Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

O magie isvis nerealaus grozio merga wub.gif gyvenime ypac blush2.gif O ta mano skrybele hihihi.gif nu labai jau fotogeniska lotuliukas.gif
Atsakyti
nugis faina skaitau ir galvoju gėris visgi tas meetas, kas ko bijojo, kaip ka isivaizdavo, beveik memuarus galima parašyti( nestipri aš literatūroj tai gal konkorėžiais neapmėtys už netikamą memuarų panaudojimą biggrin.gif)
Atsakyti
pagaliau perskaiciau ka tiek prisnekejot thumbup.gif

Na PANOS KOKIOS JUS GRAZIOS!!! sayonara - na labai grazu smile.gif beje kiek supratau, cia ne su skaitmena fotografuota?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 3kitten: 22 rugpjūčio 2011 - 22:31
QUOTE(Ievukis @ 2011 08 22, 21:28)
O magie isvis nerealaus grozio merga wub.gif 

drinks_cheers.gif Ji man kaip koks modelis išvis atrodo
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2011 08 22, 22:29)
drinks_cheers.gif Ji man kaip koks modelis išvis atrodo

va va ką aš ir sakau, niekaip nesuprantu kaip tokia motera ir be vyro g.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 08 22, 22:29)
nugis faina skaitau ir galvoju gėris visgi tas meetas, kas ko bijojo, kaip ka isivaizdavo, beveik memuarus galima parašyti( nestipri aš literatūroj tai gal konkorėžiais neapmėtys už netikamą memuarų panaudojimą biggrin.gif)
biggrin.gif bet kokia galia, sėdžiu prie kompo ir jau antrą dieną žvengiu kas kokį nieką pasako (po meet'o iškart tai atsigaut dar reikėjo). Taip gera kažkaip smile.gif

QUOTE(vienintelė @ 2011 08 22, 22:31)
va va ką aš ir sakau, niekaip nesuprantu kaip tokia motera ir be vyro g.gif
Eik Tu biggrin.gif Kad atsigavai internete biggrin.gif Išlenda išlenda tos savybės iš gyvenimo, ką nori tą sakyk biggrin.gif
Papildyta:
Šiaip ir pati Say graži, kad protinga įtariau, bet dar, kad ir graži, nė nenutuokiau rolleyes.gif Būčiau vyras - gal ir vesčiau biggrin.gif

Šia nostalgiška gaida, toliau didinu savo delno mazolį, vis dar bandau pribaigti krikštynas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 22 rugpjūčio 2011 - 22:40
QUOTE(rG @ 2011 08 22, 22:58)
Aš irgi apstulbusi nuo Say portretų, žodžių trūksta.
Akasha, ką tu kalbi...  Vis save skriaudi... Šitoks darbas. Mylėk save ir didžiuokis savim, tai taip pat svarbu. Ir eik pirmyn.
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 22, 21:54)

Matei matei, tik neatpažinai rolleyes.gif http://farm7.static...._a3c95e3e48.jpg

Neskriaudziu neskriaudziu as saves biggrin.gif Vertinu realiai situcija ir stengiuos nepakilt i dausas,kad neuzsistovet savo sultyse.
Save as myliu pakankamai,bettuo paciu ir pati sau i sikna spardau,kad nesustociau mirksiukas.gif

QUOTE(dosa @ 2011 08 22, 23:01)
Ačiū ačiū  smile.gif
Aiškuma. Nu aš maniau kad tik mamkės tokius grožius "rauna", pasirodo vistik ne fotike esmė laugh.gif

Ne ne cia medium formato privalumai,na ir zinoma ji laikancio asmens rolleyes.gif

QUOTE(rG @ 2011 08 22, 23:04)
Nejuokauk  biggrin.gif  O tai žinai, tai užkrečiama  biggrin.gif
O mane visą vakarą Frederika guodė, kad Tu visai nepasikėlus, tik daug vaikų turi  lotuliukas.gif hihihi.gif

Ir įsivaizduokite  doh.gif  Dabar aš į jį pažiūrėjau ir pamaniau, oi, taigi žvilgsnis koks svarbus, nerealiai. Tai gal ryt visai jau labai patiks biggrin.gif

Bet tikrai nejuokauju... kreskis lotuliukas.gif nepasigailesi

QUOTE(Almost @ 2011 08 22, 23:11)
Akashos Maggie man tokia minkšta atrodo. Ir tikrai tos lūpos tokios skaniai atrodančios  smile.gif  smile.gif iš visų pusių dabar Maggie parodys, kaip kad gotte kažkada rodė. Kas sekantis? hihihi.gif

Iskartgalvoj "lupos kaip vysnio,kokios jos ryskios..." thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 08 23, 00:16)
ir vis tik, technikos klausimu gal kas patars: ar verta imti gerą skaitmeną (tarkim šį aparatą), ar vis tik geriau veidrodį? kol kas manau, kad komercija neužsiiminėsiu, dėl savęs, dėl draugų, dėl to, kad noriu fotografuot planuoju pirkti kažką naujo... ačiū už atsakymus, jei kas susigundys atsakyt  unsure.gif  smile.gif

manau veidrodi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 22 rugpjūčio 2011 - 22:39
Sayonara, Akasha, swoon.gif swoon.gif
Atsakyti
sriuba sudeginau per jūsų tas nuotraukas doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Superiniai meeto portretukai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 22, 21:43)
sriuba sudeginau per jūsų tas nuotraukas  doh.gif  biggrin.gif

Kepta sriuba gavos lotuliukas.gif