Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG @ 2011 08 22, 22:02)

O mane visą vakarą Frederika guodė, kad Tu visai nepasikėlus, tik daug vaikų turi  lotuliukas.gif hihihi.gif

Pezesiai, netikėk ja, aš nepasikėlus tik prieš dar labiau pasikėlusias už mane tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 22, 23:04)
O mane visą vakarą Frederika guodė, kad Tu visai nepasikėlus, tik daug vaikų turi  lotuliukas.gif hihihi.gif

oi negaliu =] =] =] lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 22, 22:04)
Pezesiai, netikėk ja, aš nepasikėlus tik prieš dar labiau pasikėlusias už mane  tongue.gif  biggrin.gif
Aš kukli rolleyes.gif Ir tik mama tą žino (ai, ir vyras jau žino, kaip yra užsiminęs, dėl to, labai nusivylė, nes kai susipažinom, atrodžiau neva kieta ir drąsi). Tai va. Ir normaliai nepriėjau, nes laikeisi atstumo. Sakau, kad vėliau prieisi biggrin.gif Bet nepriėjai biggrin.gif

QUOTE(Maggie @ 2011 08 22, 22:05)
oi negaliu =] =] =]  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 22, 23:04)
Pezesiai, netikėk ja, aš nepasikėlus tik prieš dar labiau pasikėlusias už mane  tongue.gif  biggrin.gif

Nu taigi pagal save ir lyginau tongue.gif
Atsakyti
Net brum bejėgiškai trepsi su mūsų pezalais biggrin.gif Va ką daro meet'as biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 22, 23:09)
Net brum bejėgiškai trepsi su mūsų pezalais biggrin.gif Va ką daro meet'as biggrin.gif

oi viskas ne taip biggrin.gif pezalus as megstu. tik ne visus biggrin.gif
Atsakyti
Akashos Maggie man tokia minkšta atrodo. Ir tikrai tos lūpos tokios skaniai atrodančios smile.gif smile.gif iš visų pusių dabar Maggie parodys, kaip kad gotte kažkada rodė. Kas sekantis? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 22, 22:08)

Ir normaliai nepriėjau, nes laikeisi atstumo.  Sakau, kad vėliau prieisi biggrin.gif Bet nepriėjai  biggrin.gif
tongue.gif

ot tryda, nu. Man būtų garbė padiskutuoti, ba labai man įdomi esi. Daugiau jei važiuosiu, tai tik su Domu. Jaunėlis visai mane išmušė. Tiesiog nemaniau, kad jis taip su miegu susipyks, niekad taip nebūdavo.. Parpdavo po dukart pietų miego, buvau suplanavus visai kitaip, norėjau su visomis pakalbėt, paklausyt daugumos, o va kaip gavosi.. Bet kaip sakiau, teko rinktis arba būti su abiem kinderiais arba iš vis nebūti...

QUOTE(frederica @ 2011 08 22, 22:08)
Nu taigi pagal save ir lyginau tongue.gif

nu to tak, pani, to tak biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 22, 22:58)

ir as nezinojau,kad cia tu ,labai patiko wub.gif

Akasha grazuma wub.gif
Atsakyti
ir vis tik, technikos klausimu gal kas patars: ar verta imti gerą skaitmeną (tarkim šį aparatą), ar vis tik geriau veidrodį? kol kas manau, kad komercija neužsiiminėsiu, dėl savęs, dėl draugų, dėl to, kad noriu fotografuot planuoju pirkti kažką naujo... ačiū už atsakymus, jei kas susigundys atsakyt unsure.gif smile.gif
Atsakyti
o aš blyn ektrą maskvoje išnaudojau doh.gif kaip užkerėta nesiseka doh.gif lotuliukas.gif

psio, pridėjot grožybių čia doh.gif wub.gif

ryt šturmuoju paštą lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 22 rugpjūčio 2011 - 22:24
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 22, 22:23)
o aš blyn ektrą maskvoje išnaudojau  doh.gif  kaip užkerėta nesiseka  doh.gif  lotuliukas.gif

psio, pridėjot grožybių čia  doh.gif  wub.gif

ryt šturmuoju paštą  lotuliukas.gif

Ramiai įkvėpk, kvėpuok biggrin.gif 2 vaikus turi biggrin.gif
Atsakyti