaiku kojytes linke salti... As pati labai dziaugiuosi atradus triusiu vilnos kojinytes, nes jos nestoros, kaip namines vilnones kojines, todel bent jau neapsispaudzia bate. Labai tikiuosi, kad mano mazei pavyks su jomis nesusalti kojyciu sia ziema...
O del vilnos ikloto, jei vietos batuose tikrai daug, gal pabandykit, bet ar nebus taip, kad paskui kojytes standokai isispraus i batus?
Atsakyti
QUOTE(Pukuotute @ 2012 12 11, 16:17)
Manau, kad gal tiesiog vaiku ( kaip ir suaugusiuju) kraujotaka skirtinga. Pvz. mano pacios kojos nuo pat vaikystes bet kokiuose batuose sala. Siemet dukrytei nupirkau Demar zieminukus, net nerizikuoju ju auti vien su pedkelnem (kaip dauguma pasisakanciu mamyciu taip daro). Si savaitgali su frotine kojine po pusvalandzio pasivaiksciojimo lauke kojos buvo saltos, o su triusiu vilnos nestorom kojinytem tokios vidutinio siltumo. Vietos batuose tikrai pakankamai. Tad ko gero ne batai kalti, o tiesiog kai kuriu vaiku kojytes linke salti... As pati labai dziaugiuosi atradus triusiu vilnos kojinytes, nes jos nestoros, kaip namines vilnones kojines, todel bent jau neapsispaudzia bate. Labai tikiuosi, kad mano mazei pavyks su jomis nesusalti kojyciu sia ziema...
O del vilnos ikloto, jei vietos batuose tikrai daug, gal pabandykit, bet ar nebus taip, kad paskui kojytes standokai isispraus i batus?

Taip taip, zinau tas kojines, as dar ir moviau vaikui i tuos Sorel'ius, tad kaip matot nepadejo doh.gif
Atsakyti
Mano vaikas turi Demar, tai irgi prisiskaičiau, kad nešioja tik su pėdkelnėm, tai ir apmoviau, kur tau doh.gif kojos ledinės, poto dėjau jau su storesne kojine, na neledinės, bet ir nešiltos doh.gif tai dabar beliko koja papildomai pašiltinti batuose su savo šuns vilna lotuliukas.gif nes kitos išeitiess jau nežinau g.gif
Atsakyti
[Kas bandet Campri sniego batus. Ar neprakaituoja kojyte uz tos gumos? Ar lansktus, nesunkus?
Atsakyti
QUOTE(Miolanda @ 2012 12 11, 14:57)
Kas tada tiktu ziemai, jei netinka net Soreliai???  g.gif  Turejom praeitais metais Demar, tai irgi salo. Neisivaizduoju, kaip tada vaika ziema i lauka vesti... Gal turim kokiu patarimu is gyvenimiskos patirties? Gal padedu kokios termo kojines, ar dar papildoma vilnos iklota ideti?

EMUkai, manau kad ir UGGsai gerai būtų, bet šitų neįperku, tad negaliu komentuot. Tik viena bėda, esant pliurzai su EMUkais nė iš vietos. Tad nori nenori reikia dviejų porų batų vienai žiemai doh.gif

Bet bent jau aš iš tų blogiečių mamų, kur perka per didelius batus vaikui, pirmą žiemą deda papildomą vilnonį vidpadį, kuris kaip minimum vienu dydžiu batą sumažina, o sekančią žiemą - jau būna gerai ir be vidpadžio. Tik eidama batų matuot, tempiu ne tik koją iš paskos, bet ir vidpadį kišenėj turiu lotuliukas.gif Aišku, pardavėjos puola įtikinėt, kad batai labai šilti ir nereik nieko papildomai....bet kaip kam lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a79: 19 gruodžio 2012 - 19:20
Tikrai žiemai vienos poros batų vaikui neužtenka schmoll.gif Mes ,kai nešalta turim Ecco, o per šalčius turėjom Bearpaw( jie uper šilti ir kaina nesikandžioja)...žiemos pradžioj, pagauta visuotinio chaoso lotuliukas.gif nupirkau Crocs žieminukus. Siaubas doh.gif per 15 min vaiko kojos buvo ledinės, o lauke buvo gal tik -3... doh.gif .viskas, prižadėjau sau, kad niekad jų nepirksiu schmoll.gif
Atsakyti
Mes turejom Emukus superiniai batai,prie ju slapiam orui pirkom croksus,labai likau patenkinta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cole1 @ 2013 04 08, 14:34)
Tikrai žiemai vienos poros batų vaikui neužtenka schmoll.gif Mes ,kai nešalta turim Ecco, o per šalčius turėjom Bearpaw( jie uper šilti ir kaina nesikandžioja)...žiemos pradžioj, pagauta visuotinio chaoso lotuliukas.gif nupirkau Crocs žieminukus. Siaubas doh.gif per 15 min vaiko kojos buvo ledinės, o lauke buvo gal tik -3... doh.gif .viskas, prižadėjau sau, kad niekad jų nepirksiu schmoll.gif

mes visa ziema atnesiojom crocs`us, buvom lauke ir prie -15 bet kojom saltom ne karto negrizom, turbut todel kad visada prie tokio salcio dejau vilnone kojinyte smile.gif
as ju irgi daugiau nepirksiu, bet ne delto kad kojos saltu, o delto kad kazkaip man pasirode jog vaikui jie nera itin patogus
Atsakyti
Sveikos .Gal galit kas pasakyti iš praktikos ,kurie geresni batai- ECCO ar VIKING .Kokie pliusai ir minusai abiejų. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2013 04 10, 14:41)
mes visa ziema atnesiojom crocs`us, buvom lauke ir prie -15 bet kojom saltom ne karto negrizom, turbut todel kad visada prie tokio salcio dejau vilnone kojinyte smile.gif
as ju irgi daugiau nepirksiu, bet ne delto kad kojos saltu, o delto kad kazkaip man pasirode jog vaikui jie nera itin patogus

O Mano vaikui crocsai, labai patinka. Tik, kad neleidziu I mokykla su jais, nes kojos prakaituoja. O I lauka ir taip jie thumbup.gif .
Atsakyti
4u.gif labas, ar jau apsilankete Viking parduotuveje, Akropolyje? Kaip pasirinkimas vaikisku zieminiu batuku? kokios kainos?
Atsakyti
mes ziemai 3 poras turim,ecco kai nera dideliu salciu,emu ir columbia kai pliurza ))) super avalyne nes crocs senas modeliukas praleisdavo per medziaga kojos visada budavo sliapios(((
Atsakyti