Mamytes, ar yra išbandžiusių šiuos CAMPRI sniego batus? Gamintojas nerašo iki kokio minuso tinkami, bet rašo kad viduje su vilna..kažin ar šilti
Labai laukiu atsiliepimų
Siai ziemai turim stai tokius http://www.batukas.l...m...5&ID=319439 neleidzia niekaip ikleti kazkodel per radikal.ru
O kitai ziemai jau imsim Emu'kus
O kitai ziemai jau imsim Emu'kus
Cia kaip kas sau gali leisti uz kokia kaina pirkti batukus. As tai stengiuosi iki 150Lt itilpt, nes ir vaikas nevienas. Kiek turejom ziemai ivairiu firmu, kol kas nei vienais nenusivyliau. Apsieinam su vienais batais sezonui.Kazkaip keista kam pirkti keliu rusiu batus dar kuriu kaina apie 300Lt. Tai vienai ziemai kokios investicijos, o kur dar kombinezonai, kepures ir .t.t
pritariu kad cia kisenes ir galimybiu reikalas, bet as tokios nuomones, kad geriau jau deveta preke, bet gera (ne turgine) ir pasiteisinus, todel mes dauguma batuku ir rubeliu perkam jau devetus, ziemai perku dvi poras batuku, vienus ugg (originalius nesiotus geros bukles galima iki 100lt rasti) kitus sniego batus (pigesnius), nors ugg mums patinka labiau, ir siemet galvoju gal ju vienu uzteks. taigi ir gera daikta galima rast uz gera kaina tik reik dometis ir noro tureti
Ir visa žiema išeinate tik su Ugg ? o kai šlapia ? nežinau man tai Ugg nevisada tinka , tik tada kai nėra sniego, arba jo yra bet jis kietas, purus , be pelkių ir t.t.t kad ir orginalai mums vistiek kojos drėksta kai labai drėgna ir šlapdriba .
QUOTE(Berry22 @ 2012 10 28, 19:01)
Ir visa žiema išeinate tik su Ugg ? o kai šlapia ? nežinau man tai Ugg nevisada tinka , tik tada kai nėra sniego, arba jo yra bet jis kietas, purus , be pelkių ir t.t.t kad ir orginalai mums vistiek kojos drėksta kai labai drėgna ir šlapdriba .
Apie ugg nezinau, bet kiek teko girdeti, kad naujieji emu'kai neperslampami, idomu kiek tame tiesos
QUOTE(Raselija @ 2012 10 28, 22:12)
Apie ugg nezinau, bet kiek teko girdeti, kad naujieji emu'kai neperslampami, idomu kiek tame tiesos
Oi , norėjau parašyti Emu , atsiprašau . O kokie tie naujieji , gal nuoroda galima ? įdomu ir man paliko , mes turim Emu , pirkome šiais metais, ir pati turiu jau 2 metai , bet nežinau kai šlapia jie vistiek sudrėksta ...
Na, ju puslapyje raso (ir parodo), kad nauji yra water resistant http://www.emuaustra...who-we-are.html ir ten pacioj apacioj, desinej pusej yra "Discover water resistant sheepskin". tik vat idomu, kiek is tikro realiai jie to vandens atlaiko
QUOTE(Raselija @ 2012 10 28, 23:06)
Na, ju puslapyje raso (ir parodo), kad nauji yra water resistant http://www.emuaustra...who-we-are.html ir ten pacioj apacioj, desinej pusej yra "Discover water resistant sheepskin". tik vat idomu, kaip is tikro realiai jie to vandens atlaiko
hm , man kaip tik šiais metais jau norisi kitos spalvos, reikėtų išbandyti ant savęs pirma gal , visai sudomino
as pernai ugg inpregnavau gerai, tai neikart nebuvo perslape, ir forma islaike kaip nauju, nors pernai turejom dvejus zieminukus, as siemet svarstau gal uztektu vienu.
QUOTE(kroshke @ 2012 10 26, 13:04)
Oi mamytės, noriu pasidalinti savo patirtimi.
Pernai mano vaikinas turėjo Bartek žieminukus su natūraliu kailiuku. Vaikas pastoviai šaldavo kojas. Nereikėjo nė -10 laipsnių, pakakdavo ir nulio.
Šįmet nupirkau Kamik su veilokiuku viduje, rašo prie -25. Ir ką jūs galvojat, šiandien apaviau naujais batukais, kad vaikas kojų nešaltų. Grįžta vaikas iš lauko, kojos ledinės. Dabar tai tikrai darau išvadą, kad čia ne batų kaltė, o matyt sutrikus kraujotaka. Matyt bus iš manęs paveldėjęs, nes man ir su kailiniais batais pastoviai šalta. Tai kaip man tą vaiką auti? Nebent eiti į lauką ir intensyviai lakstyti, duotis kaip pasiųtusiam, kad kojos neatvėstų.
Pernai mano vaikinas turėjo Bartek žieminukus su natūraliu kailiuku. Vaikas pastoviai šaldavo kojas. Nereikėjo nė -10 laipsnių, pakakdavo ir nulio.
Šįmet nupirkau Kamik su veilokiuku viduje, rašo prie -25. Ir ką jūs galvojat, šiandien apaviau naujais batukais, kad vaikas kojų nešaltų. Grįžta vaikas iš lauko, kojos ledinės. Dabar tai tikrai darau išvadą, kad čia ne batų kaltė, o matyt sutrikus kraujotaka. Matyt bus iš manęs paveldėjęs, nes man ir su kailiniais batais pastoviai šalta. Tai kaip man tą vaiką auti? Nebent eiti į lauką ir intensyviai lakstyti, duotis kaip pasiųtusiam, kad kojos neatvėstų.
jo jo tie bartekai visai nesilti vaikas nei sezono neisejo nes kojos labai salo o dabar jau 2 sezona perku demar taij net ir su plona kojinyte kojos visada buna siltos:)
Mes turejom odinius su vilna batus, odinius su kailiu naturaliu, siais metais bandom sniego batus ir Demar. Kol kas su visais kojos siltos, manau, kad cia kitur problema . Bartek neturejom, bet turejom ecco pavasarinius tai salo kojytes su jais gerai, kad turejom pakaitinius paprastus batukus, tai juos ir nesiojom.