Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(neiste @ 2011 08 22, 21:38)
manau veidrodi 4u.gif

bet jeigu argumentuotai tarkim reikėtų pagrįsti, tai kodėl? man vat labai įdomu skirtumai. nes aš girdėjau argumentus, kad jeigu nežadu imtis komercijos, tai tikrai neverta investuot į jį. o nuotraukas gražias galima gaut ir su muiline. manęs muilinė nebetenkina, reikia kažko stipriau.. tai vat įdomūs argumentai mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2011 08 22, 22:56)
Kepta sriuba gavos  lotuliukas.gif

biggrin.gif jo doh.gif doh.gif gaila blyn produktų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 22, 20:58)

Ir as labiausiai bijau sitos grazios ,ramybe spinduliuojancios mergicos?????????????? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fox.: 22 rugpjūčio 2011 - 23:05
QUOTE(Almost @ 2011 08 22, 22:56)
bet jeigu argumentuotai tarkim reikėtų pagrįsti, tai kodėl? man vat labai įdomu skirtumai. nes aš girdėjau argumentus, kad jeigu nežadu imtis komercijos, tai tikrai neverta investuot į jį. o nuotraukas gražias galima gaut ir su muiline. manęs muilinė nebetenkina, reikia kažko stipriau.. tai vat įdomūs argumentai mastau.gif

pati paklausei, pati ir atsakei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 08 22, 23:03)
Ir as labiausiai bijau sitos grazios ,ramybe spinduliuojancios blink.gif  mergicos??????????????

biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 08 22, 21:45)

mirk is grozio vadinasi swoon.gif

ir Sayonara portretukai nerealus bigsmile.gif

net nezinau ar bekelt ir klaust ar sudomintu tokios foto po tokiu portretuku blush2.gif pirmoje gal per didele jachtu makalyne? trecioje, tai turiu ir sepia varianta, nes niekaip neissiaiskinu kuri man arciau g.gif na ir dar viena gelyte antroje. pirmoje ir trecioje gal su ryskesnem spalvom butu geriau? ka manot

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 22, 22:03)
pati paklausei, pati ir atsakei smile.gif

ne, aš turiu minty būtent saviškę muilinę. to fotoaparato, kurį įkėliau palyginimui (dėl jo svarstau) tai nei šalia prie mano dabar turimos tikros muilinės nepadėsi... todėl ir svarstau, dėl tų parametrų ir t.t. unsure.gif veidrodžiui vis tik reikia pasiryžti ir daugiau investuoti (objektyvai ir t.t.), tai bet jeigu to nereikia, galima pilnai apsieiti su geresne skaitmena? nes neapsiverčia vis tiek liežuvis parametrais žymiai geresnės skaitmenos vadinti muiline unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almost: 22 rugpjūčio 2011 - 23:13
QUOTE(fox. @ 2011 08 22, 23:03)
Ir as labiausiai bijau sitos grazios ,ramybe spinduliuojancios  mergicos?????????????? blink.gif
Ne nu biggrin.gif
Radai ko bijoti, aš šeško nenuskriausčiau biggrin.gif
O jei pakritikavau, tai nereikia priimti asmeniškai, aš ir sau žvėriškai reikli 4u.gif Nesakau, nėr lengva su manim, bet bijot? Aleik tik biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 22 rugpjūčio 2011 - 23:20
QUOTE(Almost @ 2011 08 22, 23:13)
ne, aš turiu minty būtent saviškę muilinę. to fotoaparato, kurį įkėliau palyginimui (dėl jo svarstau) tai nei šalia prie mano dabar turimos tikros muilinės nepadėsi... todėl ir svarstau, dėl tų parametrų ir t.t.  unsure.gif veidrodžiui vis tik reikia pasiryžti ir daugiau investuoti (objektyvai ir t.t.), tai bet jeigu to nereikia, galima pilnai apsieiti su geresne skaitmena? nes neapsiverčia vis tiek liežuvis parametrais žymiai geresnės skaitmenos vadinti muiline  unsure.gif

tai čia objektyvai irgi keičiami.. 14-42mm- na nežinau, nebent peizažus su tokiu objektyvu fotografuot smile.gif už tokią kainą šiek tiek geriau dasidėčiau ir pirkčiau paprasčiausią veidrodinį su kitiniu, nei tokį smile.gif šiaip tų naujos kartos muilinių neesu bandžiusi, tai sunku patart... man asmeniškai jų kainos nenormaliai didelės atrodo...
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 08 22, 23:13)
ne, aš turiu minty būtent saviškę muilinę. to fotoaparato, kurį įkėliau palyginimui (dėl jo svarstau) tai nei šalia prie mano dabar turimos tikros muilinės nepadėsi... todėl ir svarstau, dėl tų parametrų ir t.t.  unsure.gif veidrodžiui vis tik reikia pasiryžti ir daugiau investuoti (objektyvai ir t.t.), tai bet jeigu to nereikia, galima pilnai apsieiti su geresne skaitmena? nes neapsiverčia vis tiek liežuvis parametrais žymiai geresnės skaitmenos vadinti muiline  unsure.gif

Neapdumsi nieko - veidrodis yra veidrodis.

Bet jei tikrai neturi ambicijų fotografijoje ir žinai, kad veidrodžio galimybių nepanaudosi, daryk kaip norisi, mes už Tave nenuspręsim mirksiukas.gif Išvis nesuprantu kodėl veliuosi į šitą pokalbį biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 22 rugpjūčio 2011 - 23:27
QUOTE(rG @ 2011 08 22, 22:27)
Neapdumsi nieko - veidrodis yra veidrodis.

Bet jei tikrai neturi ambicijų fotografijoje ir žinai, kad veidrodžio galimybių nepanaudosi, daryk kaip norisi, mes už Tave nenuspręsim  mirksiukas.gif  Išvis nesuprantu kodėl veliuosi į šitą pokalbį  biggrin.gif

na man įdomi nuomonė, argumentai. būtent kaina ir įtakojo mane ateiti čia ir paklausti smile.gif nes naujos kartos muilinės (kaip SM įvardino) šitais savo pribumbasais kažkodėl man panašios į veidrodžius, tai vat ir įdomu - gal kas žino, gal kas bandė ir gali pasakyti konkrečius skirtumus tarp tos naujos geros skaitmenos ir veidrodžio mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 08 22, 23:30)
na man įdomi nuomonė, argumentai. būtent kaina ir įtakojo mane ateiti čia ir paklausti  smile.gif nes naujos kartos muilinės (kaip SM įvardino) šitais savo pribumbasais kažkodėl man panašios į veidrodžius, tai vat ir įdomu - gal kas žino, gal kas bandė ir gali pasakyti konkrečius skirtumus tarp tos naujos geros skaitmenos ir veidrodžio mastau.gif

Na gi yra tema šalia, apie techniką, nors ne, ten tau Andriuša su Silwio pasiūlys vietoj šios juostą biggrin.gif

E-fote lyg esu skaičius apie tai, pagūglink. Šiaip kai kurie prie veidrodžio tokią perka vardan patogumo. Bet kad pakeistų, to negirdėjau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 22 rugpjūčio 2011 - 23:33